تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 9 رای - 3.22 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کازان کباب ترکیه(KAZAN KEBABI)
#1

[عکس: 99624.JPG]

مواد لازم :

بادمجان کوچولو ۶ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

سیر ۴ حبه

فلفل ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ ق غ

موادلازم برای کوفته :

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

جعفری مقداری

سیر ۱ حبه

پیاز ۱ عدد متوسط

نمک - فلفل - زردچوبه

طرز تهیه :

ابتدا تمام مواد کوفته رو تو کاسه بزرگی ریخته و مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم و بعد به اندازه یه نارنگی بر داشته و کوفته ریزه درست میکنیم و میزاریم کنار .

بعد بادمجونا و شسته پوست میگیریم و حلقه حلقه میبریم و به ترتیب شکل زیر تو ظرف مورد نظرمون میچینیم .

[عکس: 99623.JPG]


بعد فلفل و گوجه هامونو میشوریم و خرد میکنیم و روی گوشت و بادمجون میچینیم بعد رب رو تو ۱ لیوان اب حل کرده و با قاشق قشنگ روش میریزیم تا به همه جاش برسه . نمک و فلفل هم ریخته و میزاریم تو فر تا بپزه و گهگاهی بهش سر میزنیم و ابشو کنترل میکنیم با برنج هم میشه سرو کرد .

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
این غذای خوشمزه هم برای شام و هم برای ناهار مناسبه
یه غذای آسون و شیک برای مهمونی هاتون میتونه باشه
حتماً امتحانش کنینFlowerysmile

مواد لازم:
بادنجان 4-5 عدد
1 عدد پیاز متوسط ​​
نیک کیلو گوشت گوساله چرخ شده
1 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
3 عدد گوجه فرنگی متوسط رنده شده
نمک فلفل زردچوبه
آب یک استکان



طرز تهیه:
بادمجان را شسته و سر و ته آونها رو قطع کنین و مثل شکل هر سه سانت یه شیار ایجاد کنین جوری که قسمتهای بادمجون از هم جدا نشه
و بعد نیم ساعت توی آب نمک بخوابونین تا تلخیش گرفته بشه

[عکس: 20120715101708_IMG_1163.JPG]

گوشت چرخ شده،نمک،فلفل، زردچوبه و پیاز رنده شده رو با هم مخلوط و ورز بدین
از مخلوط گوشت توپهایی به اندازه تخم مرغ کوچک درست کنین

بادمجونهارو از از آب نمک خارج کنین و بذارین آبش بره

حالا کف ظرف مورد نظرتون رو چرب کنین و بادمجونهارو به ظرف انقال بدین
توپهای گوشتی رو بین هر سیار با احتیاط جا سازی کنین جوری که تکه های بادمجون از هم جدا نشه
همینطور ادامه بدین تا به شکل زیر برسین

[عکس: 20120715103909_parlcan-kebab-tarifi.jpg]

حالا گوجه رنده شده،نمک و فلفل و رب فلفل و رب گوجه و آب رو با هم مخلوط کنین و بریزین روی مواد و بذارین با درجه 200 توی فر

[عکس: 20120715103246_IMG_1168.JPG]

بعد از نیم ساعت حرارت رو کمتر کنین و بذارین تا زمانیکه سس غلیظ بشه و گوشت بپزه و بادمجونها نرم بشه توی فر بمونه
کلا حدود یه ساعت برای پختش کافیه
این غذای خیلی خوشمزه رو هم با نون و هم با برنج میتونین سرو کنین

[عکس: 20120715103751_kazankebabi2_1242936359.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
این هم یه دستور دیگه برای این غذای خوشمزه:

مواد لازم:
یک کیلو بادمجان
نیم کیلو گوجه فرنگی
4-5 عدد فلفل کبابی
3-4 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک

مواد لازم برای کوفته ها:
نیم کیلو گوشت گوساله کم چرب چرخ شده
1 عدد پیاز بزرگ رنده شده
1 - 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز
1-1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 - 1/2 دسته جعفری خرد شده
* آویشن
* سماق

طرز تهیه:
تمام مواد مربوط به کوفته هایرو با هم ورز بدین و کوفته های ریز ازش درست کنین

بادمجونهارو مثل دستور قبلی آماده کنین

کوفته هارو لابلای بادمجونها بچینین

[عکس: 20120715105357_6305279405_f64f74f470_b.jpg]
[عکس: 20120715105418_6305279413_670910ab4b_b.jpg]

گوجه فرنگی ، فلفل کبابی،سیر، رب گوجه فرنگی،1 رب فلفل قرمز،روغن زیتون و نمک رو با هم میکس کنین و روی بادمجونها بریزین و بذارین بپزه

[عکس: 20120715105444_6305279423_115426d151_b.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
اگه برشهای بادمجونتون از هم جدا شد میتونین اینجوری سیخ بکشین و موقع سرو از سیخ جدا کنین


[عکس: 20120804114104_044.jpg]

[عکس: 20120804114235_045.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
کسی درست نکرد؟Dunnof
خیلی خوشمزه ستاااااااا


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
    من درستیدم خوشمزه شدYum2
پاسخ }
#7
کازان کبابی که من دیروز برا ناهار پختم,
با اینکه یک ساعت تو فر بود و سس زیادی هم روشون بود, اما فقط کبابهاشو تونستیم بخوریم چون بادمجونا سفت بودنSwear مخصوصآ پوستشونو که اصلا نمیشد خوردDash2,
من فکر میکنم اگه بادمجونا رو راه راه پوست بگیریم و یکم سرخشون کنیم بعد لابلاشون گوشت بزاریم بهترهDunnof
[عکس: 20130221072720_Picture099.jpg]
[عکس: 20130221072828_Picture104.jpg]
پیامبر اکرم(ص): هر کس آخرین کلام او لااله الا الله باشد وارد بهشت می شود.
پاسخ }