تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاسرول برنج سیسیلی
#1
[عکس: 20130910205634_sicilian-rice-ball-casserole.jpg]

مواد لازم:
2 پیمانه برنج نپخته
4 پیمانه آب
100 گرم گوشت چرخ شده
300 گرم گوشت بوقلمون چرخ شده
1/4 پیمانه پیاز خرد کرده
نمک و فلفل و زردچوبه
150 گرم نخود فرنگی منجمد یا کنسروی
450 گرم سس گوجه فرنگی
1/3 پیمانه سفیده تخم مرغ
1/2 پیمانه رومانو یا پنیر پارمزان
4 پ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
1 و 4/1 پیمانه پنیر موتزارلا


روش تهیه:
برنج رو بشورین و با نمک یک ساعت خیس بدید و بعد بجوشونین و وقتی نرم شد آبکش کنین و بذارین آبش بره

در همین حین گوشت چرخ شده رو با پیاز تفت بدین و بعد گوشت بوقلمون و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه و باز تفت بدین وقتی ابش کشیده شد نخود رو همراه با 220 گرم از سس گوجه اضافه کنین و وقتی جوش اومد شعله رو کم کنین تا حدود 20 دقیقه بپزه و آبش کشیده بشه

[عکس: 20130910204335_filling-for-rice-ball-casserole.jpg]


فر رو با دمای 200 درجه روشن کنین تا داغ بشه
در یک کاسه برنج، رومانو ، تخم مرغ، و بقیه سس گوجه فرنگی و خوب مخلوط کنید(برنج باید کمی چسبنده باشه)
کف ظرف مورد نظرتون رو چرب کنین و 2 قاشف پودر سوخاری به کل ظرف بپاشین

[عکس: 20130910204602_making-rice-ball-casserole.jpg]


نیمی از مخلوط برنج رو کف ظرف پهن کنین و باقاشق یکدست کنین بعد مایه گوشتی و سپس بقیه مخلوط برنج رو روش ریخته و یکدست کرده پنیر و پودر سوخاری بپاشین و روشو با فویل بپوشونین
ظرف رو به مدت 20 دقیقه با فویل سپس در 10 بدون فویا در فر قرار بدین



[عکس: 20130910204757_layering-italian-rice-casserole.jpg]

[عکس: 20130910204959_italian-rice-ball-casserole.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }