خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاسرول خمیری بادمجان

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #1
پاي بادمجان
پاي بادمجان
اين دستورش از دفتر اشپزي مامان جونمه.و اسم اش پاي نبود
البته اين دستور خميرش با دستور دفتر مامان فرق داره.اين خمير را از دوست عزيزم ارغواني ياد گرفتم.دستور راحت و بي دردسر و خوشمزه اي
پس اول

موادلازم براي خمير

ارد سفيد حدود 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شير 1 ليوان(دسته دار فرانسوي_250 ميلي ليتر)
روغن جامد 6 ق غ(ميشه بجاش از كره هم استفاده كرد)
نمك 1 ق چ
شكر 1 ق غ
مايه خمير فوري 1ق غ

مواد داخل خمير
ببخشيد كه حدودي مينويسم
گوشت چرخ كرده 350 تا 400 گرم
پياز بزرگ 1عدد
فلفل دلمه اي 1عدد
بادمجان 3 تا 4 عدد
سيب زميني 2عدد
رب گوجه 1 ق س بزرگ
پنير پيتزا به دلخواه من حدود 150 گرم استفاده كردم
نمك و فلفل و ادويه دلخواه

مواد رومال براي خمير
شير 2 ق غ
زعفران اب كرده

طرزتهيه خمير:

1)شير را كمي گرم كنيد.بطوريكه گرماش با دست حس بشه.ولي انگشت نسوزه
2)چند قاشق از شير گرم +1 ق غ شكر(اين براي تغذيه مايه خمير)+مايه خمير مخلوط كنيد و روي ظرف را بپوشانيد.و حدود 5 دقيقه زمان بديد تا عمل كنه_اما اگه از سالم بودنش مطمئن هستين لزومي نداره كه زمان بديد و سريع ميتونيد استفاده كنيد_
3)نمك+روغن+تخم مرغ را با همزن دستي با هم مخلوط كنيد
4)بقيه شير و مخلوط مايه خمير را هم به مخلوط شير و تخم مرغ اضافه كنيد و با همزن دستي بزنيد
5)حالا ارد را كم كم اضافه كنيد البته تا 400 گرم را با خيال راحت بريزيد.و هم بزنيد تا حدي كه خمير به دست نچسبه و توي كاسه جمع بشه
تجربه شخصي:من وقتي خمير ديگه جمع شد.اما هنوز حالت چسبندگي داره.بيشتر از 300 بار ميكوبمش به ظرف واقعا تاثير فوق العاده اي داره.كمتر ارد مصرف ميشه و خمير خيلي لطيفي بدست مياد
6)بعد توي يه ظرف در دار خمير را بزاريد و در يه جاي گرم 1 ساعت استراحت بدين


طرزتهيه مواد داخل خمير
1)بادمجانها را پوست كنده نمك بزنيد
2)گوشت چرخ كره و پياز نگيني خرد شده را با ادويه جات دلخواه تفت دهيد
3)1 ق غ رب گوجه و يا كمي به گوشت كه سرخ شده اضافه كنيد و تفت دهيد تا بوي خامي اش گرفته شود
4)حالا فلفل دلمه اي نگيني خورده شده را اضافه كنيد و تفت دهيد
لزومي نداره فلفل دلمه اي تفت بخوره چون توي فر 1 ساعت ميپزه.پس براي حفظ عطرش سرخ اش نكنيد
5)سيب زميني ها را حلقه حلقه برش بديد و كمي نمك بزنيد و بعد كمي سرخ كنيد(نيازي نيست كه كاملا سرخ بشن چون بازم يه مرحله پخت ديگه هم داريم
6)بادمجانهاي نمك خورده را بشوريد و بعد سرخ كنيد
بازم سعي كنيد خيلي سرخشون نكنيد
7)حالا ديگه خمير استراحتشو كرده
2/5 از خمير را برداريد و سطح كارتون را اردپاشي كنيد و خمير را كمي بزرگتر از ظرفتون پهن كنيد
8)كف ظرف نچسب تون را چرب كنيد
9)خمير را توي ظرف پهن كنيد بايد خمير لبه هاش از كناره ظرف بيرون بزنه
10)سيب زميني هاي سرخ شده را روي خمير بچنيد(لزومي نداره كاملا خمير پوشيده بشه)
11)يه لايه كلفت از مايه گوشتي
12)يه لايه بادمجان سرخ كرده كه بسته به ذائقه خودتون ميتونه كم و زياد كنيد
13)پنير پيتزا را روي بادمجان ها بپاشيد.البته اگه پنير گودا باشه خيلي خوشمزه تره
14)حالا 2/5 ديگه از خميرمون را برداريد و پهن كنيد اينبار به اندازه خود ظرف.و بعد روي ظرف بكشيد
15)لبه هاي لايه زيري كه بزرگتر بود را روي لايه روي بياريد و كمي فشار بديد(بعدا خودش ميچسبه)
16)حالا با 1/5 خميري كه مونده يه گيس بافت درست كنيد و دور لبه هاي كار بچسبونيد كه لبه هاي كار تميز بشه.و اگه بازم خمير داريد روي خمير را تزيين كنيد
17)زعفران اب كرده +2 ق شير را روي خمير بماليد(البته ميشه از زرده تخم مرغ هم استفاده كرد)
18)فر را كه از قبل گرم كرديد با درجه 180.ظرف پاي را بزاريد داخل فر و بعد از 45 دقيقه تا 50 دقيقه بهش سر بزنيد.حتما ديگه خمير پخته شده
19)حالا گريل را روشن كنيد كه كمي روي خمير هم برشته بشه
و بعد نوش جانYum2
خيلي راحته حتما امتحان كنيد
ميتونيد با مرغ درست كنيد
و يا قارچ اضافه كنيد و يا حتي 1 ليوان سس بشامل هم به مواد داخل خمير اضافه كنيد.بسته به ذائقه خودتان تنوع بديد به غذاVeiledsmile2
[تصویر:  20130616141236_4.jpg]

[تصویر:  20130616152337_5.jpg]
۲۶-۳-۱۳۹۲, ۰۴:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, رويا صادقي, بانوی مهربانی, banoo_maryam, Galaxy, homa4290, 1368Sheri, niloofar00, elipari, مادرخانومی, mozhgan57, z.arghavani
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: پاي بادمجان
حالا اينم پاي بادمجان همراه با عكس مرحله به مرحله
اول از كيفيت بد عكسها عذر ميخوام.چون دست تنها بودم
خمير كه بارها مراحل اش با عكس و توضيحات گفته شد
پس مراحل سر هم كردن خود پاي را عكس گرفتم
1)2/5 ازخمير را به اندازه قالبتان باز كنيد.
(رنگ تيره خمير بخاطر استفاده از ارد گندم.كه توصيه ميكنم اردسفيد استفاده كنيد خوشمزه تر)
[تصویر:  20130622164155_11.jpg]

2)قالب لبه دار مورد نظرتان را با كمي روغن جامد و يا كره چرب كنيد.
[تصویر:  20130622164604_12.jpg]

3)خمير بايد به حدي بزرگ باشد كه كاملا تا لبه هاي ظرف را بگيرد
[تصویر:  20130622164647_13.jpg]

4)خمير هاي اضافه لبه ها را بگيريد
و لبه هاي كه كوتاه هستند.با اضافه كردن خمير لبه شان را درست كنيد
(عكس 3 و 4 را مقايسه كنيد)
[تصویر:  20130622164815_14.jpg]

5)سيب زميني
[تصویر:  20130622164830_15.jpg]

6)يه لايه گوشت چرخ كرده

[تصویر:  20130622164914_16.jpg]
[تصویر:  20130622164931_17.jpg]

7)يه لايه بادمجان كه بنا به ذائقه ميتونيد متراكم تر و يا نازكتر بچينيد
[تصویر:  20130622165006_18.jpg]

8)حالا نوبت ريختن پنير گودا است
كه من يادم رفتHanghead شما يادتون نره.و اگه سس بشامل دوست داشته باشين ميتونيد در اين مرحله 1 ليوان اضافه كنيد
كه خيلي خوشمزه ميشهYum2

9)2/5 ديگر از خمير را به اندازه روي ظرف پهن كنيد و به كمك وردنه روي پاي بكشيد

[تصویر:  20130622165405_19.jpg]

10)لبه هاي خمير را با دست به بچسبانيد.مهم نيست كه مرتب باشه
[تصویر:  20130622165427_110.jpg]

[تصویر:  20130622165450_111.jpg]

11)مقداري از خمير باقيمانده را بصورت مستطيل باز كنيد [تصویر:  20130622165522_112.jpg]

12)بصورت نوارهاي باريك برش دهيد
[تصویر:  20130622165631_113.jpg]
13)ميتوانيد بصورت گيس بافت خميرها را ببفايد
و يا دو نوار از خمير را بتانانيد
[تصویر:  20130622165746_114.jpg]

14)و اين گيس بافتها را به لبه هاي كار بچسبانيد تا شكل شكيل تري پاي شما داشته باشد
و با باقيمانده خمير يك طرح دلخواه هم به روي پاي ايجاد كنيد
[تصویر:  20130622165900_115.jpg]

15)حالا 2 تا 3 ق غ شير را با زعفران اب كرده مخلوط كنيد.و بعنوان رومال روي خميرتان بماليد
اين قسمت را يادم رفت بعكسم
16)پاي را در فر بگذاريد و بعد از حدود 45 تا 1 ساعت(بستگي به اندازه پاي و درجه فر دارد)
و بعد پاي شما اماده است

توي عكس مشخصه كه بخاطر رومال چه رنگ خوبي خمير گرفته
[تصویر:  20130622170228_1.jpg]
Yum2
۱-۴-۱۳۹۲, ۰۳:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
homa4290, Galaxy, negin.s, بانوی مهربانی, Linda, shirinasal, narin, z.arghavani, مامانش, قلب, مهرناز مامانی, niloofar00, elipari, 1368Sheri, parisanaz, Darya, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
295
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 601


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: موساکا (کاسرول بادمجان یونانی)
[تصویر:  20130826012417_IMG_1783.jpg]
اینم کاسترول خمیری بادمجان من که برای تولد خانم گل درست کردم ولی کاغذ نداشتم تو مسابقه شرکت نکردم Flowerysmile
امضای مرضیه مهدی
عجیب است عکس شهدا را میبینیم اما عکس شهدا رفتار میکنم
[تصویر:  20140409221909_llllllll.jpg]
جیگر مامان اقا مهدی خانوم گل کوچک یگانه خانوم
۴-۶-۱۳۹۲, ۱۲:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از مرضیه مهدی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, مامی نازنین, 1368Sheri, lili.ojjil2, ایران دخت, z.arghavani, niloofar00, پارانزیم, Atefe joon, elipari, Galaxy, McQueen, مامان هنرمند, monamona, مهرناز مامانی, رها نبوی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
213
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 475


محل سکونت : مشهد
ارسال: #4
RE: موساکا (کاسرول بادمجان یونانی)
کاسرول بادمجان خمیریYum2
[تصویر:  20131229123720_1386270274610.jpg]
اینم برش خوردش
[تصویر:  20131229123815_1386270584878.jpg]

با اجازه مدیر محترم بخش و گیسوی عزیز
مواد لازم برای خمیر:
شیر یا اب 1 پیمانه
شکر 1 قاشق سوپخوری
نمک کمی.ارد حدود 4 پیمانه
روغن یا کره نصف پیمانه
بیکینگ پودر 2 ق چایخوری

مواد داخل خمیر:
بادمجان 1.5 عدد(بستگی به سطح کاسرولتون داره)
پیاز 2 عدد
گوشت چرخ کرده 500گرم
رب 3تا4 قاشق
فلفل دلمه یی 2 عدد
پنیر پیتزا 300 گرم
زرده تخم مرغ برای روی نان

تهیه خمیر:
اب یا شیر نمک شکر و روغن اب شده را مخلوط کرده آرد و بکینگ پودر را کم کم بریزیدتا جایی که به دست نچسبد بعد روشو بپوشونید تا خمیر دو برابر بشه ، بادمجانهارا حلقه حلقه کرده و سرخ کنید پیاز داغ و گوشت را تفت بدید ادویه مورد نظر و رب زده از حرارت بردارید فلفلها را نگینی خرد کرده به مواد اضافه کنیدحالا خمیرو 2 قسمت کنید یک قسمت رو رو سطح ارد پاشی شده باز کرده به صورت بیضی (یا هر شکلی دوست دارید) بعد به سینی فر انتقال دهید.
اول روش یه کم پنیر بریزید بعد بادمجونها رو روش بچینیددوباره کمی پنیر بعد مواد گوشتی کمی پنیز و در اخر فلفلهای دلمه ایی را و دوباره کمی پنیر ،تکه دیگر خمیر را نیز باز کرده و روی مواد بیندازید لبه هایش را با هم بچسبانید روش زرده و زعفران زده به مدت 45 تا 50 دقیقه با حرارت 180 درجه بپزید.
نکات:
*برای خمیر من خودم از مایه خمیر استفاده کردم.
*ازهر دستور خمیری که خواستین میتونید استفاده کنید.
*اگه روی کارتون کنجدبپاشین هم خوشمزه تره هم زیباتر که من یادم رفت.angelic
[تصویر:  20140102220125_1386270274610.jpg]
[تصویر:  20140102220158_1386270584878.jpg]
برگرفته از مامی سایت
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۱۰-۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ عصر، توسط saratnt.)
۸-۱۰-۱۳۹۲, ۱۲:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از saratnt به دلیل این ارسال سپاس کرده.
samin1120, Galaxy, McQueen, maryam1352, افسانه 52, lili.ojjil2, بی هنر, 1368Sheri, niloofar00, نسیم32
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
846
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3943


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #5
RE: پاي بادمجان
ممنون رها جونFlowerysmileخوشمزه بودfak

[تصویر:  20140531170102_DSC_0003.jpg]

[تصویر:  20140531170252_DSC_0004.jpg]

[تصویر:  20140531170558_DSC_0006.jpg]

[تصویر:  20140531170659_DSC_0009.jpg]
امضای سمیرا مامان شهاب
[تصویر:  20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
۱۰-۳-۱۳۹۳, ۰۴:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از سمیرا مامان شهاب به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, niloofar00, elipari, 1368Sheri, Galaxy, رها نبوی, مهرناز مامانی, 1379Shamim, sargooOool, z.arghavani, mozhgan57

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #6
RE: کاسرول خمیری بادمجان
خیلی خوشمزه بود.Yum2فلفل دلمه ای نداشتم به جاش گوجه زدمYum2gag
[تصویر:  20140727143041_IMAG6604.jpg]
[تصویر:  20140727143418_IMAG6609.jpg]
[تصویر:  20140727143318_IMAG6621.jpg]
اون تزئین خمیری روش در حد تیم ملیهhihچون نزدیک سحر و عجله ای درست شدConsoling1 (49)
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۵-۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ عصر، توسط 1368Sheri.)
۵-۵-۱۳۹۳, ۰۱:۳۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, elhaam, kazemsoft, نفس مامان, niloofar00, vahidepoor, مادرخانومی, ایران دخت, 1379Shamim, vidia, رها نبوی, Galaxy, z.arghavani, mozhgan57, قلب, نسیم32


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  موساکا (کاسرول بادمجان یونانی) سوگند 35 19,669 ۱۱-۱۱-۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ صبح
آخرین ارسال: قلب


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد