خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 2.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاسه ی بیکن

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کاسه ی بیکن

بِیکن یا ژامبون رو توی قالب های مافین چرب شده بذارین و تخم مرغ رو داخلش بشکنین
روی تخم مرغ نمک بپاشین و آروم داخل فر قرار بدین تا تخم مرغها خودشون رو بگیرن
نوش جان


[عکس: 20120523181231_949275046151503152v6ao1kCc.jpg]
23-05-2012, 07:42 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: تخم مرغ در کاسه بیکن
این هم تخم مزغ در کاسه بیکن این بار در کپسول مافین

[عکس: 20120721082623_034.jpg]
21-07-2012, 09:58 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: تخم مرغ در کاسه بیکن
(22-07-2012, 02:40 AM)900459017 نوشته:
(21-07-2012, 09:58 AM)Galaxy نوشته: این هم تخم مزغ در کاسه بیکن این بار در کپسول مافین

گیسو جون داخل تخم مرغا شل میشه یا مثل روش سفت میشه؟Dunnof

بستگی داره چقدر بذاری تو فر بمونه
آخرش گریل رو روشن کنی روشم سفت میشه
22-07-2012, 11:58 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: کاسه ی بیکن
[عکس: 20130530052101_baconcupsafter2.jpg]

[عکس: 20130530052305_3080821174_937658456f.jpg]


مواد لازم:
گوشت نازک برش خورده (بدون چربی)
قالب مافین
فویل آلومینیومی

فر رو با دمای 200 C گرم کنین
قالب های مافین رو وارونه کنین و ته اونها رو با کاغذ آلومینیومی بپوشونین
[عکس: 20130530051420_550px-IMGP8760.jpg]

ورقه های گوشت رو روی برآمدگی قالب بچینین
[عکس: 20130530051724_550px-Greasy-basket-weaving.jpg]

10 - 15 دقیقه ی توی فر بزارین
داخل این کاسه های رو میتونین به دلخواه پر کنین

[عکس: 20130530051632_550px-IMGP8769.jpg]





ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ* * *ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ





[عکس: 20130530050905_bacon-cups-2.jpg][عکس: 20130530051537_spread_cupdetail.jpg]

سالاد سزار در کاسه ی بیکن:
4 حبه سیر تازه رنده شده
100 گرم پنیر پارمسان رنده شده
100 گرم پنیر فتا
نعناع ، گشنیز ، جعفری تازه
1 عدد تره فرنگی کوچک
آویشن
سرکه سیب
1/2 قاشق چای خوری نمک / فلفل
گوجه فرنگی یا گوجه گیلاسی خرد کرده
4-6 برگ کاهو خرد کرده

همه ی مواد رو توی کاسه بزرگ بریزین و با هم مخلوط کنین و داخل کاسه های بیکن رو با اون پر کنین





ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ* * *ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ





[عکس: 20130530050551_IMG_2444-2.jpg]

[عکس: 20130530050432_bacon-egg-cups-recipe.jpg][عکس: 20130530050432_bacon-egg-cups-recipe.jpg]

[عکس: 20130530053513_Bacon-Egg-Cups5.jpg]

تخم مرغ در کاسه های بیکن:
تخم مزغ ، نمک و فلفل و ... رو با هم مخلوط کنین و توی کاسه های بیکن بریزین و 3-4 دقیقه توی فر بزارین
میتونین تخم مرغ ها رو مستقیم داخل کاسه های بیکن بشکنین










ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ* * *ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ






[عکس: 20130530051825_tumblr_loargjG2jm1qzvevko1_500.jpg]
میتونین داخل این کاسه های رو با ماکارونی و سس دلخواهتون پر کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
30-05-2013, 08:06 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد