خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 3.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاسه ی گوشت و اسفناج

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
کاسه ی گوشت و اسفناج
[عکس: 99981.jpg]


مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

نون باگت بیات ۱ عدد ( توشو استفاده میکنیم )

اویشن -نمک- فلفل سیاه

مواد میانی :

اسفناج ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

کره ۲ ق غ

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

اسفناج ها رو تمیز میکنیم و خوب میشورییم وریز خرد میکنیم . پیاز رو ریز خرد کرده وتو روغن تفتش میدیم . بعد اسفناج ها رو اضافه میکنیم و بعد دو سه دقیقه زیر حرارت رو کم میکنیم . و میزاریم تو این حرارت متوسط اسفناج ها بپزن و نرم بشن .در این فاصله قسمت وسط نون باگت رو با دست خیلی ریز میکنیم و. گوشت و پیاز رنده شده تخم مرغ و ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا با هم مخلوط بشن . از مواد گوشتی به اندازه یه لیموی کوچولو برمیداریم گرد میکنیم و بعد بعد با نوک انگشت توش حفره درست میکنیم مثل پیاله های کوچولو . تو این پیاله ها رو با اسفناج پر کرده و سینی فررا چرب میکنیم و ۳ ق غ رب را با ۲ لیوان اب حل کرده تو سینی میریزیم و پیاله های اسفناجی گوشت رو توش میچینیم


[عکس: 99980.jpg]

و میزاریم توفر و بزارین بپزه وقتی مطمئن شدین ک پخته روش پنیر پیتزا میریزیم و دوباره میزاریم تو فر تا روی پنیر طلایی بشه . نوش جان

[عکس: 99979.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2013, 03:36 PM توسط negin.s.)
09-02-2011, 10:55 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد