تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کالجوش
#1
این غذا معمولا برای همه استان ها یه طرز تهیه خاص داره
هرکس بسته به سلیقه وذائقه خودش درست میکنه
یه غذای خوشمزه وبسیار مقوی
من که هر زمان خوردم لذت بردم
گشتم توی خانوم گل برای دستورش اما پیدا نکردم

کالجوش
کشک:250 گرم
نعنا خشک:1قاشق چایخوری
پیاز :1عدد
گردوی خردشده:2قاشق غذاخوری

پیاز رو نگینی سرخ میکنیم بعد نعنا رو اضافه میکنیم به محض اینکه یه کم تفت خورد(مواظب باشید نسوزه)کشک رو اضافه میکنیم(البته کشک باید رقیق شده باشه)بعد از جوشیدن
در اخر گردوی خردشده رو اضافه میکنیم وحرارت رو خاموش میکنیم.

نکته:معمولا کشک خودش نمک داره.پس این غذا نیازی به نمک نداره.
بعد هم با نون میل میکنید
(همون تیلیت خودمون)
طعمش فوق العادهسFlowerysmile

البته من از کشک باز استفاده میکنم که طعمش با کشک های شیشه ای فرق داره ولذیذترهYum2

[عکس: 20120416115621_002.jpg]
Yum2
[عکس: 20120416115746_001.jpg]
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#2
اصفهانیا شنبلیله خشک هم به این غذا اضافه می کنن و بهش میگن کالاجوش. یه غذای قدیمی که فکر می کنم هوار سال بود که نخورده بودم با دیدن شیشه ی کشک دست به کار شدم و دستورشو از مامانم گرفتم
بوی خیلی خوبی داره مزشم خوبه حتما امتحان کنید
[عکس: 20120701091622_IMG_3169.jpg]

[عکس: 20120701091648_IMG_3170.jpg]
[عکس: 20120725115720_NAAA.jpg]
پاسخ }
#3
(۱۱-۰۴-۱۳۹۱, ۱۰:۵۸ ق.ظ)eellyy نوشته:  مامان من این غذارو با ماست کیسه ای (ازین ماستای خیلی سفت و چرب) درست میکنه ..عالی میشه...یعنی با کشکم به همون خوشمزگی میشه؟Yum2Yum2

چه جالب من نمی دونستم با ماست چکیده هم درست می کنن باید امتحان کنمWavesmile
من که مزشو خیلی دوست دارم..الی جون می تونی با دو سه قاشق کشک درست کنی یه نفره...اونوقت اگه مزشو دوست داشتی بیشتر درست کن
[عکس: 20120725115720_NAAA.jpg]
پاسخ }
#4
Bell 
با سلام ما تو شهر سبزوار و اسفراین(خراسان) یه چیزی داریم به نام کمه.
کمه فرآورده ای لبنی است که از ماست خیلی کم چرب گرفته میشه و به جای کشک از کمه ( اسم محلیش توی اسفراین دوراغ ) استفاده می کنیم گوجه فرنگی یا کمی رب هم قبل از اضافه کردن کمه بکار می بریم.Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5

(۱۱-۰۴-۱۳۹۱, ۰۱:۲۰ ب.ظ)papary نوشته:  
(۱۱-۰۴-۱۳۹۱, ۱۲:۵۲ ب.ظ)saharnaz نوشته:  سلام عزیزم من الان به روشی که گفتی درست کردم ولی نمیدونم چرا تلخ شد


ببخشید که من جواب میدم Flowerysmile
با اجازه لیلی جون (1782)

فکر کنم نعنا سوخته بوده که تلخ شده .
یا نعنا زیاد استفاده کردی.

ببین من اینجوری درست میکنم: پیاز رو میزارم سرخ بشه وقتی طلایی رنگ شد، بهش کمی زردچوبه میزنم، بعد نعنا رو اضافه میکنم بعد از یک دقیقه (شایدم کمتر) کشک رقیق شده رو بهش اضافه میکنم Wavesmile


سلام
طبق گفته دوستان خانوم گلی
احتمالا هم نعناع زیاد استفاده کردی وهم زیاد تفت خورده که تلخ شده
ایشالا دفعه بعد بهتر میشه دوست منFlowerysmile
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#6
تو بعضی از شهرستانای استان خراسان به این غذا *قٌروتی* میگن کلا به کشک= قروت میگن
یه نوع ازین غذارو بهش میگن *خرفه قروت*
که سبزیه اصلیشو خرفه تشکیل میده و بقیشم مثه دستوریه که دوستان گفتن
اینم خرفه همون گیاهی که لابلای سبزی های تو باغچه ها در میاد

[عکس: 20120701222950_dhawkw8lqeotixlsct8.jpg]

اینا رو میچینن و بعد از شستشو میریزن تو قابلمه و با پیاز و زردچوبه تو روغن تفت میدن بعضیا گردو هم اضافه میکنن آخرسرم میریزنشون توی کشک بعد چند دقیقه که جوشید نوش جون میکنن اگه سبزیشو پیدا کردید پیشنهاد میکنم واسه یه بارم که شده امتحان کنیدFlowerysmile
پاسخ }
#7
جالبه فکر نمیکردم هوس کال جوش من این همه خوب باشه...همونطوری که دوستمون نیاز گفتن تو خراسان البته شهر بیرجندو دقیقا من می دونم که یه غذایی دارن به نام قروت که کشک رو خودشون با آب و گردو می سابن تو یه ظرف مخصوص کاسه مانند به نام تغار بعد روش همون روش کال جوش می شه یعنی همون کشک رو به روش کال جوش درست می کنن
جالبه که به خاطر نوع کشک و به خاطر ساییدن زیاد گردو رنگ این غذا کاملا بنفشه یه بنفشه خوش رنگ و البته باز هم نون تلیت می کنن
قسمت مهمش اینه که بیرجندیا این غذا رو با بادمجون سرخ شده می خورن یعنی خورش بادمجونی که از قبل آماده کردن رو روی نون تلیت شده ای که با قروت خیس شده می ریزن و نوش جان می کنن....اینجوری نگاه نکنین منم بار اول که دیدم خیلی تعجب کردم و فکر می کردم بد مزه باشه ولی به جرات می تونم بگم یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی ایرن همینهYum2
[عکس: 20120725115720_NAAA.jpg]
پاسخ }
#8
خرفه قوروت نیناز پزYum2(دستورشو تو پیج 1 دادم) با مامانم خوردیمشYum2
خرفه ها رو از شهرستان واسمون فرستادن با نون محلی خشک که بهش میگن **نون قاق ** خیلی عالیه Yum2 جای همگی خالی

[عکس: 20120718121717_SAM_7519.JPG]

اینم کلوزآپشhih

[عکس: 20120718124732_SAM_7515.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
کلجوش من! طعمش جدید و خوب بود1 (49)
[عکس: 20120718123911_.91.jpg]
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
#10
اول دو تا پیاز رو خرد میکنیم و تو قابلمه میریزیم تو روغن و سرخ میکنیم ....
به ازای هر نفر یک پیاله ماست رو تو ظرفی میریزیم بعد آب اضافه میکنیم و بعد کمی نمک و یک عدد تخم مرغ و 2 قاشق آرد رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم....
پیاز طلایی که شد ، یک عدد عصاره مرغ رو برای خوشمزه تر شدن پودر میکنیم و با پیاز مخلوط میکنیم بعد 2-3 قاشق نعنا خشک رو هم اضافه میکنیم در حد چند ثانیه تا سرخ بشه و بعد مایه رو که آماده کردیم اضافه میکنیم و هم میزنیم و میگذاریم تا بجوشه و بپزه ....وقتی که غلیظ شد بعد به تعداد نفرات تخم مرغ برداشته،زیر شعله رو کم میکنیم و تخم مرغ ها رو دونه دونه در قابله میشکنیم (در جاهای مختلف)
بعد میذاریم حدود 5 دقیقه تا تخم مرغ ها هم خودشون رو بگیرن.....
با نون میتونین تیلیت درست کنین و میل کنین....Yum2 نوش جان....Wavesmile
[عکس: 20121217170220_IMAG0767.jpg]

[عکس: 20121217170352_IMAG0768.jpg]
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.


پاسخ }