خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 2.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کالجوش

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
کال جوش
این غذا معمولا برای همه استان ها یه طرز تهیه خاص داره
هرکس بسته به سلیقه وذائقه خودش درست میکنه
یه غذای خوشمزه وبسیار مقوی
من که هر زمان خوردم لذت بردم
گشتم توی خانوم گل برای دستورش اما پیدا نکردم

کالجوش
کشک:250 گرم
نعنا خشک:1قاشق چایخوری
پیاز :1عدد
گردوی خردشده:2قاشق غذاخوری

پیاز رو نگینی سرخ میکنیم بعد نعنا رو اضافه میکنیم به محض اینکه یه کم تفت خورد(مواظب باشید نسوزه)کشک رو اضافه میکنیم(البته کشک باید رقیق شده باشه)بعد از جوشیدن
در اخر گردوی خردشده رو اضافه میکنیم وحرارت رو خاموش میکنیم.

نکته:معمولا کشک خودش نمک داره.پس این غذا نیازی به نمک نداره.
بعد هم با نون میل میکنید
(همون تیلیت خودمون)
طعمش فوق العادهسFlowerysmile

البته من از کشک باز استفاده میکنم که طعمش با کشک های شیشه ای فرق داره ولذیذترهYum2

[تصویر:  20120416115621_002.jpg]
Yum2
[تصویر:  20120416115746_001.jpg]
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۱-۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ عصر، توسط leili.)
۲۸-۱-۱۳۹۱, ۰۱:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, f.nik, 1368Sheri, )Mitra(, 162, Atefe joon
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
321
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 496


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: کال جوش
اصفهانیا شنبلیله خشک هم به این غذا اضافه می کنن و بهش میگن کالاجوش. یه غذای قدیمی که فکر می کنم هوار سال بود که نخورده بودم با دیدن شیشه ی کشک دست به کار شدم و دستورشو از مامانم گرفتم
بوی خیلی خوبی داره مزشم خوبه حتما امتحان کنید
[تصویر:  20120701091622_IMG_3169.jpg]

[تصویر:  20120701091648_IMG_3170.jpg]
امضای *nazanin*
[تصویر:  20120725115720_NAAA.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ صبح، توسط *nazanin*.)
۱۱-۴-۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از *nazanin* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, 162, Atefe joon
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
321
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 496


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: کال جوش
(۱۱-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ صبح)eellyy نوشته شده توسط:  مامان من این غذارو با ماست کیسه ای (ازین ماستای خیلی سفت و چرب) درست میکنه ..عالی میشه...یعنی با کشکم به همون خوشمزگی میشه؟Yum2Yum2

چه جالب من نمی دونستم با ماست چکیده هم درست می کنن باید امتحان کنمWavesmile
من که مزشو خیلی دوست دارم..الی جون می تونی با دو سه قاشق کشک درست کنی یه نفره...اونوقت اگه مزشو دوست داشتی بیشتر درست کن
امضای *nazanin*
[تصویر:  20120725115720_NAAA.jpg]
۱۱-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از *nazanin* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
511
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 960


محل سکونت : اينجا
ارسال: #4
Bell کمه جوش
با سلام ما تو شهر سبزوار و اسفراین(خراسان) یه چیزی داریم به نام کمه.
کمه فرآورده ای لبنی است که از ماست خیلی کم چرب گرفته میشه و به جای کشک از کمه ( اسم محلیش توی اسفراین دوراغ ) استفاده می کنیم گوجه فرنگی یا کمی رب هم قبل از اضافه کردن کمه بکار می بریم.Flowerysmile
امضای homa4290
۱۱-۴-۱۳۹۱, ۱۲:۴۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از homa4290 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: کال جوش
(۱۱-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ عصر)papary نوشته شده توسط:  
(۱۱-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ عصر)saharnaz نوشته شده توسط:  سلام عزیزم من الان به روشی که گفتی درست کردم ولی نمیدونم چرا تلخ شد


ببخشید که من جواب میدم Flowerysmile
با اجازه لیلی جون (1782)

فکر کنم نعنا سوخته بوده که تلخ شده .
یا نعنا زیاد استفاده کردی.

ببین من اینجوری درست میکنم: پیاز رو میزارم سرخ بشه وقتی طلایی رنگ شد، بهش کمی زردچوبه میزنم، بعد نعنا رو اضافه میکنم بعد از یک دقیقه (شایدم کمتر) کشک رقیق شده رو بهش اضافه میکنم Wavesmile


سلام
طبق گفته دوستان خانوم گلی
احتمالا هم نعناع زیاد استفاده کردی وهم زیاد تفت خورده که تلخ شده
ایشالا دفعه بعد بهتر میشه دوست منFlowerysmile
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ صبح، توسط sima.)
۱۱-۴-۱۳۹۱, ۱۰:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 1288


محل سکونت : مشهد
ارسال: #6
RE: کال جوش
تو بعضی از شهرستانای استان خراسان به این غذا *قٌروتی* میگن کلا به کشک= قروت میگن
یه نوع ازین غذارو بهش میگن *خرفه قروت*
که سبزیه اصلیشو خرفه تشکیل میده و بقیشم مثه دستوریه که دوستان گفتن
اینم خرفه همون گیاهی که لابلای سبزی های تو باغچه ها در میاد

[تصویر:  20120701222950_dhawkw8lqeotixlsct8.jpg]

اینا رو میچینن و بعد از شستشو میریزن تو قابلمه و با پیاز و زردچوبه تو روغن تفت میدن بعضیا گردو هم اضافه میکنن آخرسرم میریزنشون توی کشک بعد چند دقیقه که جوشید نوش جون میکنن اگه سبزیشو پیدا کردید پیشنهاد میکنم واسه یه بارم که شده امتحان کنیدFlowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۵-۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ صبح، توسط ninaz.)
۱۲-۴-۱۳۹۱, ۱۲:۰۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از ninaz به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, 162, 1368Sheri, هلیا خانوم, afsoon_b82, Atefe joon, سعیده



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد