امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاناپه مرغ و بادام
#1
مواد لازم
خلال بادام 1پ
سینه مرغ 250 گرم
سس مایونز 50 گرم
اب لیمو 1 ق م
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
برگ کرفس یا جعفری خرد شده 1/2 پ
نان تست 20 تکه
کره 50 گرم
طرز تهیه
سینه مرغ نمک فلفل را در نصف لیوان اب پخته و سپس ریز خرد کنید.بادام را درون تابه روی حرارت قرار داده و تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس ریز خرد کنید.سس مایونز+اب لیمو+مرغ و بادام و نمک و فلفل را با حفری یا کرفس مخلوط میکنیم.
با چاقو لبه های نان تست را از قسمت نرم و سفید آن جدا کرده و از وسط به شکل مثلثی برش دهید و روی آن مقداری کره بمالید و مقداری از مخلوط آماده را بین دو تکه نان گذاشته و داخل سینی سرو بچینید.
[عکس: 20150506203227_.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }
#2
دستور ما فرق داره اول مرغ پخته را تو خرد کن خوب چرخ می کنیم وبعد بادام را تفت میدیم تا برشته بشه وآسیاب می کنیم و با مرغ قاتی می کنیم دو قاشق سس مایونز می زنیم تا خمیری شکل بشه
روی نون تست را با کمی سس خیس می کنیم واز خمیر مرغ روی نون گذاشته با بادام ونخود فرنگی وزرشک تفت داده تزئین می کنیم
[عکس: 20160807170329_.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
#3
3

[عکس: 20170601211811_IMG_20170530_123123.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }