خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاناپه مرغ و بادام

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
544
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3412


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #1
کاناپه مرغ و بادام
مواد لازم
خلال بادام 1پ
سینه مرغ 250 گرم
سس مایونز 50 گرم
اب لیمو 1 ق م
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
برگ کرفس یا جعفری خرد شده 1/2 پ
نان تست 20 تکه
کره 50 گرم
طرز تهیه
سینه مرغ نمک فلفل را در نصف لیوان اب پخته و سپس ریز خرد کنید.بادام را درون تابه روی حرارت قرار داده و تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس ریز خرد کنید.سس مایونز+اب لیمو+مرغ و بادام و نمک و فلفل را با حفری یا کرفس مخلوط میکنیم.
با چاقو لبه های نان تست را از قسمت نرم و سفید آن جدا کرده و از وسط به شکل مثلثی برش دهید و روی آن مقداری کره بمالید و مقداری از مخلوط آماده را بین دو تکه نان گذاشته و داخل سینی سرو بچینید.
[تصویر:  20150506203227_.jpg]
امضای hoda-gh
Flowerysmile
۱۶-۲-۱۳۹۴, ۰۷:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از hoda-gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mahsan3, nazgitta, azam1360, Galaxy, vidia, Atefe joon, mamane kiana, کوثر خانم, ایران دخت, mayok, 20neda20, ahoojoon58@yahoo.com, رها نبوی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
412
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 2586


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #2
RE: کاناپه مرغ و بادام
دستور ما فرق داره اول مرغ پخته را تو خرد کن خوب چرخ می کنیم وبعد بادام را تفت میدیم تا برشته بشه وآسیاب می کنیم و با مرغ قاتی می کنیم دو قاشق سس مایونز می زنیم تا خمیری شکل بشه
روی نون تست را با کمی سس خیس می کنیم واز خمیر مرغ روی نون گذاشته با بادام ونخود فرنگی وزرشک تفت داده تزئین می کنیم
[تصویر:  20160807170329_.jpg]
امضای مرضی سادات
[تصویر:  20160823172356_.jpg]
۱۷-۵-۱۳۹۵, ۰۴:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از مرضی سادات به دلیل این ارسال سپاس کرده.
آشپزی صدف, ایران دخت, mahsan3, mayok, asalkhanom, 20neda20, hekmati009, ahoojoon58@yahoo.com, رها نبوی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد