خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاپ کیک تیرامیسو

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
کاپ کیک تیرامیسو
[تصویر:  20140305124626_tiramisu-cupcakes-1-550.jpg]
زمان آماده سازی : 1 ساعت
زمان پخت : 20 دقیقه
مقدار سرو : 18 عدد کاپ کیک


مواد لازم برای کاپ کیک

آرد کیک (الک شده) : 1 و 1/4 پ
بیکینگ پودر : 3/4 ق چ
نمک دریا : 1/2 ق چ
شیر : 1/4 پ
وانیل : 1 ق چ
کره (دمای محیط) : 4 ق غ
تخم مرغ (دمای محیط) : 3 عدد
زرده تخم مرغ (دمای محیط) : 3 عدد
شکر دانه ریز : 1 پ


مواد لازم برای مخلوط قهوه

قهوه ی غلیظ (تازه دم) یا اسپرسو : 1/3 پ + 1 ق غ
شکر دانه ریز : 1/4 پ


مواد لازم برای فراستینگ ماسکارپونه

خامه فرم گرفته: 1 پ
پنیر ماسکارپونه (نرم شده در دمای محیط) : 1 پ
پودر شکر : 1/2 پ
پودر کاکائو شیرین نشده برای پاشیدن روی فراستینگ


[تصویر:  20140305130017_tiramisu-cupcakes-2-550.jpg]

طرز تهیه

1-فر را روی 160 درجه سانتیگراد روشن کنید.قالب کاپ کیک ها را چرب کرده و یا کپسول کاغذی بزارید و کنار بگذارید.آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2-شیر را در قابلمه ای کوچک ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.همین که حباب های کوچک دور شیر ظاهر شد،از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه و مخلوط کنید تا کره ذوب شود.سپس 15 دقیقه ظرف را کنار بگذارید و اجازه دهید تا سرد شود.
3-تخم مرغ ها ،زرده ها ،شکر و وانیل را با همزن حدود 6 دقیقه بزنید تا شکر کاملا حل شده و مخلوط پفکی و غلیظی بدست آید.
4-مخلوط آرد را در سه مرحله به مایه کیک اضافه و فولد میکنیم و در آخر مخلوط شیر را به مواد اضافه کرده و در حدی مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
5-قالب کاپ کیک ها را تقریبا تا نصفه از مایه کیک میریزیم و در فر از پیش گرم شده به مدت تقریبا 20 دقیقه میگذاریم تا طلایی شوند.

6-برای درست کردن مخلوط قهوه،قهوه و شکر را با هم مخلوط کنید تا شکر در قهوه حل شود.سپس اجازه دهید تا محلول سرد شود.
7-بعد از اینکه کاپ کیک ها پخت،بگذارید تا سرد شوند سپس روی آنها را با مخلوط قهوه مرطوب میکنیم.اینقدر این کار را تکرار میکنیم تا قهوه تمام شود.سپس حدودا 30 دقیقه به کاپ کیک ها استراحت دهید تا قهوه به خوبی خوردشان برود.
8-در این مدت فراستینگ را درست میکنیم.برای اینکار پنیر و پودر شکر را حسابی با همزن بزنید تا پفی و سبک شود و در آخر خامه فرم گرفته را به آنها اضافه و فولد میکنیم.سپس فوراٌ روی کاپ کیک ها را از کرم ماسکارپونه میزنیم و در یک ظرف دربسته ،برای یک شب در یخچال میگذاریم.قبل از سرو روی کاپ کیک ها پودر کاکائو میپاشیم.

[تصویر:  20140305133238_tiramisu-cupcakes-3-550.jpg]
نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۱۴-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۳۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, loyee_15, kazemsoft, آیلین2, ladybird68, Galaxy, رها نبوی, maryam1352, faezeh.mi, قلب, niloofar00, معصومه سخنوری, vidia, Atefe joon, مهرناز مامانی, hengameh
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
222
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 444


محل سکونت : تهران ♥ مشهد
ارسال: #2
RE: کاپ کیک تیرامیسو
جاتون خالی تیرامیسو درست کردم که عکس هاشو پیدا نمیکنم بذارم Dunnof مقداری خامه و پنیر ماسکارپونه برام موند که تبدیل شد به کاپ کیک تیرامیسو البته با کمی تغییرات... Yum2

[تصویر:  20140415141707_Photo213.jpg]
امضای inspirationn
۲۶-۱-۱۳۹۳, ۰۱:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از inspirationn به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, negin.s, elipari, niloofar00, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: کاپ کیک تیرامیسو
[تصویر:  20141119224725_babeczki_tiramisu_01.jpg]

مواد لازم

3 تخم مرغ
1/2 فنجان شکر(100 گرم)
1/2 ق چ عصاره وانیل (اختیاری)
1/2 فنجان آرد (75 گرم)
2 ق غ نشاسته ذرت
2 ق غ پودر کاکائو
2/3 فنجان قهوه دم کرده

مواد لازم برای کرم ماسکارپونه

4 زرده ی تخم مرغ
3 ق غ شکر
250 گرم ماسکارپونه

طرز تهیه

1-قالب کاپ کیک ها را آماده کرده و فر را بروی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.
2-زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده ها را به مدت 2 دقیقه با همزن خوب بزنید تا فومی بشن.سپس یک قاشق پر شکر اضافه کنید و خوب بزنید.
3-همینطور که با همزن سفیده و شکر را میزنید،کم کم زرده ها و عصاره وانیل را اضافه کرده و بزنید.
4-آرد و نشاسته ذرت را الک کرده و به مواد اضافه کنید سپس با سرعت کم همزن فقط در حدی که یکدست بشن مخلوط کنید.
5-قالب کاپ کیک ها را تا نصف پُر کنید و روی آنها کمی پودر کاکائو الک کنید.سپس در فر از پیش گرم شده به مدت 15-20 دقیقه میگذاریم.
6-وقتی کاپ کیک ها را از فر خارج کردیم اجازه میدهیم تا در محیط سرد شوند سپس با قهوه ی دم کرده روی آنها را آغشته میکنیم و با کرم ماسکارپونه روکش میکنیم و روی آنها پودر کاکائو شیرین نشده،الک میکنیم.

طرز تهیه ی کرم ماسکارپونه : در یک قابلمه ی کوچک حدودا 1 لیوان آب ریخته و میگذاریم تا بجوش بیاد.سپس یک کاسه را روی بخار آب روی قابلمه قرار داده و داخل کاسه زرده ها و شکر را میریزیم و با همزن 6-8 دقیقه میزنیم تا شکر حل شود.(مواظب باشید آب اصلا به داخل ظرف نفوذ نکند)
مایه پفی و رنگ آن روشن میشود.سپس از روی حرارت کنار گذاشته و 2-3 دقیقه ی دیگر با همزن میزنیم.سپس پنیر نرم شده در دمای محیط را به مخلوط زرده و شکر اضافه کرده و با همزن میزنیم تا فرم بگیرد.

[تصویر:  20141119232101_babeczki_tiramisu_02.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۸-۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ عصر، توسط 1368Sheri.)
۲۸-۸-۱۳۹۳, ۱۱:۲۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, ساینا70, z.arghavani, گشنمه, mozhgan57, Atefe joon, BKK, niloofar00, رها نبوی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد