تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 2.74 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاپ کیک شکلاتی بدون شکلات!
#1
شكر 2 ليوان
آرد 4/3 1 ليوان
كاكائو 4/3 ليوان
بيكينگ پودر 2/1 1 ق چ
جوش شيرين 2/1 1 ق چ
نمك 1 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
شير 1 ليوان
روغن مايع 2/1 ليوان
وانيل 2 ق چ
آب جوش 1 ليوان

فر رو روي درجه 350 فارنهايت 180 سانتيگراد قرار ميديم.

آرد و بيكينگ پودر و بيكينگ سودا و نمك و كاكائو رو الك ميكنيم. و بعد همه رو با هم خوب ويسك ميكنيم. تمامي مواد خشك بايد به طور كامل با هم مخلوط شن. اصلا اگه تونستيد سه بار با هم الكشون كنيد كه چه بهتر
تخم مرغ و روغن و شير و وانيل رو مخلوط ميكنيم.
مخلوط مايع كه حسابي هم زديمش رو يكجا توي مخلوط خشك ميريزيم.
و با درجه متوسط همزن به مدت 2 دقيقه خوب هم ميزنيم تا مواد كاملا مخلوط شن. تا اينجاي كار مخلوطمون يه كم سفته.
حالا يك ليوان آب جوش رو مستقيما از مايكروفر در مياريم و توي مخلوط ميريزيم.
و هم ميزنيم. دقت كنيد روتون نپاشه. مخلوطي كه بدست خواهد اومد حسابي روانه.
براي كل مواد توي دو تا پيچر جا ميگيره. لاينرها رو تا 3/2 پر ميكنيم.سادگي كار بهتره مخلوط رو توي پارچ يا پيچر بريزيم كه ريختنش توي لاينرها ساده تر شه.
و توي فر قرار ميديم به مدت 20 تا 25 دقيقه. يا هرموقع كه تستر تميز بيرون بياد. به نظر من 20 دقيقه بهتره چون كاپ كيكها مويست خواهند بود.
با اين ميزان 30 عدد كاپ كيك بدست خواهد اومد. معمولا كيك دو برابر پف ميكنه و روش كاملا گنبدي ميشه اما نگران نباشيد چون بعد كه از فر بيرونش مياريم مقداري از پفش ميخوابه و سطحش هم مسطح ميشه. اين موضوع رو واسه اونهايي گفتم كه ميخوان كيك تولد درست كنن. چون مهمه كه كيكمون سطحش صاف باشه.

اینجا!

من با نصف مواد درست کردم .
خیلی خوشمزه است . یه تلخی باحالی داره Clap
با چایی خیلی می چسبه hih
من کیک هام رو تزئین نکردم چون برای خودمون دوتا درست کرده بودم hih





فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
(۰۱-۰۵-۱۳۹۰, ۱۱:۱۶ ب.ظ)reyhaneh نوشته:  سلام

سؤال:

1- بیکینگ سودا چیه؟ چقدر باید بریزیم؟ همون جوش شیرین هستش؟ چون تو دستور جایی جوش شیرین ننوشته

همون جوش شیرینه و مقدارش یک و یک دوم قاشق چایخوری هست

2- ویسک می کنیم یعنی مخلوط می کنیم؟

ویسک همون همزن های دستی هستن

3- لاینر چیه؟

4- پیچر چیه؟

5- در مورد مدت زمانش که نوشته هر موقع تستر تمیز بیرون بیاد یعنی چی؟

از تستر منظور همون وسیله ای هست که تو کیک فرو می کنیم تا ببینیم پخته یا نه مثلا بعضی ها چنگال فرو می کنن :hih:

6- آخرای همون خط نوشته " کاپ کیک ها مویست خواهند بود" یعنی چی؟

یعنی مرطوبن . یه جور خیلی باحالین hih می گم که اگه کیک با یه کم تلخی دوست دارین درست کنین مطمئنا خوشتون میاد:
clap:
hih running

در مورد سوال 3 و 4 هم اینا کاپ کیک هستن و تو ظرف کاپ کیک ریخته میشن درسته؟
حالا هر محل کاپ کیک رو تا دوسومش از مواد پر کن ! البته این کیک خیلی پفی نیست
من بیشتر از دو سوم هم پر کردم اما سرریز نشد Clap
پاسخ }
#3
(۰۱-۰۵-۱۳۹۰, ۱۱:۱۸ ب.ظ)reyhaneh نوشته:  اینم یادم رفت

7- کاکائو دقیقا ً چیه؟ پودر کاکائوئه؟

دیگه برم سؤال زیاد پرسیدم running

8- لینکی هم که دادی فی لت ره


angelic running

پودر کاکائو دیگه Bathtime

در مورد این که یک سایت آشپزی رو چرا فیلتر می کنن اینو باید از دیگرون بپرسی hih
پاسخ }
#4
این عکس اولی که چند روز پیش درست کردم. اینا رو تو قالب کیک یزدی درست کردم. اینا با نصف مواد شد 30 تا:

[عکس: 20120204134149_20110727214331_12.jpg]

اینم وقتی از تو فر درآوردم دیدم این شکلی شده:

[عکس: 20120204134239_20110727214347_123.jpg]

اینم اونایی که امروز درست کردم 17 تا شد با نصف مواد شکرش رو هم یک چهارم مقدار ریختم یعنی نصف لیوان شکر قبلی رو هم نصف لیوان ریختم :

[عکس: 20120204134318_20110727214413_1234.jpg]

اینم یکیش از نزدیک:

[عکس: 20120204134359_20110727214525_12345.jpg]

این دومی رو تو قالب مافین درست کردم. اینم قالبی که استفاده کردم:

[عکس: 20120204134425_20110727214541_123456.jpg]

(بعد از درست کردن عکس گرفتم قالب یه ذره کثیفه)
خدایا
دلمو دست تو دادم دلمو آسمونی کن/ همیشه مهربون بودی دوباره مهربونی کن

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
منم این کاپ کیکو پزیدم همون قدر که نرم بود حالت لاستیکی هم داشت فکر کنم علتش جوش شیرینه من از مزه اش خوشم نیومدha ولی پسری داغ داغ میخورد و بو میکرد و به به میگفت Gigglesmileشاید دلیلش تفاوت ذائقه باشه ولی به نظرم شیر و اب جوش و جوش شیرینش زیاده موادشم شله که توی کیکو انگار با هوا پر کردن
[عکس: 20120201064801_.png]
بعلت سایز بالا حذف شد
پاسخ }
#6
سلام به همه دوستان یه سوال داشتم از دوستانی که این کیکو درست کردن .اشکالی در دستور این کیک نیست ؟البته عذر میخوام چون کیفیت کیکها پایین به نظر میاد روی کیک ها حفره هایی هست که دلیل ان زیاد بودن بکینگ سودا و بکینگ پودر است اگه میشه یه مروری روی دستورتون کنید تا دوستانی که میخوان کیکو بپزن با مشکل روبرو نشن
پاسخ }
#7
من سه باره این کیک رو پختم . من و خونواده ام می دوستیمش hih
کیک طعم تلخ تری داره و مرطوبه تقریباً
ولی دستور اشکالی نداره Dunnof

کیک رو از وسط نصف کردم ، وسطش خامه و شکلات چیپسی ریختم
تزئینشم زرورق شکلاتی هست.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مافین نارگیل شکلاتی با مرنگ نارگیلی و سس شکلات 1368Sheri 0 1,272 ۲۷-۱۰-۱۳۹۲, ۰۷:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: 1368Sheri
  کاپ کیک شکلاتی با تکه های شکلات نعناعی Galaxy 0 273 ۲۱-۰۳-۱۳۹۱, ۱۰:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy