خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاپ کیک موکا Mocha cupcake

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
کاپ کیک موکا Mocha cupcake
[تصویر:  20141007095032_Mocha-Mocha-Cupcakes-1024x682.jpg]

زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 18 دقیقه

مواد لازم برای کاپ کیک ها

کره : 1 پ
قهوه دم کرده ی غلیظ :1 و 1/4 پ
پودر کاکائو شیرین نشده : 3/4پ
پودر اسپرسو : 2 ق غ سر پُر
تخم مرغ : 2 عدد
باتر میلک : 2/3 پ
آرد : 2 پ
شکر : 2 پ
بیکینگ سودا ( یا جوش شیرین) : 1 و 1/2 ق چ
نمک : 3/4 ق چ


مواد لازم برای باتر کرم

کره (نرم شده) : 1 پ
پنیر خامه ای : 115 گرم
پودر کاکائو (شیرین نشده) :1/2 پ
2 ق غ پودر اسپرسو میکس شده با 2 ق غ خامه فرم گرفته
پودر شکر : 900 گرم
خامه فرم گرفته : 1/4 پ
نمک : 1 پینچ


طرز تهیه

برای کاپ کیک ها :
1-فر را بروی 180 درجه روشن کرده و قالب کاپ کیک ها را کپسول گذاشته و آماده میکنیم.
2-در یک کاسه ی متوسط آرد،شکر،بیکینگ سودا و نمک رو با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
3-قهوه ی دم کرده و کره را توی یک قابلمه ی کوچک ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته تا کره ذوب شود.پودر کاکائو و پودر اسپرسو را نیز اضافه و مخلوط کنید.تا زمانی روی مواد روی حرارت باشند که غلیظ شوند ولی نجوشند.وقتی مایه غلیظ شد از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی سرد بشه.
4-در مدتی که مخلوط قهوه و کره از حرارت میوفتد،تخم مرغ و شیر را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید.
5-مخلوط شکلاتی را به آرامی به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید و همزمان سریع هم بزنید.(نکته:اگر به یک باره اضافه کنید ،تخم مرغ میپزد !!!! پس به آرامی اضافه کنید و سریع هم بزنید)
6-مخلوط آرد و شکر را در دو مرحله به مواد اضافه کنید.
7-مایه ی کیک را تا 2/3 قالب کاپ کیک ها پر کنید و در فر از پیش گرم شده به مدت 18-19 دقیقه بگذارید تا آماده شوند.
8-کاپ کیک ها را از فر خارج کرده و روی توری سیمی گذاشته تا سرد شوند.


برای باتر کرم:
1-کره و پنیر خامه ای رو با هم مخلوط کنید.
2-پودر کاکائو ومخلوط اسپرسو و خامه را به آن اضافه و بزنید.
3-پودر شکر را در 2 مرحله به مواد اضافه کنید و در این میان چند قاشق غ از خامه فرم گرفته را نیز اضافه کنید.
4-با سرعت زیاد همزن خوب بزنید تا کرمی شود.نمک و بقیه ی خامه را کم کم اضافه کرده و بزنید تا به کرم دلخواهتون برسید.
5-روی کاپ کیک های سرد شده را با باتر کرم روکش کنید و با دانه های قهوه تزئین کنید.

نوش جانFlowerysmile
[تصویر:  20141007101652_Mocha-Mocha-Cupcakes-5-683x1025.jpg]
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۷-۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ صبح، توسط 1368Sheri.)
۱۵-۷-۱۳۹۳, ۱۰:۱۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kazemsoft, مهرناز مامانی, niloofar00, مریم خانومی 1, elhaam, Galaxy, خواهر McQueen, vidia, mary n, z.arghavani, sargooOool, Atefe joon, kimiya.kd



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد