خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاپ کیک موکا Mocha cupcake

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
کاپ کیک موکا Mocha cupcake
[عکس: 20141007095032_Mocha-Mocha-Cupcakes-1024x682.jpg]

زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 18 دقیقه

مواد لازم برای کاپ کیک ها

کره : 1 پ
قهوه دم کرده ی غلیظ :1 و 1/4 پ
پودر کاکائو شیرین نشده : 3/4پ
پودر اسپرسو : 2 ق غ سر پُر
تخم مرغ : 2 عدد
باتر میلک : 2/3 پ
آرد : 2 پ
شکر : 2 پ
بیکینگ سودا ( یا جوش شیرین) : 1 و 1/2 ق چ
نمک : 3/4 ق چ


مواد لازم برای باتر کرم

کره (نرم شده) : 1 پ
پنیر خامه ای : 115 گرم
پودر کاکائو (شیرین نشده) :1/2 پ
2 ق غ پودر اسپرسو میکس شده با 2 ق غ خامه فرم گرفته
پودر شکر : 900 گرم
خامه فرم گرفته : 1/4 پ
نمک : 1 پینچ


طرز تهیه

برای کاپ کیک ها :
1-فر را بروی 180 درجه روشن کرده و قالب کاپ کیک ها را کپسول گذاشته و آماده میکنیم.
2-در یک کاسه ی متوسط آرد،شکر،بیکینگ سودا و نمک رو با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
3-قهوه ی دم کرده و کره را توی یک قابلمه ی کوچک ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته تا کره ذوب شود.پودر کاکائو و پودر اسپرسو را نیز اضافه و مخلوط کنید.تا زمانی روی مواد روی حرارت باشند که غلیظ شوند ولی نجوشند.وقتی مایه غلیظ شد از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی سرد بشه.
4-در مدتی که مخلوط قهوه و کره از حرارت میوفتد،تخم مرغ و شیر را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید.
5-مخلوط شکلاتی را به آرامی به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید و همزمان سریع هم بزنید.(نکته:اگر به یک باره اضافه کنید ،تخم مرغ میپزد !!!! پس به آرامی اضافه کنید و سریع هم بزنید)
6-مخلوط آرد و شکر را در دو مرحله به مواد اضافه کنید.
7-مایه ی کیک را تا 2/3 قالب کاپ کیک ها پر کنید و در فر از پیش گرم شده به مدت 18-19 دقیقه بگذارید تا آماده شوند.
8-کاپ کیک ها را از فر خارج کرده و روی توری سیمی گذاشته تا سرد شوند.


برای باتر کرم:
1-کره و پنیر خامه ای رو با هم مخلوط کنید.
2-پودر کاکائو ومخلوط اسپرسو و خامه را به آن اضافه و بزنید.
3-پودر شکر را در 2 مرحله به مواد اضافه کنید و در این میان چند قاشق غ از خامه فرم گرفته را نیز اضافه کنید.
4-با سرعت زیاد همزن خوب بزنید تا کرمی شود.نمک و بقیه ی خامه را کم کم اضافه کرده و بزنید تا به کرم دلخواهتون برسید.
5-روی کاپ کیک های سرد شده را با باتر کرم روکش کنید و با دانه های قهوه تزئین کنید.

نوش جانFlowerysmile
[عکس: 20141007101652_Mocha-Mocha-Cupcakes-5-683x1025.jpg]
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 07-10-2014, 10:21 AM توسط 1368Sheri.)
07-10-2014, 10:17 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد