تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاپ کیک نوتلا Nutella Cupcake
#1
[عکس: 20141019123323_IMG_2632-1.jpg]

مواد لازم

پودر کاکائو (شیرین نشده) : 1/2 پ
آب داغ : 1 پ
باتر میلک : 1 پ
شکر : 2 پ
تخم مرغ : 2 عدد
روغن نباتی : 1/2 پ
وانیل : 1 و 1/2 ق چ
آرد : 2 و 1/2 پ
بیکینگ پودر : 2 ق چ
بیکینگ سودا ( یا جوش شیرین) : 1 ق چ
نمک : 1/2 ق چ
خامه قنادی : 1/2 پ
نوتلا : 1/2 پ ( باید بزارید تا در دمای محیط ،حالت مایع پیدا کنه)


برای روکش این کاپ کیک ها از کرم کره ای نوتلا استفاده شده

طرز تهیه

1-پودر کاکائو الک شده را در یک کاسه ی متوسط ریخته و آب داغ را به آن اضافه و مخلوط میکینم تا خوب حل شود.
2-باتر میلک را اضافه میکنیم تا مایه از حرارت بیوفتد.سپس شکر را اضافه و مخلوط میکنیم.
3-تخم مرغ،روغن و وانیل را اضافه و باز مخلوط میکنیم.
4-در ظرفی جداگانه آرد ،بیکینگ پودر و بیکینگ سودا و نمک را با هم الک کرده و به بقیه ی مواد اضافه میکنیم و فقط در حدی میزنیم که یکدست بشن.
5-نوتلا و خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.مایه را در قالب کاپ کیک ها میریزیم و به مدت 18-22 دقیقه در فر از پیش گرم شده به دما 175 درجه سانتیگراد میگذاریم.بعد از پخت بگذارید حداقل تا 30 دقیقه در یخچال خنک شوند.سپس با کرم کره ای نوتلا روکش کنید.


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }