خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاپ کیک پرتقالی(با گردوی شکری و کاراملی)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کاپ کیک پرتقالی(با گردوی شکری و کاراملی)
[تصویر:  20121226013930_.jpg]


مواد لازم برای 18 عدد:
برای گردوی شکری :

225 گرم گردو
3/4 شکر قهوه ای
1/2 فنجان شیر
3/4 قاشق چای خوری دارچین
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

برای کیک :
1/2 فنجان کره در دمای اتاق
1 فنجان شکر
2 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
1/2 فنجان آب پرتقال تازه (آب یک پرتقال بزرگ)
1 قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال
1 و1/2 فنجان آرد
1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
225 گرم خامه

برای گردو ی کاراملی:
1/2 فنجان شکر قهوه ای
1/4 فنجان آب
2 قاشق غذاخوری کره
1/2 قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده
1/4 فنجان گردو ی خرد شده

برای کرم:
200 گرم پنیر خامه ای در دمای اتاق
1/4 فنجان کره در دمای اتاق
4 فنجان پودرقند
1 قاشق چای خوری وانیل

[تصویر:  20121226014401_1.jpg]

طرز تهیه:
درست کردن گردوی شکری: شکر ، شیر ، دارچین ،نمک رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد حرارت رو کم کنید و اجازه بدید 15 دقیقه با همون حرارت بجوشه تا غلیظ بشه ، سپس از حرارت بردارید و وانیل و گردو رو اضافه کنید و سریع هم بزنید و گردو ها رو از ظرف خارج کنید و روی کاغذ روغنی بزارید تا خنک بشه


درست کردن کیک : فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و آرد ، بیکینگ پودر و نمک رو با هم چند دور الک کنید.کره و شکر رو با همزن چند دقیقه بزنید تا رنگشون روشن بشه ،تخم مرغ رو اضافه کرده و به هم زدن ادامه بدید ، 1/3 از مخلوط آرد رو همراه خامه اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید ، سپس با قیمونده ارد رو همرا ه بقیه خامه داخل ظرف ریخته و در پایان 20 تا 30 ثانیه با همزن بزنید تا از مخلوط شدن اونها با هم مطمئن بشید
2/3 قالب رو با مواد پر کنید و مدت 18-20 دقیقه داخل فر بزارید( میتونیداز کیک بخار پز هم استفاده کنید)
دو طرف کیکها رو بعد از اینکه از قالب در اوردید روی حوله بزارید تا خنک بشه

[تصویر:  20121226014249_3.jpg]

[تصویر:  20121226015116_5.jpg]

[تصویر:  20121226014233_4.jpg]

درست کردن گردو کاراملی : شکر قهوه ای ، آب کره و رنده پوست پرتقال رو در یک قابلمه کوچک روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد بعد حرارت رو کم کنید 10 دقیقه بزارید با همین حرارت بجوشه تا قوام بیاد سپس گردو رو اضافه کنید سپس از حرارت بردارید . (گردو کاراملی رو 20 دقیقه قبل از اینکه بریزید روی کیک انجام بدید)


درست کردن خامه ی روی کیک : در یک کاسه پنیر خامه ای ، کره و شکر رو با همزن بزنید در پایان وانیل رو بهش اضافه کنید
روی کاپ کیک ها رو با کرم و گردوی شکری تزئین کنید
اگه خامه نداشتین میتونید با گردوی کاراملی تزئین و نوش جان کنید.


[تصویر:  20121226013825_6.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۱:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قاصدک اسمانی, سمیه گلبانو, tannaz.m, azadehali, بانوی مهر, mansore66, niloofar00, بی نام و نشانم



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد