خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاپ کیک پلنگی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کاپ کیک پلنگی
با این روش هم میشه این کیک رو درست کرد
یعنی با همون خمیر پایه (البته به اضافه ی رنگ زرد و پودر کاکائو) ، به این صورت که خمیر رو دو رنگ و خیلی غلیظ تر درست کنید تا با ماسوره به اون شکل بدید و لایه لایه با خمیر پایه قالب رو پر کنید
Flowerysmile

[عکس: 20130218094003_Leopard-Print11.jpg]
18-02-2013, 12:12 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
کاپ کیک پلنگی
[عکس: 20130621163102_Cupcakes-3.jpg]

مواد لازم:
1 بسته پودر کیک ساده
رنگ خوراکی صورتی
¼ پیمانه پودر کاکائو
¼ پیمانه آرد قنادی
3 عدد کیسه قیف یکبار مصرف و ماسوره شماره # 4،شماره # 47،شماره # 10
کپسول کاپ کیک


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
پودر کیک رو با توجه به دستور روی جعبه آماده کنین
¾ پیمانه از خمیر رو در یک کاسه کوچیک بریزین و یکی دو قطره رنگ بریزین تا صورتی خیلی ملایم بشه و بذارین کنار
بقیه خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنین
یک قسمت رو با چند قطره رنگ خوراکی و نصف میزان آرد مخلوط کنین اگه خمیر هنوز سفت نبود آرد بیشتری اضافه کنین و قسمت دیگه رو با پودر کاکائو ترکیب کنین و اگه به اندازه کافی خمیر سفت نبود بهش ه قاشق غذاخوری آرد اضافه کنین(این دو قسمت باید از خمیر پایه منسجمتر باشن به همین خاطر آرد اضافه میکنیم)

یک کیسه رو با ماسوره شماره # 4 با خمیر صورتی پر کنین
یک کیسه رو با ماسوره شماره # 47 با خمیر کاکائو پر کنین
یک کیسه رو هم با ماسوره شماره # 10 با خمیر صورتی کمرنگ(خمیر اصلی کیک) پر کنین

کپسولهارو داخل قالب مافین بچینین
کف کپسول یه لایه نازک از خمیر صورتی ملایم بریزین
با خمیر کاکائویی یه حلقه و یه نقطه وسطش روی لایه قبلی برکشین و با خمیر صورتی سفت روش بکشین و باز با خمیر کاکائویی روی خمیر صورتی رو بپوشونین و فاصله بین حلقه و نقطه وسطش و دیواره کسپول رو با مایه کیک پر کنین طوریکه مایه کیک روی خمیر کاکائویی رو کامل بپوشونه
مایه کیک باید ⅔ کپسول رو پرکنه
بعد سینی رو به مدت مدت 19-23 دقیقه در فر قرار بدین بعد با خلال دندون تست کنین و اگه داخل کیک پخته بود از فر خارج کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


 
22-06-2013, 12:59 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد