خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاپ کیک پلنگی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کاپ کیک پلنگی
با این روش هم میشه این کیک رو درست کرد
یعنی با همون خمیر پایه (البته به اضافه ی رنگ زرد و پودر کاکائو) ، به این صورت که خمیر رو دو رنگ و خیلی غلیظ تر درست کنید تا با ماسوره به اون شکل بدید و لایه لایه با خمیر پایه قالب رو پر کنید
Flowerysmile

[تصویر:  20130218094003_Leopard-Print11.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۳۰-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرنوش طلا, سمیه گلبانو, 1368Sheri, مامان تینا و سینا, Galaxy, mansore66, یاسی123, shamim_13, پارانزیم, ترانه خانم, tannaz.m, memol.rm, ladybird68, sara jon joni, پری سان61, shamiiim, مامانش, طاطا, مهربون یار, niloofar00
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
کاپ کیک پلنگی
[تصویر:  20130621163102_Cupcakes-3.jpg]

مواد لازم:
1 بسته پودر کیک ساده
رنگ خوراکی صورتی
¼ پیمانه پودر کاکائو
¼ پیمانه آرد قنادی
3 عدد کیسه قیف یکبار مصرف و ماسوره شماره # 4،شماره # 47،شماره # 10
کپسول کاپ کیک


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
پودر کیک رو با توجه به دستور روی جعبه آماده کنین
¾ پیمانه از خمیر رو در یک کاسه کوچیک بریزین و یکی دو قطره رنگ بریزین تا صورتی خیلی ملایم بشه و بذارین کنار
بقیه خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنین
یک قسمت رو با چند قطره رنگ خوراکی و نصف میزان آرد مخلوط کنین اگه خمیر هنوز سفت نبود آرد بیشتری اضافه کنین و قسمت دیگه رو با پودر کاکائو ترکیب کنین و اگه به اندازه کافی خمیر سفت نبود بهش ه قاشق غذاخوری آرد اضافه کنین(این دو قسمت باید از خمیر پایه منسجمتر باشن به همین خاطر آرد اضافه میکنیم)

یک کیسه رو با ماسوره شماره # 4 با خمیر صورتی پر کنین
یک کیسه رو با ماسوره شماره # 47 با خمیر کاکائو پر کنین
یک کیسه رو هم با ماسوره شماره # 10 با خمیر صورتی کمرنگ(خمیر اصلی کیک) پر کنین

کپسولهارو داخل قالب مافین بچینین
کف کپسول یه لایه نازک از خمیر صورتی ملایم بریزین
با خمیر کاکائویی یه حلقه و یه نقطه وسطش روی لایه قبلی برکشین و با خمیر صورتی سفت روش بکشین و باز با خمیر کاکائویی روی خمیر صورتی رو بپوشونین و فاصله بین حلقه و نقطه وسطش و دیواره کسپول رو با مایه کیک پر کنین طوریکه مایه کیک روی خمیر کاکائویی رو کامل بپوشونه
مایه کیک باید ⅔ کپسول رو پرکنه
بعد سینی رو به مدت مدت 19-23 دقیقه در فر قرار بدین بعد با خلال دندون تست کنین و اگه داخل کیک پخته بود از فر خارج کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


 
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱-۴-۱۳۹۲, ۱۲:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
memol.rm, mansore66, negin.s, طاطا, دبیرزبان, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد