تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 20 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاپ کیک کاپوچینو
#1
دستورش رو از برنامه ی سامان گلریز نوشتم 7 دی 90 فیلمش رو تبدیل کردم حجمش رو هم کم کردم ولی کیفیتش به شدت اومد پایین صدا هم نداره
کیک کاکائویی پودر شده 350 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکلات تخته ای سیاه 50 گرم
شکلات تخته ای سفید 50 گرم
کاپوچینو دنت 1 لیوان (تو فیلمش بیشتر ریخت)
مواد برای تزیین:
پودر کاکائو 1 ق غ
پودر قهوه 1 ق غ
سس شکلات به میزان لازم
کمپوت میوه 1 قوطی
4 تا تخم مرغ رو با همزن دستی خوب هم می زنیم تا حباب بزند سپس کاپوچینو رو اضافه می کنیم و هم می زنیم. کیک کاکائویی که از قبل پودر کردیم آرام آرام اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیری به دست بیاید شبیه یک مایع غلیظ چند دقیقه می ذاریم بمونه تا تخم مرغ خوب جذب پودر کیک بشه. بعد از چند دقیقه مایع یک دست می شه و از هم باز نمی شه. داخل قالب می ریزیم (من داخل قالب مافین ریختم و محض احتیاط قالب رو چرب کردم بقیه ی مواد رو هم تو قالب کیک یزدی ریختم) برای مغزش می توینم از میوه یا شکلات استفاده کنیم (شکلات سیاه بهتره چون داخل یخچال هم که بره شکلات سفت می شه ولی سفید این طوری نمی شه همون طور می مونه و حالت خوبی نمی شه من از شکلات تلخ استفاده کردم). وقتی قالب رو پر کردیم اطرافش رو تمیز می کنیم که نسوزه. وقتی پر کردیم مغزها رو داخلش قرار می دیم شکلات رو می ذاریم روش و با ته چنگال یه کم فشار می دیم خیلی نباید فشار داد که به انتهای قالب بچسبه
داخل فر می ذاریم با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد و 30-25 دقیقه زمان ( بسته به حرارت فر زمان کمتر یا بیشتر می شه واسه من تقریبا ً دو برار شد تو 30 دقیقه ی اول هم در فر ر وباز نکردم ولی به مض این که از فر درآوردم پفش خوابیدDunnof)
بعد از پخت به اون ها دست نمی زنیم و یه جایی می ذاریم تا خوب سرد بشه چون کاپ کیک ها نرم هستن اگه داغ در بیاریم له می شن بعد از این که از قالب در آوردیم تزیین می کنیم (من تزیین نکردم چون خودش هم زیاد خوب نشده بود تو یخچال که گذاشتم یه مقدار بهتر شده بود از طعم کاپوچینوش زیاد خوشم نیومده شاید شما کاپوچینو دوست داشته باشین) برای تزیین با میوه حتما ً از کمپوت استفاده کنید.

این عکسش از سایت برنامشون:
[عکس: 20120224190447_901007-kap-keik-kapocino.jpg]


اینم شاهکارهای هنری من که پفش خوابید:angelic
[عکس: 20120224190546_IMG_3828.JPG]
[عکس: 20120224190604_IMG_3829.JPG]
[عکس: 20120224190638_IMG_3833.JPG]
[عکس: 20120224190658_IMG_3834.JPG]
[عکس: 20120224190715_IMG_3835.JPG]
[عکس: 20120224190747_IMG_3838.JPG]
خدایا
دلمو دست تو دادم دلمو آسمونی کن/ همیشه مهربون بودی دوباره مهربونی کن

پاسخ }
#2
[عکس: 20120224190809_IMG_3839.JPG]
[عکس: 20120224190824_IMG_3841.JPG]
[عکس: 20120224190841_IMG_3842.JPG]
[عکس: 20120224190857_IMG_3843.JPG]



رفته بودم کرج اونجا یه مغازه بود شکلات و پاستیل و این چیزا می فروخت شکلات رو از اونجا خریدم تا برسه خونه این شکلی شد:laf
[عکس: 20120224190730_IMG_3836.JPG]

اینجا بعد از اینکه تو یخچال بوده و شکلاتش سفت شده:

[عکس: 20120224190926_IMG_3848.JPG]


[عکس: 20120224190620_IMG_3831.JPG]


فایل صوتی
خدایا
دلمو دست تو دادم دلمو آسمونی کن/ همیشه مهربون بودی دوباره مهربونی کن

پاسخ }
#3
Cappuccino Cupcakes
[عکس: 20141026215359_0.jpg]

مواد لازم

150 گرم کره ( نرم شده در دمای محیط )
1 پ شکر خیلی ریز
3 تخم مرغ
1 و 1/2 پ آرد سلف ریزینگ (اگر دسترسی به این نوع آرد ندارین ،در تاپیک جایگزین ها در قنادی گیسو جان توضیح دادن که من قسمت مربوطه رو کپی پیست کردمFlowerysmile
آرد self-rising:یک لیوان
جایگزین:یک لیوان آرد معمولی + یک و نیم ق چ بیکینگ پودر+ یک چهارم ق چ نمک

60 میلی لیتر اسپرسو
1/4 پ شیر
1 ق چ عصاره وانیل
1 ق غ پودر کاکائو


مواد لازم برای شربت یا سیروپ اسپرسوEspresso Syrup

90 میلی لیتر اسپرسو
1/4 پ شکر


از کرم کره ای برای روکش کاپ کیک ها استفاده شده است.

[عکس: 20141026223039_three.jpg]

طرز تهیه

1-فر را بروی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.قالب کاپ کیک ها را کاغذ کشیده و آماده کنید.
2-کره را با همزن کمی بزنید.سپس شکر و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و بزنید تا پفی و سبک شود.
3-آرد،اسپرسو،شیر،وانیل و پودر کاکائو را اضافه و بزنید تا یکدست و سبک شود.
4-مایه را در قالب کاپ کیک ها تا 3/4 پر کنید و به مدت 20-25 دقیقه در فر بگذارید.
5-تا زمانی که کاپ کیک ها در فر هستن،در یک قابلمه ی کوچک اسپرسو و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید.روی حرارت متوسط به مدت 5-10 دقیقه بگذارید تا جوش بیاید و مانند سیروپ غلیظ شود.(بدون همزدن)باید توجه داشته باشید که زیاد روی حرارت نگذارید و به موقع از روی حرارت بردارید.
6-به محض اینکه کاپ کیک ها را از داخل فر بیرون آوردید،با چنگال چند سوراخ روی آنها ایجاد کنید و شربت اسپرسو را با قاشق روی آنها بریزید.سپس اجازه دهید تا خنک شوند.
7-با کرم کره ای روی کاپ کیک های سرد شده را روکش کنید و از پودر کاکائوی باقیمانده روی آنها الک کنید .


[عکس: 20141026223218_DSC_0665.jpg]
Flowerysmile
[عکس: 20141026223336_cappaccinocupcakehand1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#4
1سلام به همه دوستان خانوم گلی خودم27دلم براتون تنگ شده 83
بعد از مهمانداری و مسافرت و تدارکات مهرو....اومدم22

کاپ کیک کاپوچینو با مغز نوتلاCoffeebath
البته همزن برقیم سوخته با مخلوط کن درست کردمBoredsmiley
میتونید از پایه ی هرکاپ کیکی که تاحالا استفاده میکردید،استفاده کنید
بجای شیر از مخلوط آبجوش و یک بسته کامل کاپوچینو استفاده کنید
آرد مورد نیازم رو با پودر کاکائو و پودر هاتچاکلت قاطی کردم
وقتی مواد آماده شده رو تو کپسول مافین ریختم وسط هرکپسول مقداری شکلات ریختم
که در اثر حرارت فر ،نوتلا به داخل فرو میره و سطح کیک پوشیده میشه

[عکس: 20151005082733_.jpg]

[عکس: 20151005083004_.jpg]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...