خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاپ کیک گیلاس با کرم کره ای

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کاپ کیک گیلاس با کرم کره ای
[تصویر:  20121224031217_.jpg]

[تصویر:  20121224031411_1.jpg]


مواد لازم برای 12 عدد:
1 و1/2 فنجان آرد
1 فنجان (200 گرم) شکر
1 و1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 فنجان ( 113 گرم) کره سرد ولی نرم
1/2 فنجان خامه
2 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
2 قاشق چایخوری (10 میلی لیتر) آب کمپوت گیلاس
1/2 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو
1/2 فنجان کمپوت گیلاس خرد شده


طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب های مافین رو با کاغذ پر کنید
در یک کاسه متوسط آرد ، بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید . سپس خامه ، تخم مرغ ، آب گیلاس و رنده پوست لیمو اضافه کنید و حدود 30 ثانیه با همزن بزنید تا یکدست و صاف بشه در آخر گیلاس خرد شده رو به مواد اضافه کنید
به اندازه 2 ق غ از خمیر داخل قالب ها بریزید و 20 تا 22 دقیقه توی فر بزارید

[تصویر:  20121224031155_1.jpg] [تصویر:  20121224031125_2.jpg]

پس از پخت اجازه بدید که کاملا خنک بشه سپس با شکلات سفید + رنگ قرمز خوراکی و کرم کره ای گیلاس یا انواع ترافل تزئین کنید



کرم کره ای گیلاس (buttercream)
مواد لازم برای 340 گرم کرم:

1/2 فنجان کره نرم
شکر در حدود 2 فنجان یا 250 گرم
1 تا 2 قاشق چایخوری آب کمپوت گیلاس (یا اسانس گیلاس)
1/2 قاشق چای خوری وانیل
1/2 قاشق چای خوری آب لیمو
1/4 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) خامه سنگین
کره رو 5-6 دقیقه با سرعت بالا همزن بزنید، شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید در پایان وانیل و آب کمپوت و نمک و خامه رو اضافه کنید و حدود 8 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا سفت بشه و خودشو بگیره.


[تصویر:  20121224031348_.jpg]

[تصویر:  20121224031547_4.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۱۰:۳۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, mhsa, feloria, سمیه گلبانو, mansore66, maryam.n.g, بهار2020, یاسی, Galaxy, tannaz.m, پارانزیم, ایران دخت, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: کاپ کیک گیلاس با کرم کره ای
کاپ کیک گیلاس با خامه ساده، فوق العاده خوش طعم شده بود.
فقط رنگش مثل دستور نگین جون صورتی نشد.
و اینکه با دو تا تخم مرغ مواد کمی سفت شد من یه دونه دیگه اضافه کردم.
مواد اولیهgag
[تصویر:  20130116070907_20130115197.jpg]

[تصویر:  20130116071034_20130115203.jpg]

[تصویر:  20130116071137_20130115209.jpg]

[تصویر:  20130116071233_20130115213.jpg]

اینم تزئین پسرم کاکل به سر برای خودش eat
[تصویر:  20130116071307_20130115215.jpg]
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۴۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, یاسی, Galaxy, tannaz.m, پارانزیم, زهراخانوم, negin.s, ایران دخت, avajoon, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد