خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 42 رای - 2.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاچی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کاچی


آرد 1 لیوان

شکر دو سوم لیوان

نمک نوک ق چ

آب 3 لیوان

زعفران دم کرده

جوز هندی رنده شده نصف ق چ

هل سابیده نصف ق چ

دارچین نوک ق چ (دلخواه)



آرد رو با شعله ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و خوب تغییر رنگ بده.

نمک و جوز هندی و هل و دارچین رو اضافه میکنیم.

توی ظرف دیگه ای شکر و آب و محلول زعفرون رو میگذاریم تا شربت درست بشه و به آرد اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا گلوله نشه.

اگه گلوله شد با گوشتکوب برقی یکدستش کنید و بگذارید چند تا جوش بزنه.



اون دونه های سیاه توی کاچی همون هل و جوز هندی ساییده س.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
23-01-2011, 09:39 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کاچی
اینم کاچی من با زعفرون و زردچوبهClap
خیلی خوشمزه بود
[عکس: 20111008123107_29092011922.jpg]
08-10-2011, 12:02 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: کاچی

(08-10-2011, 12:58 PM)atefeh نوشته: گيسو جون يه سوال
شما با ارد گندم درستش مي كنيد يا ارد برنج؟؟
اخه من هر دو مدلش رو ديدمha




آرد گندم عزیزم
سه تا قاشق سوپخوری آرد و یه کم زردچوبه رو با روغن تفت دادم بعدم شهد ریختم

من برای اینکه گلوله نشه چون نمیتونم تند هم بزنم از گوشتکوب برقی استفاده میکنم

(23-03-2012, 02:24 PM)مامان امیرعلی نوشته: سلام خسته نباشیدمیشه جوزهندی روحذف کرد

بله
من برای دوره ماهیانه که درست میکنم جوز هندی میریزم وگرنه ضرورتی نداره
08-10-2011, 01:02 PM,
یافتن نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,628
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 2,213


محل سکونت : کوردستان
ارسال: #4
Package_favorite  کاچی به روش کردها (قه یماخ)
کاچی از آرد، روغن حیوانی، اندکی نمک و آب تهیه می شود. به این ترتیب که آرد را آرام آرام به روغن اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا صاف شود. آرد را تا مرحله ای که تقریبا قهوه ای شود (البته قبل از اینکه شبیه حلوا شود) هم میزنیم سپس مقدار خیلی کمی نمک افزوده و آب را به آن اضافه میکنیم. شعله را کم میکنیم تا کمی سفت شده و خود را بگیرد(البته باز هم نه به سفتی حلوا).
این غذا خودش هیچ طعمی نداره، باید خودتون خوشمزه ش کنید.
مامانی من با خلال بادوم و پسته و شکر رنگی و نباتی که تو خردکن میکوبه برام تزئین و خوشمزه ش میکنه ... برای درد پریود واقعا تاثیر داره چون غذای گرمیه .

[عکس: 20120217173208_101861.jpg]
17-02-2012, 08:02 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
457
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 285


محل سکونت : شمال
ارسال: #5
RE: کاچی
اینم کاچی من... بار اول بود
توی صاف کردن آرد مشکل پیدا کردم آخه گلوله شده بودDunnof

[عکس: 20120228054742_270220122234.jpg]
28-02-2012, 08:17 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #6
RE: کاچی
من یه چی بگم؟Hanghead
اگه می خواید کاچیتون گلوله نشه شهدتون رو کم کم به ارد اضافه کنید و با هر مثلا یه لیوان شهدی که توی ارد ریختید تند تند بهم بزنید من اینطوری درست می کنم هیچ وقت گلوله نمیشهYum2
12-03-2012, 07:50 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #7
RE: کاچی

[عکس: 20120714131831_210420134301.jpg]
14-07-2012, 02:50 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
305
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 732


محل سکونت :
ارسال: #8
کاچی
اینم یه دستور خوشمزه برای دسر خیلی خیلی سنتی کاچی
من هرچه گشتم دستورشو پیدا نکردم اگه بود لطفا مدیر محترم انتقال بدهند

مواد لازم:

آرد گندم.............1/2 پیمانه

شکر..............1/2 پیمانه یا بیشتر( من خودم همون 1/2 ریختم که خوب بود و شیرینیش دل آدمو بهم نمیزد)

آب............3 لیوان

روغن جامد یا کره.............1 قاشق غذاخوری پر(من روغن حیوانی استفاده کردم)

زردچوبه............1 قاشق مرباخوری

زعفران............مقداری

طرز تهیه:

آرد رو الک کرده و با روغن تفت بدید تا جایی که رنگش کمی عوض شود و خامی آرد گرفته شود
بعد آب سرد را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا آرد گلوله نشود

من خودم پس از افزودن آب یه بار دیگه از الک رد میکنم تا اصلا گلوله نباشه

شکر و زردچوبه را هم اضافه میکنیم

روی حرارت ملایم گذاشته تا چند جوش بزنه و آماده بشه

در این حین هر از گاهی کاچی رو هم میزنیم تا ته نگیرد

کمی هم زعفرون اضافه کنید تا خوشرنگتر و خوش عطرتر بشهYum2

اینم کاچی بنده قبل از اضافه کردن زعفران:

[عکس: 20130608171053_IMG_3437_resize.JPG]


با این مقدار همین تعداد که تو عکس میبینید بدست اومد و به عبارتی 3 پیاله پر:


[align=center][عکس: 20130608171346_IMG_3439_resize.JPG]

(آخرین تغییر در ارسال: 08-06-2013, 06:44 PM توسط مامان الی.)
08-06-2013, 06:43 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
259
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 402


محل سکونت : در قلب همسرم
ارسال: #9
RE: کاچی
اینم کاچی . اینم یه نمونه است که کلی فرق داره [عکس: 20130622120905_.jpg]
22-06-2013, 11:12 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13
تاریخ عضویت:
Sep 2012
مدال ها

اعتبار: 23


محل سکونت : یزد
ارسال: #10
RE: کاچی
دوستان من وقتی کاچی میپزم بعد از سرخ شدن ارد برنج با روغن گوسفندی بهش مغز گردو بادام پسته اضافه میکنم تا کمی سرخ بشه وروغن بندازه بعد از اون هل زنجبیل زعفران وکمی دارچین میریزم سپس اب اضافه میکنم وقتی اب به جوش اومد نبات میریزم ...(1782)(1782)Yum2Yum2Yum2به همین راحتی ولی خیلی خوشمزه
02-08-2013, 02:01 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد