تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 40 رای - 2.65 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاچی
#1


آرد 1 لیوان

شکر دو سوم لیوان

نمک نوک ق چ

آب 3 لیوان

زعفران دم کرده

جوز هندی رنده شده نصف ق چ

هل سابیده نصف ق چ

دارچین نوک ق چ (دلخواه)



آرد رو با شعله ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و خوب تغییر رنگ بده.

نمک و جوز هندی و هل و دارچین رو اضافه میکنیم.

توی ظرف دیگه ای شکر و آب و محلول زعفرون رو میگذاریم تا شربت درست بشه و به آرد اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا گلوله نشه.

اگه گلوله شد با گوشتکوب برقی یکدستش کنید و بگذارید چند تا جوش بزنه.



اون دونه های سیاه توی کاچی همون هل و جوز هندی ساییده س.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اینم کاچی من با زعفرون و زردچوبهClap
خیلی خوشمزه بود
[عکس: 20111008123107_29092011922.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3

(۱۶-۰۷-۱۳۹۰, ۱۲:۵۸ ب.ظ)atefeh نوشته:  گيسو جون يه سوال
شما با ارد گندم درستش مي كنيد يا ارد برنج؟؟
اخه من هر دو مدلش رو ديدمha




آرد گندم عزیزم
سه تا قاشق سوپخوری آرد و یه کم زردچوبه رو با روغن تفت دادم بعدم شهد ریختم

من برای اینکه گلوله نشه چون نمیتونم تند هم بزنم از گوشتکوب برقی استفاده میکنم

(۰۴-۰۱-۱۳۹۱, ۰۲:۲۴ ب.ظ)مامان امیرعلی نوشته:  سلام خسته نباشیدمیشه جوزهندی روحذف کرد

بله
من برای دوره ماهیانه که درست میکنم جوز هندی میریزم وگرنه ضرورتی نداره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
Package_favorite 
کاچی از آرد، روغن حیوانی، اندکی نمک و آب تهیه می شود. به این ترتیب که آرد را آرام آرام به روغن اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا صاف شود. آرد را تا مرحله ای که تقریبا قهوه ای شود (البته قبل از اینکه شبیه حلوا شود) هم میزنیم سپس مقدار خیلی کمی نمک افزوده و آب را به آن اضافه میکنیم. شعله را کم میکنیم تا کمی سفت شده و خود را بگیرد(البته باز هم نه به سفتی حلوا).
این غذا خودش هیچ طعمی نداره، باید خودتون خوشمزه ش کنید.
مامانی من با خلال بادوم و پسته و شکر رنگی و نباتی که تو خردکن میکوبه برام تزئین و خوشمزه ش میکنه ... برای درد پریود واقعا تاثیر داره چون غذای گرمیه .

[عکس: 20120217173208_101861.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم کاچی من... بار اول بود
توی صاف کردن آرد مشکل پیدا کردم آخه گلوله شده بودDunnof

[عکس: 20120228054742_270220122234.jpg]
1172 سال است که یک مرد منتظر 313 مرد است ؛ چقدر مرد شدن زمان می برد !
پاسخ }
#6
من یه چی بگم؟Hanghead
اگه می خواید کاچیتون گلوله نشه شهدتون رو کم کم به ارد اضافه کنید و با هر مثلا یه لیوان شهدی که توی ارد ریختید تند تند بهم بزنید من اینطوری درست می کنم هیچ وقت گلوله نمیشهYum2
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#7

[عکس: 20120714131831_210420134301.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#8
اینم یه دستور خوشمزه برای دسر خیلی خیلی سنتی کاچی
من هرچه گشتم دستورشو پیدا نکردم اگه بود لطفا مدیر محترم انتقال بدهند

مواد لازم:

آرد گندم.............1/2 پیمانه

شکر..............1/2 پیمانه یا بیشتر( من خودم همون 1/2 ریختم که خوب بود و شیرینیش دل آدمو بهم نمیزد)

آب............3 لیوان

روغن جامد یا کره.............1 قاشق غذاخوری پر(من روغن حیوانی استفاده کردم)

زردچوبه............1 قاشق مرباخوری

زعفران............مقداری

طرز تهیه:

آرد رو الک کرده و با روغن تفت بدید تا جایی که رنگش کمی عوض شود و خامی آرد گرفته شود
بعد آب سرد را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا آرد گلوله نشود

من خودم پس از افزودن آب یه بار دیگه از الک رد میکنم تا اصلا گلوله نباشه

شکر و زردچوبه را هم اضافه میکنیم

روی حرارت ملایم گذاشته تا چند جوش بزنه و آماده بشه

در این حین هر از گاهی کاچی رو هم میزنیم تا ته نگیرد

کمی هم زعفرون اضافه کنید تا خوشرنگتر و خوش عطرتر بشهYum2

اینم کاچی بنده قبل از اضافه کردن زعفران:

[عکس: 20130608171053_IMG_3437_resize.JPG]


با این مقدار همین تعداد که تو عکس میبینید بدست اومد و به عبارتی 3 پیاله پر:


[align=center][عکس: 20130608171346_IMG_3439_resize.JPG]

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اینم کاچی . اینم یه نمونه است که کلی فرق داره [عکس: 20130622120905_.jpg]
83 فقط خدا می داند و بس
پاسخ }
#10
دوستان من وقتی کاچی میپزم بعد از سرخ شدن ارد برنج با روغن گوسفندی بهش مغز گردو بادام پسته اضافه میکنم تا کمی سرخ بشه وروغن بندازه بعد از اون هل زنجبیل زعفران وکمی دارچین میریزم سپس اب اضافه میکنم وقتی اب به جوش اومد نبات میریزم ...(1782)(1782)Yum2Yum2Yum2به همین راحتی ولی خیلی خوشمزه
(1782)
پاسخ }