خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کباب بره لبنانی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
کباب بره لبنانی
کباب بره لبنانی
[تصویر:  20120304113940_.jpg]

مواد لازم:
1 عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده
½ پیمانه نان خرد شده
4 حبه سیر خرد شده
2 قاشق غذا خوری جعفری تازه
1قاشق غذاخوری گشنیز تازه
2 قاشق چایخوری پونه کوهی تازه
2 قاشق چای خوری نعناع تازه
½ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری زیره
½ قاشق چای خوری دارچین
¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
2 عدد تخم مرغ(هم زده شده)
1 کیلو گوشت بره تازه
1 عدد خیار پوست کنده (اختیاری)
¾ فنجان ماست ساده و معمولی(اختیاری)
نمک و فلفل به میزان دلخواه

دستورتهیه:

پیاز ، خرده نان، سیر، جعفری، گشنیز، نعناع، پونه کوهی، زیره، دارچین، فلفل قرمز خرد شده و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و سپس گوشت بره را اضافه و هم میزنیم.گوشت ها را بعد از خوب خوابیده شدن در مواد به 8 قسمت تقسیم میکنیم وهر هر بخشرا در سراسر سیخ آهنی یا چوبی مخصوص کباب به طول تقریباٌ6 سانت و پهنای 3 سانت به سیخ میکشیم.

محل قرار گیری سیخ های کباب در کوره در طبقه وسط با شعله متوسط میباشد. زمان پخت کباب ها 10 تا 12 دقیقه طول میکشد.

در صورت دلخواه در یک کاسه کوچک، با هم خیار و ماست به هم بزنید نمک و فلفل را هم اضافه کنید و سس برای کبابتان تهیه کنید.

نکته: برای قاچ لیمو کبابی لیمو را به 8 قسمت تقسیم کنید وبه سیخ کبابتان بکشید که بعد از 2 تا 3 دقیقه طلایی رنگ و آماده میشوند.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۲:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد