خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کباب ترش

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 1,333


محل سکونت :
ارسال: #1
Xeyes  کباب ترش
[عکس: 20141208183508_20120130123646_20111103694.jpg]

گوشت گوساله ی کبابی 0.5 کیلو(ترجیحا فیله یا راسته)
گردو آسیاب شده 2 ق غ
پیاز رنده شده 1 عدد درشت
رب انار 1 ق م(بستگی به ذائقه تون داره)
نمک و فلفل بمیزان لازم
سبزیهای معطر گیلان یا دلال 1 ق غ


من اول با بیفتک کوب می افتم به جونه گوشتاlaf تا خوب نرم بشن،دلیلشم اینه که باید 24 ساعت تو مواد بمونه و ترشی رب انار باعث میشه که گوشتا سفت بشن.
بعد همه ی مواد غیر از نمک رو با هم مخلوط می کنیمو گوشتها رو خوب به مواد آغشته میکنیم.
24 ساعت میذاریم تو یخچال تا خوب مزه دار بشن.
حالا دوباره با بیفت کوب گوشتهارو می کوبیمو دوباره خوب مخلوطشون می کنیم بعد به سیخ می کشیمشون و روی ذغال کباب می کنیم.Clap
نمک رو آخرای پخت به کبابمون اضافه می کنیم.
اگه فلفلش زیاد باشه خوشمزه تر میشهYum2
به همین سادگی و خوشمزگی
نوش جانexcited
(آخرین تغییر در ارسال: 08-12-2014, 06:35 PM توسط Galaxy.)
31-01-2012, 09:50 PM,
یافتن نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 1,333


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: کباب ترش
یادم رفته بود اینو بگم،ممنون گیسو جون
من چون همسرجان طعمه کیوی و انجیر رو دوست نداره استفاده نمی کنم و حسابی با گوشتا کتک کاری می کنمlaf
کیوی بزنین بهش عالی میشه
فقط از کیوی استفاده می کنین 5-4 ساعت قبل از کباب کردن به مواد اضافه کنین که گوشتا خیلی له نشن Yum2
اگر از کیوی استفاده کردین دیگه گوشتارو کتک کاری نکین1 (284)

(09-02-2012, 10:39 PM)منه بی تجربه نوشته: اگه دلال نداشته باشیم چی ؟ Dunnof

مریم جان اگه نداشتین میتونین از نعنا و گشنیز و جعفری هم استفاده کنین.

(09-02-2012, 10:55 PM)سیندرلا22 نوشته: من با تابه دو طرفه پختم خوب شد ولی یه کم سفت شد

حتما از کیوی استفاده نکردین یا با بیفتک کوب گوشتهارو خوب نکوبیدین وگرنه سفت نمیشد عزیزم.


(26-07-2012, 06:03 PM)haniet نوشته: من عاشق کباب ترشم میخوام واسه فردا درست کنمYum2
با فیله گوسفند هم میشه درست کرد آیا؟؟

بستگی به ذائقه تون داره عزیزم.Flowerysmile
اصلش باید گوشت گوساله باشه

01-02-2012, 12:49 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: کباب ترش
Yum2 موادش چوچاق+گردو+آب انار+پیاز به کمک مامان جون

[عکس: 20121028144128_201210263328.jpg]
28-10-2012, 05:14 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کباب ترش
روز جمعه و کبااابYum2
سبزی معطر(چوچاق اناریژه و کمی جعفری)+رب انار+گردو و پیاز آسیاب شده و فلفل
همراه با گوجه گیلاسی های محصول باغچه خودمون

[عکس: 20130916160913_DSC_0172.jpg]

با کته
همسرجان دستش سوخت همینجوری گوجه هارو ول کرد رو پلو

[عکس: 20130916161118_DSC_0173.jpg]
16-09-2013, 03:11 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: کباب ترش
یه جمعه دیگه و یه کباب ترش همسر پز دیگه

[عکس: 20131119172554_h.jpg]
[عکس: 20131119172647_DSC_0172.jpg]
19-11-2013, 05:27 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: کباب ترش
(14-01-2014, 06:46 PM)yzfatemeh نوشته: سلام يك سوال داشتم من خيلي دلم ميخواد اين كباب رو درست كنم ولي ما جنوبي ها كه سبزي هاي معطر شمالي هارو مثل چوچاق نداريم بجاش از چي ميشه استفاده كرد؟

عزیزم تو پست 2 دریا جون جواب دادن از نعناع و جعفری و گشنیز هم میشه استفاده کرد
من بدون همه اینا به سبک جوجه کباب ترش یا همون جوجه کباب فسنجونی هم درست کردم یعنی آب پیاز و رب انار و گردو که اونم عالی شد
15-01-2014, 03:51 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 5,222


محل سکونت : تهران
ارسال: #7
RE: کباب ترش
کباب ترش من با کلی نواقص
چوچاق و آب انار نداشتمHanghead
گوشت رو بیراه بریدم وتیکه تیکه نکردم که راحت رو توری کبابش کنم که بسیار کار نا درستی بودHanghead
[عکس: 20140410220350_Namber4249.jpg]

با این حال خیلی خوشمزه بود تشکر میکنم از خانوم مدیر بازنشسته و گیسو جون ونگین عزیزم Flowerysmile
10-04-2014, 09:24 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #8
RE: کباب ترش
کباب ترش روز جمعه
بالاخره هوا خوب شد تونستیم منقل رو راه بندازیم

[عکس: 20141208183648_CYMERA_20141205_145058.jpg]

[عکس: 20141208183737_CYMERA_20141205_153118.jpg]
08-12-2014, 06:37 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
667
تاریخ عضویت:
Dec 2013
مدال ها

اعتبار: 4,482


محل سکونت : تهران
ارسال: #9
RE: کباب ترش
[عکس: 20150501164342_DSC_0530.jpg]
01-05-2015, 03:44 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
667
تاریخ عضویت:
Dec 2013
مدال ها

اعتبار: 4,482


محل سکونت : تهران
ارسال: #10
RE: کباب ترش
[عکس: 20151222205029__.jpg]
22-12-2015, 08:51 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد