خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کباب ترش

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #1
Xeyes کباب ترش
[تصویر:  20141208183508_20120130123646_20111103694.jpg]

گوشت گوساله ی کبابی 0.5 کیلو(ترجیحا فیله یا راسته)
گردو آسیاب شده 2 ق غ
پیاز رنده شده 1 عدد درشت
رب انار 1 ق م(بستگی به ذائقه تون داره)
نمک و فلفل بمیزان لازم
سبزیهای معطر گیلان یا دلال 1 ق غ


من اول با بیفتک کوب می افتم به جونه گوشتاlaf تا خوب نرم بشن،دلیلشم اینه که باید 24 ساعت تو مواد بمونه و ترشی رب انار باعث میشه که گوشتا سفت بشن.
بعد همه ی مواد غیر از نمک رو با هم مخلوط می کنیمو گوشتها رو خوب به مواد آغشته میکنیم.
24 ساعت میذاریم تو یخچال تا خوب مزه دار بشن.
حالا دوباره با بیفت کوب گوشتهارو می کوبیمو دوباره خوب مخلوطشون می کنیم بعد به سیخ می کشیمشون و روی ذغال کباب می کنیم.Clap
نمک رو آخرای پخت به کبابمون اضافه می کنیم.
اگه فلفلش زیاد باشه خوشمزه تر میشهYum2
به همین سادگی و خوشمزگی
نوش جانexcited
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ عصر، توسط Galaxy.)
۱۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, niloofar00, nasim88, negin.s, Atefe joon, sepideh1234
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: کباب ترش
یادم رفته بود اینو بگم،ممنون گیسو جون
من چون همسرجان طعمه کیوی و انجیر رو دوست نداره استفاده نمی کنم و حسابی با گوشتا کتک کاری می کنمlaf
کیوی بزنین بهش عالی میشه
فقط از کیوی استفاده می کنین 5-4 ساعت قبل از کباب کردن به مواد اضافه کنین که گوشتا خیلی له نشن Yum2
اگر از کیوی استفاده کردین دیگه گوشتارو کتک کاری نکین1 (284)

(۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ عصر)منه بی تجربه نوشته شده توسط:  اگه دلال نداشته باشیم چی ؟ Dunnof

مریم جان اگه نداشتین میتونین از نعنا و گشنیز و جعفری هم استفاده کنین.

(۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ عصر)سیندرلا22 نوشته شده توسط:  من با تابه دو طرفه پختم خوب شد ولی یه کم سفت شد

حتما از کیوی استفاده نکردین یا با بیفتک کوب گوشتهارو خوب نکوبیدین وگرنه سفت نمیشد عزیزم.


(۵-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ عصر)haniet نوشته شده توسط:  من عاشق کباب ترشم میخوام واسه فردا درست کنمYum2
با فیله گوسفند هم میشه درست کرد آیا؟؟

بستگی به ذائقه تون داره عزیزم.Flowerysmile
اصلش باید گوشت گوساله باشه
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
۱۲-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, niloofar00, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: کباب ترش
Yum2 موادش چوچاق+گردو+آب انار+پیاز به کمک مامان جون

[تصویر:  20121028144128_201210263328.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۷-۸-۱۳۹۱, ۰۵:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, f.nik, niloofar00, nasim88, داتر, Galaxy, 1368Sheri, دختر شیرازی, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کباب ترش
روز جمعه و کبااابYum2
سبزی معطر(چوچاق اناریژه و کمی جعفری)+رب انار+گردو و پیاز آسیاب شده و فلفل
همراه با گوجه گیلاسی های محصول باغچه خودمون

[تصویر:  20130916160913_DSC_0172.jpg]

با کته
همسرجان دستش سوخت همینجوری گوجه هارو ول کرد رو پلو

[تصویر:  20130916161118_DSC_0173.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۶-۱۳۹۲, ۰۳:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, niloofar00, دختر شیرازی, vidia, لیدی باران, قلب, زینب جان, مهرناز مامانی, ava77, negin.s, Atefe joon, ما مان پارسا, Linda
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: کباب ترش
یه جمعه دیگه و یه کباب ترش همسر پز دیگه

[تصویر:  20131119172554_h.jpg]
[تصویر:  20131119172647_DSC_0172.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۸-۱۳۹۲, ۰۵:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, niloofar00, azinazi, McQueen, 1368Sheri, negin.s, Atefe joon, laleh joon, Linda, neda 1034

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: کباب ترش
(۲۴-۱۰-۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ عصر)yzfatemeh نوشته شده توسط:  سلام يك سوال داشتم من خيلي دلم ميخواد اين كباب رو درست كنم ولي ما جنوبي ها كه سبزي هاي معطر شمالي هارو مثل چوچاق نداريم بجاش از چي ميشه استفاده كرد؟

عزیزم تو پست 2 دریا جون جواب دادن از نعناع و جعفری و گشنیز هم میشه استفاده کرد
من بدون همه اینا به سبک جوجه کباب ترش یا همون جوجه کباب فسنجونی هم درست کردم یعنی آب پیاز و رب انار و گردو که اونم عالی شد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۱۰-۱۳۹۲, ۰۳:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
فاطمه.ک, مهرناز مامانی, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد