تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کباب جگر و قلوه و دل
#1
جگر راشسته بعد خرد میکنیم و به سیخ میکشیم.
دل را از وسط دو نیم کرده و تمیز میکنیم و میشوریم و خرد کرده و قلوه هم به همین صورت که به دو نیم بریده و اون پوست نازک رو جدا میکنیم و به سیخ میکشیم.
من اینجا از قسمت خوش گوشت هم استفاده کردم.
چون هر کدوم زمان متفاوتی دارن اول خوش گوشت بعد دل و قلوه را کباب کرده و در آخر سر هم جگرها .
نمک زده و نوش جون میکنیم.Yum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20140918160120_20140513_203746.jpg]
[عکس: 20140918160155_20140513_204849.jpg]
پاسخ }
#2
[عکس: 20141205141422_IMG_3576.JPG]
[عکس: 20141205141614_IMG_3574.JPG]
پاسخ }
#3
یادش بخیر...ییلاق...یه ظهرتابستونی...

[عکس: 20141205162804_DSC02166.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#4
جای دوستان خالی دیروز تو حیاط خونه جگر گوسفند قربانی را کباب کردم عجب مزه ای داد

[عکس: 20150925104812_IMG_9858.jpg]
اینم بعد از کشیدن سیخ کباب به روش کبابی های خیابون 84848484


[عکس: 20150925104715_IMG_9862.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم کباب جیگر با چربی هایه دوروبر جیگر(یه پرده نازک چربی)
بعد از اینکه جیگرارو سیخ میزنیم ...چربیارو دورش میپیچیم و با نخ1 (49)دورشو میبندیم که باز نشه9[عکس: 20150928145234_IMG_8711.JPG]
[عکس: 20150928145641_IMG_8761.JPG]
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }
#6
ما هم مثل زهرا جون درست کردیم. ولی از پخته شدش عکس ندارم .
جاتون خالی توحیاط پختیم و همونجا نوش جون کردیم .


[عکس: 20150929003422_photo_2015-09-30_00-29-09.jpg]
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }
#7
تو هر سیخ لای هر تکه جگر یک تکه دمبه، اونا که سوخته7مخصوص آقای منزل

[عکس: 20160412153358_33.jpg]
83
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خوراك قلوه و قارچ *sadaf* 0 981 ۰۹-۰۶-۱۳۹۰, ۱۱:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: *sadaf*