خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کباب جگر و قلوه و دل

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11673


محل سکونت :
ارسال: #1
کباب جگر و قلوه و دل
جگر راشسته بعد خرد میکنیم و به سیخ میکشیم.
دل را از وسط دو نیم کرده و تمیز میکنیم و میشوریم و خرد کرده و قلوه هم به همین صورت که به دو نیم بریده و اون پوست نازک رو جدا میکنیم و به سیخ میکشیم.
من اینجا از قسمت خوش گوشت هم استفاده کردم.
چون هر کدوم زمان متفاوتی دارن اول خوش گوشت بعد دل و قلوه را کباب کرده و در آخر سر هم جگرها .
نمک زده و نوش جون میکنیم.Yum2Yum2Yum2Yum2
[تصویر:  20140918160120_20140513_203746.jpg]
[تصویر:  20140918160155_20140513_204849.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۶-۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ عصر، توسط مهرناز مامانی.)
۲۷-۶-۱۳۹۳, ۰۳:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
luna, niloofar00, shamim_13, mamane.aryan, parza, neda25, ratina, mozhgan57, sargooOool, نسرین کوچولو, Atefe joon, 1368Sheri, ایران دخت, hekmati009, yasamin zahra
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11673


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: کباب جگر و قلوه و دل
[تصویر:  20141205141422_IMG_3576.JPG]
[تصویر:  20141205141614_IMG_3574.JPG]
۱۴-۹-۱۳۹۳, ۰۲:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, مریم خانومی 1, mozhgan57, naghmeh24, ایران دخت, Atefe joon, دختر شیرازی, hekmati009, yasamin zahra, N-M
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,387
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 13756


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #3
RE: کباب جگر و قلوه و دل
یادش بخیر...ییلاق...یه ظهرتابستونی...

[تصویر:  20141205162804_DSC02166.JPG]
امضای ایران دخت
[تصویر:  20161102153558_SO13.jpg]
۱۴-۹-۱۳۹۳, ۰۴:۲۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از ایران دخت به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, مریم خانومی 1, *ماهک*, spssanb, mozhgan57, Atefe joon, دختر شیرازی, نسرین کوچولو, hekmati009, مهرناز مامانی, yasamin zahra, mahsan3, گلسان, N-M, vidia
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
412
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 2586


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #4
RE: کباب جگر و قلوه و دل
جای دوستان خالی دیروز تو حیاط خونه جگر گوسفند قربانی را کباب کردم عجب مزه ای داد

[تصویر:  20150925104812_IMG_9858.jpg]
اینم بعد از کشیدن سیخ کباب به روش کبابی های خیابون 84848484


[تصویر:  20150925104715_IMG_9862.jpg]
امضای مرضی سادات
[تصویر:  20160823172356_.jpg]
۳-۷-۱۳۹۴, ۱۰:۴۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از مرضی سادات به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360, yasamin zahra, mahsan3, گلسان, mayok, pinkgirl138, حسنا, mohammad reza, نم نم بارون, mozhgan57, یکتا20, N-M, مهرناز مامانی, maryam_1
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
443
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3365


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: کباب جگر و قلوه و دل
اینم کباب جیگر با چربی هایه دوروبر جیگر(یه پرده نازک چربی)
بعد از اینکه جیگرارو سیخ میزنیم ...چربیارو دورش میپیچیم و با نخ1 (49)دورشو میبندیم که باز نشه9[تصویر:  20150928145234_IMG_8711.JPG]
[تصویر:  20150928145641_IMG_8761.JPG]
امضای zahra_12_65
[img][تصویر:  tOUSp3.png][/img]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۷-۱۳۹۴ ۰۲:۵۸ عصر، توسط zahra_12_65.)
۶-۷-۱۳۹۴, ۰۲:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از zahra_12_65 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, yasamin zahra, نم نم بارون, mayok, 1368Sheri, samaneh1990, maryam_1, سمیه گلبانو, رز ابی12

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
554
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 4391


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: کباب جگر و قلوه و دل
ما هم مثل زهرا جون درست کردیم. ولی از پخته شدش عکس ندارم .
جاتون خالی توحیاط پختیم و همونجا نوش جون کردیم .


[تصویر:  20150929003422_photo_2015-09-30_00-29-09.jpg]
امضای maryam_1
[تصویر:  20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
۷-۷-۱۳۹۴, ۱۲:۳۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از maryam_1 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
شاتوت, yasamin zahra, سمیه گلبانو


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خوراك قلوه و قارچ *sadaf* 0 899 ۹-۶-۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ عصر
آخرین ارسال: *sadaf*


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد