خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کباب حسینی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 86


محل سکونت : ايران
ارسال: #1
Ksmiletris کباب حسینی
دستور این غذای خوشمزه و رژیمی رو از اکسیر عزیز یاد گرفتم...

چون این غذا هم بسیووور خوشمزه و هم درست کردنش راحته، دستورش رو گذاشتم تا شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید...uhum

(مدیران محترم اگه جای این تاپیک اشتباهه یا تکراریه لطفا جابجا کنید)...

ذکر همینقدر از منبع کافیه؟؟؟ اگه نه...لطفا راهنمایی کنید تا ویرایش بشهgol

عین دستور رو اینجا میگذارم...Clap

مواد لازم:

گوشت لخت گوسفندی نیم کیلو
پیاز 4 عدد بزرگ
گوجه فرنگی 8عدد متوسط
سیخ خرما یا سیخ مخصوص کباب حسینی 15 عدد
نمک,فلفل,زردچوبه به میزان دلخواه
آبغوره یک سوم لیوان
روغن در صورتی که دلتون خواست 2 قاشق غذا خوری



طرز تهیه:
اول هرگوجه فرنگی رو با چاقو به 4 یا 5 قسمت تقسیم کنید.پیازها را هم با چاقو برش بزنید طوری که برای به سیخ کشیدن مناسب بشه واندازه هاش با اندازه های تکه های گوجه فرنگی تون برابری کنه.گوشت رو هم به قطعات کوچک ببرید.
حالا یک سیخ بردارید اول یک تکه پیاز,بعد یک تکه گوشت وبعد از اون یک تکه گوجه فرنگی رو به سیخ بکشید واینکار رو یک یا دو مرتبه دیگه تکرار کنید.سعی کنید تکه آخری تون پیاز باشه واگرنه موادتون ممکنه حین پخت از سیخ بیاد بیرون.
حالا سیخ ها رو توی قابلمه بچینید.روش نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وآبغوره و روغن وسه لیوان آب بریزید .
وقتی جوش اومد شعله ی گاز رو کم کنید وبذارید بپزه.کباب حسینی تون می تونه اندازه نصف استکان آب داشته باشه یا بدون آب باشه.اگر موقع سیخ کشیدن گوجه فرنگی وپیاز زیاد آوردین,دور وبر سیخ هاتون بریزید.

خیلی ترد و خوشمزه بود ....حتما امتحان کنید...uhum

پی نوشت:
- ما چون دو نفر بودیم، مواد رو نصف کردم.
- تو خونه ی ما چون ترشی طعم غالب هست به همین دلیل من ازیک ساعت تا یک ساعت و نیم قبل تکه های گوشت رو با (آبلیمو ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پیاز )مارینه کردم....

منبع: روزمنو

[تصویر:  20140129151118_KABABHOSEINI1.JPG]

[تصویر:  20140129151224_KABABHOSEINI.JPG]

ویرایش فایل پیوست وتبدیل به لینک
امضای sani2010

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ عصر، توسط niloofar00.)
۱۹-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از sani2010 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, Atefe joon, akram.s, افسانه 52, maryam_1, niloofar00, hekmati009, ایران دخت
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 18


محل سکونت : زنده ام شکر خدا
ارسال: #2
RE: کباب حسینی

حالا دوستان اگه جای گوشت گوسفند از مرغ استفاده کردید اونم خیلی خیلی خوشمزه میشه استخوان مرغ را جدا میکنید و مرغ چهارگوش چهارگوش برش میزنید بعد تو نمک و آبلیمو و زعفران و پیاز رنده شده نیم ساعت بخوابونید سپس مرغ رو بکنید به سیخ و سیخو توی ماهی تابه سرخ کنید سپس اون موادی رو که مرغ توش خوابانیده بودید بریزید توی ماهی تابه سرشو بزارید بزارید 10 دقیقه ای بمونه بعد برش دارید و نوش جان کنید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۹-۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ صبح، توسط Galaxy.)
۱۹-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از 2723976 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, افسانه 52, hekmati009
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
141
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 547


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: کباب حسینی
منم درست کردم با مرغ واقعا عالی بود Yum2 واینکه سریع درست شد (1782)
before
[تصویر:  20130430174708_photo3455.jpg]
after Yum2
[تصویر:  20130430175102_photo3456.jpg]
امضای anesherli
[تصویر:  A5J4p4.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ عصر، توسط anesherli.)
۱۰-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از anesherli به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, Galaxy, NAHID.V, 1368Sheri, Linda, ایریکا, negin.s, kapsul, Atefe joon, افسانه 52, maryam_1, hekmati009, ایران دخت
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 46


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: کباب حسینی
این کباب من برای پدر و مادرم درست کردم خیلی خوششون اومد hih البته این دستور من از برنامه خانه مهر جام جم دیدم که اول به کباب روغن زیتون و ادویه جات میزنیم دو ساعت بمونه بعد کباب به سیخ میزنیم بعد گوجه حلقه شده رو لایه لایه بهش اضافه میکنیم یعنی یه لایه کباب یه لایه گوجه یه استکان اب میریزیم 1 ساعت میزاریم تا باشعله کم بجوشه بعد از این مدت سسش درست میکنیم پیاز داغ به همراه رب گوجه تف میدیم بعد به کباب اضافه میکنیم خیییییییییییییییییییلی خوب میشهYum2[تصویر:  20150102191132_SAM_1150.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۰-۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ عصر، توسط melika ckoc.)
۱۲-۱۰-۱۳۹۳, ۰۷:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از melika ckoc به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hoda-gh, hekmati009, ایران دخت, 1368Sheri, niloofar00, Galaxy, مریم خانومی 1, Atefe joon, معصومه خانومی, نسرین کوچولو



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد