خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 31 رای - 2.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کباب قفقازی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
316
تاریخ عضویت:
Apr 2011
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
کباب قفقازی
[عکس: 20140917160755_167106_219.jpg]


مواد لازم :


راسته یا فیله پاك كرده گوساله 250 گرم

سینه مرغ بدون استخوان 250 گرم

ماست یا خامه 3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

فلفل دلمه ای زرد یا قرمز 2 عدد

پیاز ریز(مخصوص ترشی) تعدادی







طرز تهیه :




راسته و سینه را به قطعات مكعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر برش دهید .
در یك كاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط كنید .
تكه های مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یك تكه راسته , یك تكه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند .
آنگاه سیخ ها را روی كباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقیقه حرارت برای پختن كبابها كافی است (سبزیجات باید كمی نرم شوند) در حین پخت به كبابها نمك بزنید .
(آخرین تغییر در ارسال: 17-09-2014, 03:08 PM توسط ناظر.)
12-04-2011, 12:49 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد