خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امتیازات: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کباب ماهی شیر

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite کباب ماهی شیر
کباب ماهی شیر


مواد لازم:

ـ ماهی شیر ۸۰۰ گرم

ـ پیاز درشت ۱ الی ۲ عدد

ـ زعفران دم کرده

ـ روغن زیتون ۵ الی ۶ قاشق

ـ ماست ۳ قاشق غذا خوری

ـ ترخون یا گشنیز خرد شده ۱ الی قاشق

ـ نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه :

پیاز را رنده کرده و آب پیاز را با بقیه مواد مخلوط و به ماهی که از قبل قطعه قطعه شده اضافه کنید و یک شب در این مواد بخوابانید . به سه روش میتوان این ماهی را کباب کرد یا اینکه سیخهای چوبی را مدتی در آب خیس کرده و ماهی را به سیخ بکشید و روی کباب پز کباب کنید . در روش دوم میتوانید در روغن سرخ کنید و روش سوم در صورت عدم دسترسی به کباب پز و یا عدم تمایل به غذای سرخ کردنی که من از همین روش استفاده کردم از ماهی تابه رژیمی استفاده کنید و ماهی را کباب کنید . فقط توجه داشته باشید که این ماهی بسیار ترد است و با احتیاط برگردانید تا گوشت از سیخ جدا نشود .
[تصویر:  20111214192205_food_248.jpg]
منبع:ashpazierangin
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ عصر، توسط *andisheh*.)
۲۳-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۵۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mmaryambanoo, 1368Sheri, niloofar00, hekmati009
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
258
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 311


محل سکونت : Qeshm island
ارسال: #2
RE: کباب ماهی شیر

شیر ماهی کبابی

فیله ماهی شیر ۸۰۰ گرم
زعفران سه قاشق سوپخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر سیر الیت نصف قاشق چایخوری
آبلیمو سه قاشق سوپخوری
پیاز متوسط یک عدد
سیخ چوبی شش عدد
روغن مایع ۶۰ گرم
فلفل کبابی ۲۰۰ گرم


طرز تهیه :
آشپزی-ماهی را به اندازه یک سایز و به ارتفاع سه سانتی‌متر برش می‌دهیم، بعد از شستن، پیاز را خلالی خرد کرده به همراه کلیه مواد به ماهی‌ها اضافه می‌کنیم.

سپس درهر سیخ یک تکه ماهی و یک عدد فلفل کباب می‌زنیم .درون ماهی‌تابه کمی روغن می‌ریزیم و هر دو طرف ماهی‌ها را سرخ می‌کنیم، در نهایت آنها را داخل دیس گذاشته، دور آن را تزئین و سرو می‌کنیم


[تصویر:  20121127164142_533925_481947128495328_647509149_n.jpg]
امضای avatef_kh
[تصویر:  20120811160902_frame_100004015761459120808082906.jpg]
۷-۹-۱۳۹۱, ۰۷:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از avatef_kh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, hekmati009, مهرناز مامانی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
302
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2329


محل سکونت : هم قبیله لیلی
ارسال: #3
RE: کباب ماهی شیر
اینم ماهی منYum2Yum2توپیاز و آبلیمو و زعفرون،فلفل قرمز خوابوندمش یه دوساعتی بعد زدم به سیخ چوبی گذاشتم تو سولاردم
[تصویر:  20141229115434_Untitled.jpg]
امضای مدیون مهرت
[تصویر:  clocklandscape.php?img=02&bn=Mohamma...4&ad=1]
۸-۱۰-۱۳۹۳, ۱۲:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از مدیون مهرت به دلیل این ارسال سپاس کرده.
شقایق سرخ, mohammad reza, Galaxy, hekmati009, 1368Sheri, Akatora, سما خانم, معصومه خانومی, مهرناز مامانی, zari mah, *andisheh*, samaneh1990


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Package_favorite کباب ماهی سوف یا سفید *andisheh* 1 1,633 ۲-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ عصر
آخرین ارسال: samaneh1990
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن کباب ماهی niloofar00 0 338 ۳-۱۲-۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ صبح
آخرین ارسال: niloofar00


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد