• 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کباب کوبیده مرغ با چربی گوسفند
#1
سینه ی مرغ و چربی گوسفند رو چرخ میکنیم و پیاز رنده شده و زردچوبه و فلفل سیاه سماق رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم و 2 ساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم بعدش به سیخ میگیریمش و بهش گلپر و نمک میزنیم و رو آتیش درستش میکنیم اصلا هم موقع کباب نمیوفته و خراب نمیشه.طعمش عالیه مزش بین مرغ و گوشت هستش.پیشنهاد میدم یه بار امتحان کنید.

[تصویر:  20150221104302_20150217_220513.jpg]
خونی که در رگ ماست هدیه به
رهبر
ماست.

لبیک یا خامنه ای
  پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جوجه کباب فسنجونی (جوجه کباب ترش) Galaxy 11 11,483 ۲۲-۲-۱۳۹۶, ۰۶:۴۴ عصر
آخرین ارسال: گلسان
  کباب کوبیده زعفرانی مرغ negin.s 36 22,693 ۷-۱۱-۱۳۹۳, ۱۱:۲۰ صبح
آخرین ارسال: یکتا20