خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کبه عربی (Kibbe)

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 999


محل سکونت : تبریز
ارسال: #1
کبه عربی (Kibbe)
اینم یه نو ع دیگه ی کبه است که من بادستورشف طیبه درست کردم خیلی خوشمزه بوود
[عکس: 20130422094653_.jpg]

گوشت چرخ كرده نيم كيلو
بلغور ريز گندم دو و نيم ليوان (يا نيم كيلو)
پياز بزرگ 1 عدد
ادويه 1 ق چ
داريچين 1 ق چ
نمك 1 ق چ
براي فيلينگ:
پياز 2 عدد
ادويه نصف ق چ
دارچين نصف ق چ
فلفل سياه نصف ق چ
آبليمو 1 ق چ
نمك نصف ق چ
گردوی خورد شده يك سوم ليوان
بادام زميني خورد شده يك سوم ليوان
زرشك 1 ق غ
كشمش 1 ق غ

براي شروع بايد يه توضيح در مورد اين بلغور ريز گندم بدم. اينجا ما يه چيزي داريم به نام "لَلَك" كه گندم خورد شده ريز دانه است كه فله ميخريم. ولي توي فروشگاهها جديدا ديدم بسته بندي شده اش هم هست با نام بلغور گندم . ولي خيلي دقت كنيد هنگام خريد بايد از اون مدليش بخريد كه خيلي ريزه. آخه ديدم دو مدله. يكيش دانه بلغور عاديه ولي يه مدلي كه جديدا ديدم، كيفيت و دونه بنديش با للك خودمون يكيه.
ما از همين نوعش ميخوايم چون خيلي بايد دونه اش ريز باشه كه زير دندون نياد
پياز رو بلند ميكنيم با ادويه ها رو توي بلندر ميريزيم.
بلغور رو خيس ميديم. بعد از ده دقيقه توي توري ميريزيم و فشار ميديم تا آبش خوب گرفته بشه. اصلا اصلا نبايد آب داشته باشه ها

گوشت چرخ كرده و بلغور ( كه پف كرده و نرم نرم شده) رو با بقیه مواد بلند میکنیم تا مخلوط شه

بعد خوب چنگش ميزنيم و روش رو با پارچه مرطوب ميپوشونيم و ميذاريم نيم ساعت توي يخچال بمونه

براي فيلينگش هم پياز رو خورد كرده و تفت ميديم وقتي كمي سبك شد ادويه ها رو اضافه ميكنيم. رشك و كشمش رو هم از قبل خيس ميديم و آبكش كرده و با مغزها و آبليمو و نمك و فلفل ميريزيم توش و خاموشش ميكنيم. نكته اينكه مغزها و كشمش و زرشك پختن نداره و سه سوت ميسوزه. پس آخرين چيزي كه اضافه ميكنيد بايد زرشك باشه. راستي من ادويه عربي ميريزم. ولي شما از all spice يا بهارات ميتونيد استفاده كنيد.

حالا يه كاسه آب و يخ كنار دستتون بذاريد.

از خمير گوشت به اندازه يه نارنگي كوچيك برداريد.

وسطش رو با انگشت شست باز كنيد و هي بچرخونيدش تا يه گود بزرگ توش ایجاد شه.

يه قاشق چاي خوري از مواد فيلينگ رو توش ميريزيم.

لبه اش رو ميبنديم. دستمون رو توي آب يخ ميزنيم. و به شكلي كه ميبينيد با دست فرمش ميديم. یعنی دو سرش نوک تیز و مخروطی باشه

توي روغن زياد حمامش ميديم تا زماني كه رنگش قهوه اي شه.

روي دستمال كاغذي آشپزخونه ميذاريم تا روغنش گرفته شه.

این هم یه نما از برش و بافتش . و کاملا مغزپخت شده. برای اینکه مغزپخت شه نباید حرارت روغن خیلی زیاد باشه.


لینک دستور

cheftayebeh.ir/2010/08/blog-post_25.html
(آخرین تغییر در ارسال: 19-04-2014, 11:38 AM توسط Galaxy.)
22-04-2013, 11:17 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 999


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: کبه (غذای جنوبی)
دوباره کبه...که برامهمونام درست کردم خیلی دوست داشتن
[عکس: 20130504104431_.jpg]
04-05-2013, 12:15 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 5,222


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: کبه (غذای جنوبی)
کبه برای اولین بار خوشمزه بودYum2 ولی فک کنم با بلغور منسجم تر باشه باید یه بار امتحان کنمDreamyeyesf
[عکس: 20130725231617_1.jpg]
25-07-2013, 10:19 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کبه عربی (Kibbe)
یه عکس از روش تهیه کبه عربی

[عکس: 20140419124650_7007fa642689a9916e11fd3fb88e87a4.jpg]
19-04-2014, 11:47 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد