تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کبه مبرومه(رولت کبه)
#1
کبه مبرومه:
Yum2
[عکس: 20140526110345_kibbemabrume.jpg]
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده 500 گرم
بلغور ريز گندم يك و نيم ليوان
پياز 1 عدد
آرد سوخاري نصف ليوان
نمك و فلفل و ادويه
مغز پسته 60 گرم
مغز بادام 60 گرم
مغز بادام زميني 60 گرم
زرشك 2 ق غ
پياز 1 عدد
آبليمو 1 ق چ
روغن زيتون 2 ق غ
دارچين نصف ق چ
ادويه نصف ق چ
نمك و فلفل

طرز تهیه:
لَلَك يا همون بلغور بسيار ريز گندم رو خيس داده و بعد از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. بايد همه آبش خشك شه.
پياز رو توي بلندر ميريزیم و بعد ادويه ها و بلغور و گوشت رو هم بهش اضافه ميكنيم و سپس آرد سوخاری.
زرشك رو خيس ميديم. پياز رو خورد كرده و در روغن كمي تفت ميديم. مغزها و ادويه ها و آبليمو رو اضافه كرده و در نهايت هم زرشك رو آبكش كرده و توش ميريزيم(من مقدار زرشکو بیشتر از دستور ریختم و دارچین هم نریختم)
خمير رو كه خوب چنگ زديم...روي يه پلاستيك ( میتونید از زیپ لاک استفاده کنید.من از سلفون استفاده کردم) به شكل مستطيل پهنش ميكنيم. به ضخامت 5 تا 6 ميل
مخلوط مغزها رو وسط خمير گوشت قرار ميديم و رول ميكنيم.
یک نكته بسيار مهم: در زمان رول كردن حتما به سمت پايين هم فشار بديد كه در نهايت رول تميزي داشته باشيد.
دستمون رو خیس میکنیم. سر و ته رولت رو ميبنديم كه مغزها توي فر خشك نشن
رولت رو روي كاغذ روغني و توي سيني فر قرار ميديم. و روش رو با روغن زيتون چرب ميكنيم.
و درفر 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار ميديم.
با كارد اره اي يا تيز، اريب برش ميزنيم و سرو ميكنيم.
مسلما كبه سرخ كرده خوشمزه تر از كبه توي فره...ولي اين رژيميتره و ميبينيد كه برشش هم خوشگل ميشه.
نوش جان:)
راستی این اولین پست من بود:)امیدوارم خوشتون بیاد

رسپی از :cheftayebe
پاسخ }