خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امتیازات: 3.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کتلت معروف ترکیه با پنیر پیتزا

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
کتلت معروف ترکیه با پنیر پیتزا
[تصویر:  99200.jpg]



گوشت چرخ کرده گاوی (گوشت سینه گاو برای این کتلت مناسبه ) یک کیلو
ارد سوخاری نصف لیوان ( نون لواش خشک رو هم میتونیم بریزیم تو غذاساز و کمی درشت هم باشه بهتره )
اب نصف لیوان
نمک 1 ق غ
جوش شیرین 1 ق چ
اب لیمو 1 ق غ
پیاز رنده شده متوسط 2 عدد
پنیر پیتزا رنده شده نصف لیوان ( میتونیم استفاده هم نکنیم . )
طرز تهیه :
1 : گوشت –نون اسیاب شده یا ارد سوخاری –نمک و اب رو با هم مخلوط میکنیم . و 10 دقیقه ورز میدیم . بعد میزاریم توی ظرف دربسته و 24 ساعت میزاریمش تو یخچال تا بمونه .
2 : بعد از 24 ساعت ابلیمو و جوش شیرین رو با هم تو یه لیوان مخلوط میکینم تا کاملا کف بکنه . بعد این مخلوط رو میریزیم روی گوشت .
3 : پیاز رو هم روی گوشت میریزیم و پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کرده و خوب موادمون رو با هم مخلوط میکنیم .و ورز میدیم .
4 : از موادمون به اندازه یه گردو برمیداریم و بهشون شکل میدیم . باز میزاریم تو ظرف در بسته و تا عصر دوباره میزاریم توی یخچال .
5 : 10 دقیقه قبل از پختن کتلت ها موادمون رو از تو یخچال درمیاریم و میزاریم توی دمای محیط تا کتلت ها بهتر بپزن .
6 : ماهی تاوه رو با حرارت متوسط گرم میکنیم . ( بدون روغن ) . بعد کتلت ها رو سرخ میکنیم .
7 : تو فر هم میتونیم کتلت هامون بپزیم به این ترتیب که با 200 درجه 10 تا 15 دقیقه میپزیم .

نکته : اگه تمام کتلت هارو هم نمیپزیم میتونیم بزاریم تو فریزر و بعدا استفاده کنیم .

باید این کتلت رو همونطور که گفتم بزارین بمونه والا خراب میشه .
نگران جوش شیرین هم نباشین چون خیلی کم استفاده میشه Clap


[تصویر:  99199.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۲۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ava.ab, سعیدم, negin.s, titil, niloofar00, mamane kiana, Galaxy
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: کتلت معروف ترکیه با پنیر پیتزا
(۱-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ عصر)papary نوشته شده توسط:  ببخشید اینارو باید بدون روغن سرخ کنیم ha


اره بدون روغن نه اینکه توش پنیر هم داه خودش کالریش بالاست ولی حتما باید تو ماهی تاوه نسوز باشه
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ صبح، توسط sima.)
۱-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۵۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کتلت ترکیه ای sima 0 188 ۱۷-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۱۸ عصر
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد