خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کراکر و هوموس با سیر و پیاز کاراملی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کراکر و هوموس با سیر و پیاز کاراملی
[تصویر:  20130505130834_IMG_8349.JPG]

مواد لازم برای خمیر کراکر:
1 و 1/2 پیمانه آرد سبوسدار
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری مایه خمیر فوری
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1/3 تا 1/2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری آب (همدما با محیط)


روش تهیه:
در یک کاسه آرد، مخمر ،نمک، شکر و روغن رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه و هم بزنین و ورز بدین تا خمیر وسط کاسه گرد بشه(شاید به همه آب نیازی نباشه پس کم کم اضافه کنین)
10 دقیقه خمیر رو ورز بدین

[تصویر:  20130505125516_IMG_8305.JPG]


روی خمیر رو بپوشنین و بذارین 90 دقیقه استراحت کنه

[تصویر:  20130505125546_IMG_8330.JPG]

خمیر رو روی سطح سینی که از قبل چرب و کمی آرد پاشی کردین خیلی نازک پهن کنین و مربعی برش بزنین
روی خمیر کمی روغن اسپری کنین و نمک و فلفل بپاشین
اگه خمیر برای سینی تون زیاده اطرافش رو برش بزنین چون نباید خیلی ضخیم بشه تا بعد از پخت ترد بشه

[تصویر:  20130505125607_IMG_8339.JPG]


سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه(یا تا زمانیکه خمیر ترد بشه و اطرافش تیره بشه) قرار بدین

[تصویر:  20130505125822_IMG_8341.JPG]

بذارین کاملا خنک بشه و با بعد با یه ضربه جداشون کنین






مواد لازم برای هوموس:
1 قوطی نخود پخته
1 عدد پیاز زرد شیرین خلالی شده (خیلی باریک خرد نکنین)
2 حبه سیر خرد شده
آب 1 - 2 لیمو ترش
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون + 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه

روش تهیه:
1 قاشق چایخوری روغن زیتون رو توی تابه روی حرارت متوسط گرم کنین و پیاز رو حدود 10 دقیقه مدام هم بزنین تا طلایی و شیشه بشه بعد سیر رو اضافه کنین و کمی نمک و یک دقیقه دیگه هم بزنین تا سیر هم نرم بشه و از روی حرارت ور دارین

نخود، آب لیمو، 2 قاشق چای خوری از مخلوط سیر و پیاز، نمک و فلفل رو در غذاساز بریزین تا پوره بشه و در همین حین کم کم روغن زیتون رو اضافه کنین تا پوره نرم و روغنی بشه و بعد از اینکه کاملا پوره شد بقیه سیر و پیاز رو اضافه و با قاشق مخلوط کنین و با کراکر ها سرو کنین


[تصویر:  20130505130813_IMG_8329.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳۱-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, sibesabz, negin.s, arezou


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  هوموس یا حمص (اردور لبنانی) یاسی 6 4,866 ۲۹-۱۰-۱۳۹۴ ۰۸:۲۶ عصر
آخرین ارسال: mahsan3


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد