خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 2.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کرم آناناس

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
4
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 14


محل سکونت : 20
ارسال: #1
کرم آناناس
[تصویر:  20120411160509_DSC05574.jpg]

مواد لازم:

کمپوت آناناس : 1 قوطی

شیر 3 لیوان

ژله آناناس : 2 بسته

زرده تخم مرغ 3 عدد

پودر ژلاتین 7 و 1/2 ق چ اندازه گیری

خامه 4 ق س خیلی پر

شکر 3 ق س پر

وانیل نوک ق چ


اولا براتون بگم که قالبی که من استفاده کردم با6 الی 7 لیوان مواد پر میشه واسه همین من موادش رو زیاد گرفتم

شما اگه قالبتون کوچیکه میتونین مواد رو نصف کنین

یه بسته ژله آناناس رو توی 2 لیوان آب جوش حل کنین و یه لیوانشو کنار بگذارین که میخوایم به صورت مایع بریزیم توی دسر مون و یه لیوان دیگه رو بریزین توی یه ظرف و بذارین توی فریزیر تا خودشو بگیره فقط در حدی که نیمه شل بشه یعنی نباید سفته سفت بشه آخه میخوایم با قاشق همش بزنیم و مثل خورده ژله بریزیمش توی کرم.

زرده ها و شکر و نوک ق چ وانیل رو با 2 ق غ آب گرم انقده بزنین تا سفید بشه . شیر رو بذارین جوش بیاد . و ژلاتین رو هم با 1/2 لیوان آب بذارین روی بخار کتری تا شفاف بشه بعد که شیر جوش اومد ، در حالی که دارین با قاشق تخم مرغ ها رو هم می زنین شیر جوش رو به ظرف تخم مرغ اضافه کنین و کاملا مخلوط کنین تا موادمون یه دست بشه و بذارینش روی حرارت خیلی کم و مدام هم بزنین 2 دقیقه این کارو انجام بدین و بعد از روی حرارت بردارین و ژلاتین شفاف شده و 1 لیوان از ژله آناناسی که کنار گذاشتیم رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم حالا خامه رو داخل یه کاسه میریزیم و یه لیوان از مواد گرم بالا رو بر میداریم و آروم آروم در حالی که داریم خامه رو می زنیم ، به خامه اضافه میکنیم و بعد دوباره همین مواد رو به ظرف حاوی دسر بر میگردونیم


یه بسته دیگه از ژله آناناسی که داشتیم رو توی 1/2و1 لیوان آب جوش حل کنین و بعد کف قالب رو کمی آناناس و هر میوه تزئینی دیگه یی که داشتین پچینین و ژله آناناس رو که سرد و همدمای محیط شده رو قاشق قاشق روش بریزین فقط در حدی که میوه ها از کف ظرف بلند نشن : 5 الی 6 ق غ کافیه

بعد بذارین توی فریزر تا خودشو بگیره و روش چسبناک بشه 5 الی 6 دقیقه کافیه که ببنده بعد بقیه ژله رو روش بریزین و بزارین خودشو توی فریزر بگیره .

در این فاصله اون 1 لیوان از ژله آناناس که گذاشته بودین توی فریزر خودشو بگیره در بیارین و با قاشق هم بزنین تا خورده ژله ریز بدست بیاد کمپوت آناناس رو ریز خورد کنین . دسر رو روی یخ بذارین تا نیم بند بشه و بعد ژله خورد شده و کمپوت آناناس ریز شده رو بهش اضافه کنین وقتی غلظت دسرمون مثل فرنی شد ، مواد رو روی سر ژله یی که داخل قالب گذاشته بودیم ببنده ، میریزیم دقت کنین که روی ژله باید چسبناک باشه

و مواد کرم رو تند تند با قاشق بزرگ روی سر ژله بریزین تا هم ژله سوراخ نشه و هم دسر کاملا روی ژله پخش بشه بعد بذارینش توی یخچال و 3 ساعت زمان بدین بهش تا بسته بشه و بعد درش بیارین و قالب رو 30 ثانیه بذارین توی آب گرم یا 10 پانیه داخل آب جوش و سریع برش گردونین

موفق باشین گوگولیا

کلا کسانی که عاشق دسرای خوب و خوشمزه هستند باید دردسرشم تحمل کنن. بله قبول دارم دنگ و فنگ زیاد داره واسه همینم هرکسی زیره باره درست کردنش نمیره ولی نتیجه عالیه! یعنی این دسر رو توی هیچ رستوران یا هتلی نمیتونین پیدا کنین!!! یا از هیچ جا نمی تونین بخرین زمان بندی توی درست کردن یه دسر خوشمزه حرف اول رو می زنه . یعنی اگه یه لحظه زمانو از دست بدین خرابکاری میشه و دسرتون به اون خوشگلی در نمیاد .پس اگه جزء دخترای بادقت و با حوصله هستین خوب بسم ا... !
امضای elham888
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ عصر، توسط sima.)
۶-۱۲-۱۳۸۹, ۰۳:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از elham888 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قلب
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #2
RE: کرم آناناس
[تصویر:  20120804203244_TakeDel_Com-b8a57ca745.jpg]

مواد لازم

آناناس یك قوطی
ورق ژلاتین هفت ورق
شكر یك پیمانه
اسانس آناناس دو قطره
خامه قنادی یك و نیم پیمانه
شیر دو و نیم پیمانه

طرز تهیه

ابتدا ورق های ژلاتین را در آب قرار داده تا كمی باز شود، سپس شكر و آب آناناس را با هم مخلوط كرده و روی حرارت می گذاریم تا شكر حل شود و مراقب باشید نجوشد آن گاه ورق های ژلاتین و شیر را به مواد اضافه كنید و نگذارید كه جوش بیاید، مواد را كنار بگذارید تا سرد شود، سپس اسانس را به خامه می افزاییم، تمام آنها را با هم مخلوط و در قالب موردنظرتان بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید در این لحظه قالب را در ظرف انتخابی تان برگردانید.

منبع از نت
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۱۴-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قلب, رويا صادقي
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 1237


محل سکونت : شهسوار (تنکابن)
ارسال: #3
RE: کرم آناناس
کرم آناناس با ژله آناناس و تیکه های آناناس... Yum2

[تصویر:  20131029182624_IMG_2176.JPG]
امضای arezou
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
Created by Wedding Favors
۷-۸-۱۳۹۲, ۰۶:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از arezou به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, McQueen, negin.s, Galaxy, mansore66, رويا صادقي, mona61



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد