خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 40 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کرم باواریا

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #1
کرم باواریا
دستور از کتاب خانم رزا منتظمی
شیر : نیم لیتر
زرده تخم مرغ : 6 تا 7 عدد
خامه :300 گرم
شکر : 200 گرم
کاکائو : یک قاشق سوپخوری سرپر
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
ژلاتین : 6 ورق

طرز تهیه :
ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود. شیر را می جوشانیم و زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط می کنیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم . بعد از کمی سردشدن ژلاتین حل شده را با این مایه مخلوط می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شود ، سپس خامه را داخل مایه می ریزیم و بهم می زنیم . نصف از مایه را در قالب مناسبی ریخته و در یخچال می گذاریم تا کمی بسته شود .
بعد یک قاشق سوپخوری کاکائو را در یکی دو قاشق سیر حل می کنیم و در بقیه مایه می ریزیم و مخلوط می کنیم .
وقتی مت اول کرم کمی بسته شد مایه کاکائو را با قاشق روی آن میریزیم و دوباره قالب را در یخچال می گذاریم .
بعد از بسته شدن کرم را در ظرف برمی گردانیم و اطراف آن را با انواع کمپوت تزئین می کنیم .



من بارها این کرم رو برای مهمونیهام درست کردم و همه دوست داشتن
برای سه رنگ شدن کرم هم میشه : مایه اصلی (شیری رنگ ) مایه مخلوط شده با یک قاشق نسکافه (کرم رنگ) مایه مخلوط شده با کاکائو (قهوه ای ) رو بترتیب درست کنیم
هم به جای لای نسکافه ای یا کاکائویی از ژله استفاده کنیم.
فعلا از این دسر یک عکس دارم . اونم شبی که با عجله برای خودمون دو تا درست کرده بودم . اما به مرور که مهمونی داشتم عکسهای اصولی تر از این دسر رو می گذارم:cook02:
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ عصر، توسط elipari.)
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از رها... به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, niloofar00, majedehgh, Atefe joon, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: کرم باواروا
[تصویر:  20120411175431_IMG_0108.JPG]


لایه اول : ژله توت فرنگی
بعدی: کرم باواروای ساده
بعدی : کرم باواروای نسکافه ای
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ عصر، توسط sima.)
۸-۳-۱۳۹۰, ۱۱:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از رها... به دلیل این ارسال سپاس کرده.
باران _مهر, norouzi_sa, پارانزیم, niloofar00, Atefe joon, elipari, mobina62
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
کرم باواریا
کرم باواریا

[تصویر:  20120729205725_080520134451.jpg]
مواد لازم
زرده تخم مرغ 2عدد
شیر 200گرم
پودر ژلاتین 1قاشق غذا خوری
شکر 70 گرم
وانیل4/1 قاشق چای خوری
خامه 100 گرم

پودر ژلاتین رو با یکمی آب خوب ترکیب کنید و برای 30 ثانیه بذارید تو ماکروفر
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا سفید شه
کمی از شیر ولرم رو با خامه ترکیب کنید و بقیه رو کم کم به زرده اضافه کنید و با همزن بزنید،پودر ژلاتین رو هم اضافه کنید و بعد از اون ترکیب خامه و شیر رو هم اضافه کرده و خوب هم بزنید
کرم رو تو قالب چرب شده بریزید و تو یخچال بگذارید
کرم خیلی خوشمزه ایهYum2،پیشنهاد میکنم درست کنید و امتحانش کنید
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۸-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, پارانزیم, mansore66, tannaz.m, Linda, niloofar00, Atefe joon, 1368Sheri, mobina62
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #4
RE: کرم باواریا
كرم باواريا با دستور elipari Flowerysmile
[تصویر:  20120825112109_6.JPG]
۱۹-۶-۱۳۹۱, ۰۹:۱۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Abtin joon, norouzi_sa, elipari, negin.s, پارانزیم, mansore66, tannaz.m, Linda, niloofar00, سمیه گلبانو, Atefe joon, 1368Sheri

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
110
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #5
دسر دورنگ باواریا
اول حدودا نصف پیمانه آب جوش روی ورقه های ژلاتین میریزیم و روی بخار آب به روش بن ماری حل میکنیم.



اول حدودا نصف پیمانه آب جوش روی ورقه های ژلاتین میریزیم و روی بخار آب به روش بن ماری حل میکنیم.

زرده رو با شکر و وانیل خوب میزنیم تا کرم مانند بشه. شیر رو میجوشونیم و روی حرارت ملایم مایه زرده رو با شیر مخلوط

میکنیم و تند هم میزنیم تا زرده نبره حدود 5 تا 10 ثانیه هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.کمی که مایه مون سرد شد

ﮋلاتین رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میذاریم کاملا سرد بشه و بعد خامه رو اضافه میکنیم پودر کاکائو هم که به دلخواه میتونیم به قسمتی از مواد اضافه کنیم یا پودر نسکافه یا زعفرون یا رنگ خوراکی ....

زرده تخم مرغ : 6 عدد شکر : 250 گرم خامه : 250 گرم شیر : نیم لیتر پودر کاکائو : 25 گرم آب جوش : یک چهارم پیمانه

وانیل اندکی پودر ژلاتین : 40 گرم ( حدود 2 قاشق غذا خوری )

[تصویر:  20140218140619_ll.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ عصر، توسط elipari.)
۳۰-۱۱-۱۳۹۱, ۱۱:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از gh_sa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
saviya, تنهاامید, سمیه گلبانو, norouzi_sa, پارانزیم, niloofar00, elipari, Atefe joon, معصومه سخنوری, mobina62

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: کرم باواریا
کرم باواریا بسیاار Yum2 و سبک برا مهمونی عیدم درست کردم و همه مهمانها خوششون اومد و دستورش رو ازم گرفتن
[تصویر:  20130404152035_050120144942.jpg]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۱۵-۱-۱۳۹۲, ۰۵:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, پارانزیم, mansore66, 162, آریآنآ, Galaxy, قاصدک اسمانی, niloofar00, 1368Sheri, Linda, Atefe joon, قلب, elhaam, mobina62



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد