خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 40 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کرم باواریا

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #1
کرم باواریا
دستور از کتاب خانم رزا منتظمی
شیر : نیم لیتر
زرده تخم مرغ : 6 تا 7 عدد
خامه :300 گرم
شکر : 200 گرم
کاکائو : یک قاشق سوپخوری سرپر
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
ژلاتین : 6 ورق

طرز تهیه :
ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود. شیر را می جوشانیم و زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط می کنیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم . بعد از کمی سردشدن ژلاتین حل شده را با این مایه مخلوط می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شود ، سپس خامه را داخل مایه می ریزیم و بهم می زنیم . نصف از مایه را در قالب مناسبی ریخته و در یخچال می گذاریم تا کمی بسته شود .
بعد یک قاشق سوپخوری کاکائو را در یکی دو قاشق سیر حل می کنیم و در بقیه مایه می ریزیم و مخلوط می کنیم .
وقتی مت اول کرم کمی بسته شد مایه کاکائو را با قاشق روی آن میریزیم و دوباره قالب را در یخچال می گذاریم .
بعد از بسته شدن کرم را در ظرف برمی گردانیم و اطراف آن را با انواع کمپوت تزئین می کنیم .



من بارها این کرم رو برای مهمونیهام درست کردم و همه دوست داشتن
برای سه رنگ شدن کرم هم میشه : مایه اصلی (شیری رنگ ) مایه مخلوط شده با یک قاشق نسکافه (کرم رنگ) مایه مخلوط شده با کاکائو (قهوه ای ) رو بترتیب درست کنیم
هم به جای لای نسکافه ای یا کاکائویی از ژله استفاده کنیم.
فعلا از این دسر یک عکس دارم . اونم شبی که با عجله برای خودمون دو تا درست کرده بودم . اما به مرور که مهمونی داشتم عکسهای اصولی تر از این دسر رو می گذارم:cook02:
(آخرین تغییر در ارسال: 18-02-2014, 02:05 PM توسط elipari.)
23-01-2011, 08:37 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: کرم باواروا

[عکس: 20120411175431_IMG_0108.JPG]


لایه اول : ژله توت فرنگی
بعدی: کرم باواروای ساده
بعدی : کرم باواروای نسکافه ای
(آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2012, 07:24 PM توسط sima.)
29-05-2011, 11:17 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
کرم باواریا
کرم باواریا

[عکس: 20120729205725_080520134451.jpg]
مواد لازم
زرده تخم مرغ 2عدد
شیر 200گرم
پودر ژلاتین 1قاشق غذا خوری
شکر 70 گرم
وانیل4/1 قاشق چای خوری
خامه 100 گرم

پودر ژلاتین رو با یکمی آب خوب ترکیب کنید و برای 30 ثانیه بذارید تو ماکروفر
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا سفید شه
کمی از شیر ولرم رو با خامه ترکیب کنید و بقیه رو کم کم به زرده اضافه کنید و با همزن بزنید،پودر ژلاتین رو هم اضافه کنید و بعد از اون ترکیب خامه و شیر رو هم اضافه کرده و خوب هم بزنید
کرم رو تو قالب چرب شده بریزید و تو یخچال بگذارید
کرم خیلی خوشمزه ایهYum2،پیشنهاد میکنم درست کنید و امتحانش کنید
29-07-2012, 10:37 PM,
یافتن نقل قول
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 1,784


محل سکونت : ايران
ارسال: #4
RE: کرم باواریا
كرم باواريا با دستور elipari Flowerysmile
[عکس: 20120825112109_6.JPG]
09-09-2012, 09:13 AM,
یافتن نقل قول

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
110
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #5
دسر دورنگ باواریا
اول حدودا نصف پیمانه آب جوش روی ورقه های ژلاتین میریزیم و روی بخار آب به روش بن ماری حل میکنیم.



اول حدودا نصف پیمانه آب جوش روی ورقه های ژلاتین میریزیم و روی بخار آب به روش بن ماری حل میکنیم.

زرده رو با شکر و وانیل خوب میزنیم تا کرم مانند بشه. شیر رو میجوشونیم و روی حرارت ملایم مایه زرده رو با شیر مخلوط

میکنیم و تند هم میزنیم تا زرده نبره حدود 5 تا 10 ثانیه هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.کمی که مایه مون سرد شد

ﮋلاتین رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میذاریم کاملا سرد بشه و بعد خامه رو اضافه میکنیم پودر کاکائو هم که به دلخواه میتونیم به قسمتی از مواد اضافه کنیم یا پودر نسکافه یا زعفرون یا رنگ خوراکی ....

زرده تخم مرغ : 6 عدد شکر : 250 گرم خامه : 250 گرم شیر : نیم لیتر پودر کاکائو : 25 گرم آب جوش : یک چهارم پیمانه

وانیل اندکی پودر ژلاتین : 40 گرم ( حدود 2 قاشق غذا خوری )

[عکس: 20140218140619_ll.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
(آخرین تغییر در ارسال: 18-02-2014, 02:09 PM توسط elipari.)
18-02-2013, 11:00 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: کرم باواریا
کرم باواریا بسیاار Yum2 و سبک برا مهمونی عیدم درست کردم و همه مهمانها خوششون اومد و دستورش رو ازم گرفتن
[عکس: 20130404152035_050120144942.jpg]
04-04-2013, 05:02 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,501


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: کرم باواریا
وقتی یه خوردشو خوردم یادم افتاد ازش عکس بندازم .بار اول بود درست کردم طبق اموزش الهام جون .ممنونم باید شکلتیشم امتحان کنم ببینم کدوم خوشمزه تره ولی نمیدونم چرا رنگ باواریای من به زردی میزد واسه شماها سفید میشه Flowerysmile


[عکس: 20131208123857_IMAG5579.jpg]
08-12-2013, 12:39 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #8
RE: کرم باواریا
با دستور الی جونFlowerysmileمزش عالی بودYum2
[عکس: 20140901100622_IMAG7689.jpg]
منم دوست داشتم سفید بشه نمیدونم چرا زرد شدHanghead
(آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2014, 09:07 AM توسط 1368Sheri.)
01-09-2014, 08:55 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد