تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم باوارین برای فیلینگ کیک و نون خامه ای
#1
این کرم برای پر کردن نون پروفیترول یا انواع دسرها بجای کرم پاتیسیر یا خامه و همچنین فیلینگ کیک ها کاربرد داره
این یه دستور آسون برای تهیه کرم باوارین

مواد لازم:
1 پیمانه شکر
¾ پیمانه آرد
¾ قاشق چایخوری نمک
3 پیمانه شیر
3 زرده تخم مرغ
2 ق غ کره
2 قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه خامه فرم گرفته


روش تهیه:
در یک ظرف شکر، آرد و نمک رو مخلوط کنین
به تدریج شیر رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

[عکس: 20141214114037_2.jpg]

در یک کاسه جداگانه زرده تخم مرغ رو خوب بزنین و بعد به ترکیب اضافه کنین

[عکس: 20141214114604_3.jpg]


ظرف رو روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام آروم هم بزنین تا تا زمانی که مخلوط کاملا غلیظ بشه مثل پودینگ

[عکس: 20141214114707_4.jpg]

ظرف رو از روی حرارت وردارین و کره و عصاره وانیل رو اضافه و هم بزنین تا کره کاملا ذوب و یکدست با مواد ترکیب بشه

[عکس: 20141214114900_5.jpg]

بعد از اینکه کرم از گرما افتاد ظرف رو در یخچال قرار بدین تا چند ساعت استراحت کنه و کاملا سرد بشه
الان شما یه کرم کاستارد وانیلی خوشطعم دارین که همینجوری بعنوان دسر یا همراه انواع میوه و کیک و بیسکوییت قابل سروه
اما برای پر کردن نون خامه یا یا فیلینگ میان کیک باید بهش خامه فرم گرفته اضافه کنین

[عکس: 20141214115038_6.jpg]

خامه رو اضافه و با لیسک آروم فولد کنین تا پفش نخوابه

[عکس: 20141214115520_7.jpg]

حالا کرم باوارین شما برای فیلینگ حاضره
در قیف بریزین و استفاده کنین

[عکس: 20141214115810_cream-puff-2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }