خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 50 رأی - میانگین امتیازات: 2.98
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کرم برای روی کیک


وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #1
کرم برای روی کیک
اگه کسی کرمی برای روی کیکش استفاده می کنه بذاره

طرز تهیه کرم وانیلی


مواد لازم :
* شكر
* 4 قاشق سوپخوری
* پودر نشاسته
* 1 قاشق سوپخوری
* شیر
* 1 لیوان
* تخم مرغ 1 عدد
*کاکائو 1 ق غ
* آرد 3 قاشق سوپخوری
* نمك 1/8 قاشق چایخوری
* كره 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
آرد و نشاسته ونمك وشكر را در ظرفی ریخته شیر را به تدریج به آن اضافه كنید بطوری كه تمام مواد خشك در شیر حل شود سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم بزنید تا به جوش آمده و غلیظ شود . ظرف را از روی حرارت برداشته بعد از چند دقیقه تخم مرغ را با همزن برقی زده وداخل مایه بریزید وبار دیگر ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از جوش آمدن از روی حرارت برداشته ، وانیل و كره رابه آن اضافه كنید و در آخر بگذارید مایه خنك شده درب آنرا گذاشته در یخچال قرار دهید تا به شكل كرم سفتی در آید .

یادتون باشه حتما نشاسته رو پودر کنین چون کله های سفید توش می مونه

اینم عکسش اولین بار بود درستش کردم
[تصویر:  20120129174545_IMG_2634.JPG]
۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از سیندرلا22 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
کرم وانیلی


[تصویر:  20121008142400_vanilla-cream-frosting-maple-syrup.jpg]

مواد لازم:
2 زرده تخم مرغ (بزرگ)
1/4 پیمانه شکر
2-3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
کمی نمک
1 فنجان شیر
1/2 قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه:
زرده ها را کمی با چنگال بزنید .
شکر ، آرد ذرت ، و نمک را در یک قابلمه متوسط روی حرارت قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید و شیر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید (در حدود 5 دقیقه) تا مایع شروع به حباب زدن کند.
سپس مایع را به زرده تخم مرغ افزوده و روی حرارت متوسط شروع به هم زدن مواد کنید و وانیل را به مواد بیافزایید.
کرم را از یک غربال (صافی) رد داده و به مدت 2-3 ساعت در یخچال نگهداری شود.


امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۷-۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ عصر، توسط negin.s.)
۱۷-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
فانتین, Atefe joon, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد