تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم بروله (Creme Brulee)
#1
Kbemusedsrv 
مواد و طرز تهیه کرم بروله :

اول 2 تا موز رو خرد میکنیم و تو مخلوط کن میریزم بعد 2 عدد تخم مرغ رو تو مخلوط کن میشکونیم ..نصف قاشق چایخوری وانیل به اضافه 3 قاشق غذاخوری آرد گندم و نیم لیتر شیر (ترجیحا پر چرب) رو هم اضافه میکنیم و مخلوط کن رو روشن میکنیم تا موادمون حسابی مخلوط و یکدست بشن....
و میریزیم توی ظرفی و میگذاریم تا روی حرارت غلیظ بشه ..(یادتون نره همش بزنینangelic)
نصف لیوان شکر رو تو ظرفی میریزیم و حرارتش میدیم تا ذوب بشه و شکل کاراملی پیدا کنه بعد در حدود نصف استکان آب ولرم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاراملمون یکدست بشه...
حالا زمان این هست که یه کرم پروله حسابی درست کنیم...
از کارامل ته ظرف میریزیم وبعد کرم رو روی اون میریزیم و میذاریم تو فر بمدت 10-15 دقیقه تا روی کرم کمی قهوه ای بشه و در این زمان هم باقی پخت انجام بگیره...
یه نکته:شما میتونید این کرم رو بصورت تکی و در لیوان یا فنجان ها برای سرو آماده کنین و داخل فر بذارید...
این هم عکس داغ از کرم پروله...
[عکس: 20120912134347_IMAG0416.jpg]
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.


پاسخ }
#2
[عکس: 97009.jpg]

مواد لازم :
خامه 600 گرم
شیر 200 میلی لیتر
وانیل
تخم مرغ 4 عدد
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 100 گرم
شکر قهوه ای برای روی کرم

طرز تهیه :
شیر – خامه و وانیل را با هم مخلوط کرده و میجوشونیم .
شکر و تخم مرغ و زرده ها را کمی با همزن میزنیم .
مخلوط شیر و خامه جوشیده رو کم کم و یواش یواش به تخم مرغ ها اضافه کرده و با دورتند همزن میکس میکنم تا تخم مرغ ها یکهو نپزه و دلمه نشه .
کرم اماده شده را در ظرفهای سرو کوچک ریخته و در سینی فر میزاریم . سینی فر را با اب پر میکینم و با 150 درجه به مدت 40 دقیقه میپزیم .
قبل از سرو روی کرم ها را با شکر قهوه ای پوشونده و با فندک میسوزونیم تا رنگ قهوه ای به خودش بگیره .

[عکس: 97008.jpg]



[عکس: 97007.jpg]



[عکس: 97006.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
[عکس: 20140216092614_Creme-Brulee-No-Sugar1.jpg]

مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
خامه 2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه+1/4 پیمانه برای روی کرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
فر رو با دمای 150 درجه روشن کنید

خامه رو داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید جوش بیاد

شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا کرم شه ،کمی از خامه داغ رو به خامه اضافه کنید و سریع هم بزنید

سپس به آرامی بقیه خامه گرم رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مرتب با همزن بزنید.

کرم رو داخل ظرفهای سرو کوچک بریزید ،داخل سینی فر آب جوش بریزید تا حدی که تا نیمه ظرف ها داخل آب جوش باشه

کرم ها رو به مدت 35 دقیقه داخل فر بگذارید، ظرف ها رو از فر خارج کنید و اجازه بدید خنک شن بعد به مدت 2 ساعت بگذارید داخل یخچال تا دسرها سرد شن

زمان سرو روی دسرها شکر بپاشید و فندک رو روی شکر بگیرید تا طلایی شه و با میوه تزیین کنید

[عکس: 20140216092645_Creme-Brulee-Sugar.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }