خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کرم بروله (Creme Brulee)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #1
Kbemusedsrv  کرم بروله
مواد و طرز تهیه کرم بروله :

اول 2 تا موز رو خرد میکنیم و تو مخلوط کن میریزم بعد 2 عدد تخم مرغ رو تو مخلوط کن میشکونیم ..نصف قاشق چایخوری وانیل به اضافه 3 قاشق غذاخوری آرد گندم و نیم لیتر شیر (ترجیحا پر چرب) رو هم اضافه میکنیم و مخلوط کن رو روشن میکنیم تا موادمون حسابی مخلوط و یکدست بشن....
و میریزیم توی ظرفی و میگذاریم تا روی حرارت غلیظ بشه ..(یادتون نره همش بزنینangelic)
نصف لیوان شکر رو تو ظرفی میریزیم و حرارتش میدیم تا ذوب بشه و شکل کاراملی پیدا کنه بعد در حدود نصف استکان آب ولرم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاراملمون یکدست بشه...
حالا زمان این هست که یه کرم پروله حسابی درست کنیم...
از کارامل ته ظرف میریزیم وبعد کرم رو روی اون میریزیم و میذاریم تو فر بمدت 10-15 دقیقه تا روی کرم کمی قهوه ای بشه و در این زمان هم باقی پخت انجام بگیره...
یه نکته:شما میتونید این کرم رو بصورت تکی و در لیوان یا فنجان ها برای سرو آماده کنین و داخل فر بذارید...
این هم عکس داغ از کرم پروله...
[عکس: 20120912134347_IMAG0416.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 12-09-2012, 11:50 PM توسط Galaxy.)
12-09-2012, 03:14 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
کرم بروله
[عکس: 97009.jpg]

مواد لازم :
خامه 600 گرم
شیر 200 میلی لیتر
وانیل
تخم مرغ 4 عدد
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 100 گرم
شکر قهوه ای برای روی کرم

طرز تهیه :
شیر – خامه و وانیل را با هم مخلوط کرده و میجوشونیم .
شکر و تخم مرغ و زرده ها را کمی با همزن میزنیم .
مخلوط شیر و خامه جوشیده رو کم کم و یواش یواش به تخم مرغ ها اضافه کرده و با دورتند همزن میکس میکنم تا تخم مرغ ها یکهو نپزه و دلمه نشه .
کرم اماده شده را در ظرفهای سرو کوچک ریخته و در سینی فر میزاریم . سینی فر را با اب پر میکینم و با 150 درجه به مدت 40 دقیقه میپزیم .
قبل از سرو روی کرم ها را با شکر قهوه ای پوشونده و با فندک میسوزونیم تا رنگ قهوه ای به خودش بگیره .

[عکس: 97008.jpg]



[عکس: 97007.jpg]



[عکس: 97006.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2013, 04:11 AM توسط sima.)
03-02-2013, 03:03 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: کرم بروله (Creme Brulee)
[عکس: 20140216092614_Creme-Brulee-No-Sugar1.jpg]

مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
خامه 2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه+1/4 پیمانه برای روی کرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
فر رو با دمای 150 درجه روشن کنید

خامه رو داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید جوش بیاد

شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا کرم شه ،کمی از خامه داغ رو به خامه اضافه کنید و سریع هم بزنید

سپس به آرامی بقیه خامه گرم رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مرتب با همزن بزنید.

کرم رو داخل ظرفهای سرو کوچک بریزید ،داخل سینی فر آب جوش بریزید تا حدی که تا نیمه ظرف ها داخل آب جوش باشه

کرم ها رو به مدت 35 دقیقه داخل فر بگذارید، ظرف ها رو از فر خارج کنید و اجازه بدید خنک شن بعد به مدت 2 ساعت بگذارید داخل یخچال تا دسرها سرد شن

زمان سرو روی دسرها شکر بپاشید و فندک رو روی شکر بگیرید تا طلایی شه و با میوه تزیین کنید

[عکس: 20140216092645_Creme-Brulee-Sugar.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 16-02-2014, 09:32 AM توسط elipari.)
16-02-2014, 09:29 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد