خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کرم توت فرنگی (روکش کیک)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کرم توت فرنگی (روکش کیک)
[عکس: 20140503114133_strawberryfrosting6.jpg]

مواد لازم:
1 و 1/2 پیمانه توت فرنگی تازه خرد شده
1 پیمانه کره نرم شده در دمای محیط
3 و 1/2 پیمانه پودر شکر
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل



روش تهیه:
توت فرنگی ها رو در مخلوط کن یا غذاساز بریزین و یک یا دو دقیقه بزنین تا کاملا پوره بشه
کره نرم رو در کاسه ای ریخته با همزن بزنین تا کاملا پوک و سبک بشه
1 پیمانه پودر شکر اضافه و دوباره هم بزنین
دوباره 1 پیمانه پودر شکر اضافه و بزنین تا شکر کاملا ترکیب بشه
2/1 پیمانه از پوره توت فرنگی رو اضافه و هم بزنین
حالا باقی پودر شکر رو به همراه وانیل اضافه و خوب هم بزنین تا کرم یکدست بشه

اگه کرمتون خوب قوام اومده دیگه توت فرنگی اضافه نکنین ولی اگه هنوز خیلی سفته کم کم از پوره بهش اضافه و هم بزنین تا قوام لازم رو بگیره
میزان توت فرنگی مصرفی بستگی به میزان آبدار بودن توت فرنگی ها داره
اگه کرمتون شل شد میتونین کمی آرد ذرت یا پودر شکر بهش اضافه و هم بزنین تا قوام بگیره

از این کرم برای روکش و بین لایه های کیک کیتونین استفاده کنین
بعد از روکش کردن کیک نیم ساعت در یخچال قرار بدین و بعد برش بزنین


[عکس: 20140503114230_strawberryfrostingwhitecakeslice1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
03-05-2014, 10:43 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد