تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 3.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم شکلاتی برای روکش کیک
#1
مواد لازم

آب جوش 1 قاشق چای خوری
کره 100 گرم
پودر شکر 190 گرم
شکلات شیری 40 گرم


[عکس: po668792.jpg]

طرز تهیه

ابتدا کره را با پودر شکر و1 قاشق چایخوری آب جوش همزده تا اندازه ای که دانه های شکر در کره حل شود. سپس شکلات را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را به آن اضافه کنید.از این کرم برای پوشاندن رویه کیک استفاده می شود.شکر را با آسیاب پودر کنید.
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#2
کرم شکلاتی
مواد لازم:
شکلات تخته ای 50 گرم
نشاسته 2 ق غ
پودر کاکائو 2 ق غ
خامه صبحانه 2 ق غ
کره 1 ق غ

نشاسته را در کمی آب سرد حل میکنیم.شکلات را یک دقیقه در ماکروفر قرار میدهیم تا نرم شود .سپس همه مواد را با هم کاملاً مخلوط میکنیم تا کرم یک دستی حاصل شود.
روش استفاده:
اجازه میدهیم کیک سرد شود
[عکس: 20120620145320_1.jpg]
کیک را برش افقی می زنیم
[عکس: 20120620145539_2.jpg]

لایه اول را کاملاً به کرم فوق آغشته میکنیم
[عکس: 20120620145636_4.jpg]
روی کرم میتوانیم انواع میوه ویا مغز ها را قرار دهیم (موز و گردو بهتر جواب میده)
[عکس: 20120620152016_3.jpg]
لایه دوم را هم آغشته به کرم کرده و روی لایه اول قرار میدهیم
[عکس: 20120620152309_6.jpg]
روی کیک را هم با شکلات آب شده که به آن5 ق شیر و 3 ق خامه اضافه شده می پوشانیم
[عکس: 20120620152611_7.jpg]
وقتی که در یخچال کاملاً سرد شده و خود را گرفت میتوانیم برش بزنیم
[عکس: 20120620152948_8.jpg]

نوش جانYum2
قرار دادن این عکسها هم ماراتنی بود واسه خودشFlat
یه خسته نباشید بهم بگید1 (49)hih
(1782)
پاسخ }
#3
کرم شکلاتی

شکر 125 گرم

شیر 2 پیمانه سر خالی

خلال بادام خرد شده 1/2 پیمانه

پودر کاکائو 70 گرم

خامه فرم گرفته شده 100 گرم

پودر بیسکویت اسیاب شده 1/2 پیمانه

طرز تهیه:

شیر و شکر و کاکائو را مخلوط میکنیم و میزاریم تا جوش بیاد وکمی غلیظ شود سپس پودر بیسکویت و خلال بادام را به ارامی در ان مخلوط میکنیم و وقتی خنک شد خامه فرم گرفته شده را به مواد به ارامی اضافهمیکنیم و چند بار هم میزنیم تا کمی نرم شود البته نه خیلی زیاد

[عکس: 20130710205822_chocolate_cream_pie_01.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#4
عزیزان
کرم اولی برای تزیین کیک و داخل کیک استفاده میشه
ولی دستور 2 و 3 جزء دسر ها هستند
که به تنهایی قابل مصرف و سرو هستند
موفق باشید
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#5
کرم شکلاتی موکا
این کرم برای روکش کیک یا میان کیک استفاده میشود

مواد لازم:
کره 50گرم
شکلات تلخ 100گرم
قهوه فوری 1ق مرباخوری
شکر 1/4 پیمانه(بنا به ذایقه تغییر میکنه)

شکلات را به روش بن ماری آب کره کره را داخلش میریزیم و قتی آب شد قهوه فوری و شکر را اضافه میکنید اگه کمی سفت بود برای رقیق کردنش 1قغ خامه یا شیر اضافه کنید

این کرم برای کیک های شکلاتی بسیار مناسب و بسیار خوشمزه میشه.
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
سلام منم واسه روکش کیکم همیشه این کرم رو درست میکنم


موادلازم:
شیر 1 لیوان
آرد 1 ق غ
شکر 5 ق غ
پودر کاکایو 2 ق غ
روغن مایع 1 ق غ

شیر سرد با ارد و پودر کاکایو مخلوط و روی حرارت میذاریم وشکروروغن رو اضافه میکنیم ومیذاریم تا غلیظ بشه هم راحته هم خوشمزه امتحان کنید اینم یه عکسه البته با تزیین عجله ای Flowerysmileالبته میزان شکر رو خودتون کم وزیاد کنید بستگی به خودتون داره پودر کاکایو هم همینطور اخه بعضی پودرها رنگ بهتری داره این کرم رو 1 بار بجای کاکایو قهوه ریختم خوب شد Flowerysmile(1782)1 (49)


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
خدایا آن ده که به تو نزدیکم کند 83
پاسخ }
#7
سس شکلاتی مخملی:

تخم مرغ: ۱ عدد
پودر قند: ۳/۱ پیمانه
روغن مایع: ۳/۱ پیمانه
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: کمی
شکلات تخته ای رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری

طرزتهیه: تخم مرغ را همراه با وانیل در ظرفی مناسب با همزن بزنید و پودر قند را کم کم به آن افزوده و با همزن زده تا کشدار و کرم رنگ شود، سپس پودر کاکائو را اضافه کرده و بزنید تا یکدست شود. روغن مایع و شکلات تخته ای را با هم مخلوط کرده و بن ماری ( حرارت غیرمستقیم ) کنید. مخلوط تخم مرغ را روی حرارت غیر مستقیم گذاشته و با همزن برای ۲ تا ۳ دقیقه بزنید، سپس مخلوط شکلات را اضافه کرده و دوباره برای ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا سس غلیظ و کشدار شود{مثل عسل}.

خیلی خوب روکش میشه.از گاناش بهتره.وصله پینه هم میشه باهاش کردhih
من زنم اما نه تنها زرنگ و سیاستمدار نیستم بلکه آنقدر ساده م و ساده لوحانه عمل میکنم که میتونم روزی شیش بار از کسانی که دوستشون دارم ضربه بخورمHanghead
پاسخ }
#8
[عکس: 20140611090220_img_chocolate-frosting_resize.jpg]

مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده 150 گرم
پودر شکر 200گرم
پودر کاکائو 30گرم
شیر گرم 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:
کره نرم رو به همراه شکر و پودر کاکائو بزنید تا سبک و اسفنجی شه

وانیل و یک قاشق از شیر رو بهش اضافه کنید و بزنید تا کامل فرم بگیره اگه نیاز بود 1 قاشق بعدی رو اضافه کنید


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روکش کیک کرم کره ای شکلاتی (Chocolate Buttercream Frosting ) Galaxy 6 2,647 ۰۶-۰۷-۱۳۹۵, ۰۸:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: 1368Sheri
  کرم موزی برای روکش کیک و کاپ کیک 1368Sheri 0 907 ۲۳-۰۷-۱۳۹۳, ۰۱:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: 1368Sheri
  کرم وانیلی خیلی آسون برای روکش کیک Galaxy 0 1,212 ۰۷-۱۱-۱۳۹۲, ۱۰:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  کرم کره ای سوییسی برای روکش کیک Galaxy 1 1,796 ۰۶-۰۹-۱۳۹۲, ۰۷:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  کرم لیمو کره ای (برای روکش کیک) Galaxy 4 2,158 ۲۲-۰۵-۱۳۹۲, ۱۱:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: payam.roman
  روکش خمیر کوکی برای تزیین کاپ کیک و کیک ( Cookie Dough Frosting) Galaxy 0 2,376 ۲۲-۰۳-۱۳۹۲, ۰۱:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  کرم کره ای دولسه دلچه برای روکش کیک(Dulce de Leche Buttercream Frosting) Galaxy 0 1,579 ۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  کرم کره ای برای روکش کیک (Buttercream Frosting) Galaxy 0 1,118 ۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy