تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم لیمو کره ای (برای روکش کیک)
#1

در یک کاسه متوسط​​ با همزن برقی با سرعت متوسط ​​:

1 فنجان کره نرم شده و 2 قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده رو بزنین تا سبک و پفی بشه

[عکس: 20120630105330_IMG_1109post.jpg]

3 و 1/2 فنجان پودر شکر اضافه و بزنین تا کاملا یکدست بشه
3 قاشق غذاخوری از آب لیمو تازه رو در آخر اضافه و به مدت 1 دقیقه بزنین.

[عکس: 20120630105623_IMG_1111post.jpg]

کرم لیمویی خوشمزه آماده س
این کرم هم برای روکش هم برای بین لایه های کیک استفاده میشه و طعم فوق العاده دلچسبی داره

[عکس: 20120630105652_IMG_1112post.jpg]


ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۱۰-۰۴-۱۳۹۱, ۱۲:۳۵ ب.ظ)aida1352 نوشته:  گیسو جون

یه فنجان کرم یعنی چند گرم؟Dunnof

میشه در مورد کره قالبی اندازه بدیFlowerysmile

میشه حدود 250 گرم عزیزم
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3

این کرم خوشمزه نه تنها برای تزیین و لای کیک کاربرد داره بلکه میتونین روی نون صبحانه یا بیسکوییت، توی ماست، توی برشتوک و ترایفلهاتون هم از این کرم بینظیر استفاده کنینFlowerysmile

2 عدد زرده تخم مرغ و 2 عدد تخم مرغ بزرگ را کنار بگذارید

[عکس: 20120630113532_IMG_1029post.jpg]

در یک کاسه متوسط،6 قاشق غذاخوری کره نرم و 1 فنجان شکر رو بزنین تا کرمی بشه

[عکس: 20120630113604_IMG_1032post.jpg]


2 تا زرده و 2تا تخم مرغ کامل رو هم اضافه کنین و دو دقیقه بزنین

[عکس: 20120630113708_IMG_1036post.jpg]

2/3 فنجان آیلیموی تازه اضافه کنین

[عکس: 20120630113748_IMG_1039post.jpg]

به هم زدن ادامه بدین تا به این حالت برسین

[عکس: 20120630113832_IMG_1044post.jpg]

مخلوط رو در قابلمه متوسطی بریزین و با حرارت کن مدام هم بزنین تا صاف بشه
حالا حرارت رو در حد متوسط بالا ببرین و مدام هم بزنین
حدود 5 دقیقه به هم زدن ادامه بدین

[عکس: 20120630113932_IMG_1050post.jpg]


قابلمه رو از روی حرارت وردارین و 1 قاشق چای خوری لیمو رنده شده اضافه و هم بزنین

[عکس: 20120630114042_IMG_1053post.jpg]

پس از سرد شدن اگه هم بزنینش جای قاشق روش میمونه
این کرم آماده س و تا 3 روز قابل نگه داری در یخچاله

[عکس: 20120630114239_IMG_1114post.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
(۱۰-۰۴-۱۳۹۱, ۰۱:۰۷ ب.ظ)Orchide نوشته:  گیسوجون اگه کره روکم کنیم بدمیشه ؟یک سوال دیگه میشه شکلات هم بهش زد؟Flowerysmile

عزیزم چون برای فراستینگ(روکش کیک)استفاده میشه احتما اینکه فرم نگیره هست
بنظرم بشه شکلاتیش کرد

چون دستورهارو ترجمه میکنم و میذارم هنوز فرصت نکردم تستشون کنم
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
خانوما این کرم اولیه چون بیشترش کره هست بوی بد کره نمیگیره؟ کسی امتحانش کرده؟و ایا این همون کرمیه که روی کاپ کیک میذارن


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کرم موزی برای روکش کیک و کاپ کیک 1368Sheri 0 940 ۲۳-۰۷-۱۳۹۳, ۰۱:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: 1368Sheri
  کرم شکلاتی برای روکش کیک )Mitra( 7 4,831 ۲۱-۰۳-۱۳۹۳, ۰۸:۰۴ ق.ظ
آخرین ارسال: elipari
  کرم وانیلی خیلی آسون برای روکش کیک Galaxy 0 1,230 ۰۷-۱۱-۱۳۹۲, ۱۰:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  کرم کره ای سوییسی برای روکش کیک Galaxy 1 1,818 ۰۶-۰۹-۱۳۹۲, ۰۷:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  روکش خمیر کوکی برای تزیین کاپ کیک و کیک ( Cookie Dough Frosting) Galaxy 0 2,396 ۲۲-۰۳-۱۳۹۲, ۰۱:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  کرم کره ای دولسه دلچه برای روکش کیک(Dulce de Leche Buttercream Frosting) Galaxy 0 1,605 ۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  کرم کره ای برای روکش کیک (Buttercream Frosting) Galaxy 0 1,135 ۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  روکش خامه ای پرتقال و عسل برای تزیین کیک Galaxy 0 1,397 ۲۲-۰۳-۱۳۹۱, ۰۱:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy