خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کرم موسلین (Crème mousseline)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کرم موسلین (Crème mousseline)
[تصویر:  20141213235019_mousseline-cream.jpg]


این کرم خوشمزه یه کرم فرانسوی اصیل هست که در تهیه یه کیک توت فرنگی خیلی شیک به اسم فغزیه (Fraisier Cake) و همچنین بعنوان فیلینگ نون خامه ای بجای خامه معمولی و همینطور میتونه جایگزینی برای کرم پاتیسیر باشه
این عکس کیک فغزیه که کرم موسلین رو وسطش میبینین

[تصویر:  20141213234850_fraisier-cake-strawberry.jpg]



مواد لازم:
2 پیمانه شیر (480ml)
4 زرده تخم مرغ
1/3 پیمانه + 1 قاشق غذا خوری شکر دانه ریز (80G)
آرد سفید قنادی ¼ پیمانه(30G)
آرد ذرت ¼ پیمانه(30G)
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
کمی نمک
1/3 پیمانه کره (75g)
1/3 پیمانه کره نرم (75g)


روش تهیه:
در یک قابلمه 2 پیمانه شیر رو روی حرارت کم، گرم کنین

در یک کاسه زرده تخم مرغ و شکر دانه ریز رو باهمزن بزنین تا کاملا کرمی بشه و شکر حل بشه

آرد سفید و آرد ذرترو با هم مخلوط و الک کنین و به کاسه اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه و در نهایت وانیل و کمی نمک رو اضافه و هم بزنین

[تصویر:  20141214000531_creme-mousseline-step1.jpg]

1/4 از شیر گرم رو به مخلوط اضافه و هم بزنین تا ترکیب یکنواخت بشه سپس کرم رو در ظرف شیر گرم بریزید و کاملا مخلوط کنین

روی حرارت متوسط مواد رو به جوش بیارین و در این حین به هیچ وجه از هم زدن مدام مواد با همزن دستی بالونی غافل نشین
وقتی شروع به جوشین کرد باید اینقدر هم بزنین تا کرم کاملا غلیظ و یکدست بشه

حالا 1/3 پیمانه کره رو اضافه و به همزدن ادامه بدین تا کره ذوب و با مواد ترکیب بشه و بعد کرم رو از روی حرارت وردارین و به یک کاسه منتقل کنین و اجازه بدین سرد بشه

[تصویر:  20141214000558_creme-mousseline-step2.jpg]

هنگامی که کرم به دمای اتاق رسید 1/3 پیمانه کره نرم رو بهش اضافه و با همزن بزنین تا کاملا یکدست بشه

[تصویر:  20141214000628_creme-mousseline-step3.jpg]

کرم شما آماده س میتونین در انواع دسر ها و همچنین رولت و فیلینگ کیک و نون خامه ای و دونات و پیراشکی ازش استفاده و از طعم دلنشینش لذت ببرین

[تصویر:  20141214000109_mousseline-cream.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۳-۹-۱۳۹۳, ۱۲:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, z.arghavani, vidia, mohammad reza, گل گندم61, mozhgan57, 1368Sheri, niloofar00, Atefe joon, مهرناز مامانی, saratnt



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد