تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم پفی برای تزیین رویه کیک!
#1
Restart-1 
   
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 3 عدد
شکر 3/4 پیمانه
نمک مقداری
آب 1/3 پیمانه
پودر وانیل خالص 1/4 قاشق چای خوری



طرز تهیه:
در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود ۲ یا ۳ دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود ۳ دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید.
نكته:
دوست جونا وانيل زياد بريزين تخل ميشه ها،من يه دفعه مي خواستم كلاس بذارم خامه ام خيلي خوشبو و خوش طعم بشه وانيل يه ذره بيشتر ريختم،نمي دونيد چه زهرماري شده بودburpgag
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#2
(۲۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۵۵ ق.ظ)mina66 نوشته:  اينكه خامه نداست اصلا Hanghead

این کرم پفیه
اصلا نیازی به خامه نداره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
Questionedf23
ببخشید من متوجه نشدم...
باید همه ی مواد رو غیر از وانیل توی یک ظرف جداگانه بریزیم و بعد آن ظرف را روی قابلمه ای که داخلش آب در حال جوش است قرار دهیم یعنی یه جورایی با بخار اون قابلمه درست بشه...یا در قابلمه ای که داخلش آب جوش است بریزیم و مخلوط کنیم؟؟؟

ممنون میشم مشکلم رو حل کنیدFlowerysmile

[/quote]
باید بعد از اینکه تخم مرغ و شکر رو زدی بذاری رو بخار آب تا شکر حل بشه بعد که خوب حل شد و دیگه دونه هاش معلوم نبود ورداری و بقیه مواد رو بریزی و اهم بزنی

(۱۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۰۹ ب.ظ)samanta3000 نوشته:  ببخشید یه سوال
این کرم چه فرقی با خامه زده شده داره؟
یعنی هر کدوم برای چه مواردی استفاده میشه؟
Dunnof

اینم برای تزیین کیک استفاده میشه
همون کرم مَرَنگ هست
خوشمزه س اصلا هم بو یا طعم تخم مرغ نداره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
اینم کرم پفی من برا بار اول درست کردم ولی عالی شد هم از خامه فرم گرفته فرم گرفته تر شد هم اینکه مثل اون دل آدمو نمیزنه
[عکس: 20120524180507_DSCF0162.jpg]

وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
من همچین چیزی رو البته با پودر کاکائو درست میکنم که خیلی خوشمزه میشه به اینصورت که
به ازای هر 1 تخم مرغ 5 ق غ شکر و 5ق غ روغن مایع و 2 ق غ پودر کاکائو میریزیم
طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به حدی میزنیم که سفید و سفت بشه و بعد توی یه ظرف دیگه به روغن مایع پودر کاکائو اضافه میکنیم و ظرف رو روی ظرف آبی که روی حرارت گذاشتیم بجوشه میذاریم و با حرارت متوسط پودر کاکائو رو در روغن حل میکنیم و کمی که گرم شد تخم مرغ زده شده رو به روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم والبته حرارت رو کم میکنیم که تخم مرغ پخته نشه و باهم که مخلوط شدن یه کرم کاکائویی ما آماده است از روی حرارت بر میدارم و اگه خواستین میتونین بهش فندق خورد شده یا گردو یا بادام یا کنجد اضافه میکنیم و از این میتونین برای روی کیک یا پیاشکی یا حتی برای صبحونه برای بچه ها که خیلی هم مقوی هست استفاده کنید
فعلا عکس ندارم هر وقت درست کردم میذارم
پاسخ }
#6
سلام
دوستای نانازم یه سوال....من خیلی مبتدی ام.
بد ز اینکه از روی حرارت برش داشتیم بزاریم توی یخچال سرد بشه؟یا همون موق بریزیم روی کیک؟Yum2
من فقط عاشق اینم .عمری از خدا بگیرم تا به جای تو بمیرم!
پاسخ }
#7
(۰۴-۰۳-۱۳۹۱, ۰۹:۳۳ ب.ظ)irsa نوشته:  سلام
دوستای نانازم یه سوال....من خیلی مبتدی ام.
بد ز اینکه از روی حرارت برش داشتیم بزاریم توی یخچال سرد بشه؟یا همون موق بریزیم روی کیک؟Yum2

با اجازه اساتیدگرام خجلم از اینکه در محضر اساتید اظهاره وجود کنم ولی اینکه نه گلم بعد از اینکه از رو حرارت برداشتی باید تازه با همزن بزنی تا پف کنه بیاد بالا زمان میبره به خاطره همین خود کار سرد میشه برا همین یخچال نمیخواد

وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....

پاسخ }
#8
(۰۴-۰۳-۱۳۹۱, ۰۹:۳۳ ب.ظ)irsa نوشته:  سلام
دوستای نانازم یه سوال....من خیلی مبتدی ام.
بد ز اینکه از روی حرارت برش داشتیم بزاریم توی یخچال سرد بشه؟یا همون موق بریزیم روی کیک؟Yum2

در مورد دستور اول نمیدونم ولی در مورد دستور دومی که با پودر کاکائو درست میشه من هر موقع درست میکنم میریزم روی کیک وپیراشکی و میذارم روی خود کیک سرد بشه البته اگه نخوای همون موقع استفاده اش کنی میتونی تو یخچال نگه داریش کنی
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
این کرم مثل خامه فرم گرفته روی کیک سفت میشه؟؟یعنی میشه بعدش روی کیک ژله ریخت؟
پاسخ }
#10
(۰۴-۰۳-۱۳۹۱, ۰۹:۰۲ ب.ظ)nosa نوشته:  من همچین چیزی رو البته با پودر کاکائو درست میکنم که خیلی خوشمزه میشه به اینصورت که
به ازای هر 1 تخم مرغ 5 ق غ شکر و 5ق غ روغن مایع و 2 ق غ پودر کاکائو میریزیم
طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به حدی میزنیم که سفید و سفت بشه و بعد توی یه ظرف دیگه به روغن مایع پودر کاکائو اضافه میکنیم و ظرف رو روی ظرف آبی که روی حرارت گذاشتیم بجوشه میذاریم و با حرارت متوسط پودر کاکائو رو در روغن حل میکنیم و کمی که گرم شد تخم مرغ زده شده رو به روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم والبته حرارت رو کم میکنیم که تخم مرغ پخته نشه و باهم که مخلوط شدن یه کرم کاکائویی ما آماده است از روی حرارت بر میدارم و اگه خواستین میتونین بهش فندق خورد شده یا گردو یا بادام یا کنجد اضافه میکنیم و از این میتونین برای روی کیک یا پیاشکی یا حتی برای صبحونه برای بچه ها که خیلی هم مقوی هست استفاده کنید
فعلا عکس ندارم هر وقت درست کردم میذارم




سلام خانم وقتتون بخیر میگم اینجا که گفتین تخم مرغ منظورتون سفیده بود یا همه تخم مرغ کامل؟
پاسخ }