تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 41 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم کارامل خونگی
#1
کرم کارامل ساده
مواد لازم:
شکر: یک سوم لیوان ( برای کارامل)
تخم مرغ کمی زده شده :3 عدد
شیر غلیظ : یک لیوان
وانیل :کمی
شکر :یک سوم لیوان
میوه برای دورچین

طرزتهیه :
ابتدا فر را روشن کرده ومی گذاریم روی درجه حرارت 160 تا 170 درجه گرم شود .
سپس در ماهیتابه ای معمول یک سوم لیوان شکر را ریخته وروی درجه حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده تا شکر ذوب شود .توجه داشته باشید که از هم زدن با قاشق بپرهیزید .تقریبا نیم ساعت زمان می برد تا شکر روی اجاق ذوب شود ورنگ قهوی ای پیدا کند .کارامل آماده شده را در ته قالب یا قالب های مورد نظر ریخته ومی گذاریم کمی خنک شود .در این فاصله در ظرف دیگری تخم مرغ زده شده ویک سوم لیوان شکر وشیر ووانیل را مخلوط کرده وروی کارامل داخل قالب یا قالبها می ریزیم .
سپس قالب یا قالبها را در سینی پر شده از آب داغ قرار می دهیم وداخل فر قرار می دهیم .تقریبا با فر من یک ساعت زمان برد تا کارامل پخت .شما می تونید برای اینکه از پخت کارامل مطمئن شوید چاقوی تمیزی را داخل آن فرو کرده واگر موادی به چاقو نچسبید یعنی کرامل ما پخته وآماده است .قالب را از داخل آب در می آوریم ومی گذاریم خنک شود وپس از خنک شدن رویش را پوشانده وداخل یخچال می گذاریم وپس از 10 ساعت یا بیشتر آن را از یخچال خارج کرده واز قالب جدا می کنیم .برای اینکه راحت تر از قالب جدا شود می توان دور لبه آن را با چاقو کمی باز کرد .سپس در بشقاب بر می گردانیم وبا سلیقه خود با میوه های فصل یا هر تزیین زیبای دیگری انجام می دهیم

http://sotoodehjoon.persianblog.ir/
[عکس: 20140127102152_Picture049_resize.jpg]
علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
پاسخ }
#2


[عکس: 20120603201704_DSC00469.JPG]

غنچه وسطی کار پسر جان خوب باید اونم شروع کنه دیگه من که دختر ندارم laflaflaf

[عکس: 20120603201619_DSC00461.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
اینم کرم کارامل منYum2[عکس: 20120709080341_IMG_0239.JPG]
احساسم مثل شکوفه های گیلاس برزمین می ریزد ومن دفن شدن آرزوهایم را جرعه جرعه سرمی کشم تااستکان آخر
پاسخ }
#4
مواد لازم برای کرم کارامل:
شکر 100 گرم(نصف پیمانه)
آبلیمو تازه یک قاشق سوپخوری
آب 3 قاشق سوپخوری



مواد لازم برای کرم:
تخم مرغ 6 عدد
شکر 75 گرم
خامه 300 میلی لیتر
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر 430 میلی لیتر(یک و سه چهارم پیمانه)

[عکس: 20120814113859_.jpg]


طرز تهیه:
شکر،آب وآبلیمو را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود سپس حرارت را زیاد کنید تا شکر کاملا به رنگ قهوه ای روشن درآید.کارامل آماده را کف 12 عدد قالب کوچک که گنجایش یک سوم پیمانه مایعات را داشته باشد ریخته وکنار بگذارید.
تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب بزنید تا مخلوط شود،شیر و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد،شیر در حال جوش را به تخم مرغ و شکر زده شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا صاف شود ،مواد آماده را روی کارامل بریزید،در یک قالب بزرگ(سینی فر) آب بریزید و قالبهای پر شده را درون آن قرار دهید بطوریکه آب تا نیمه دیواره قالب را بگیرد. سینی را بمدت 40 دقیقه(تا زمانی که کرم ببندد) درون فر قرار دهید. قالبها را خارج کرده و بگذارید تا خنک شود،
سپس رویش را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید و برای سرو کردن آنرا برگردانید.

[عکس: 20120814121308_1.jpg]

میتوان از دو قاشق دانه قهوه استفاده کرد .به این ترتیب که دانه ها را داخل مخلوط شیر و خامه ریخته بجوشانید سپس از صافی رد کرده و به مخلوط تخم مرغها اضافه کنید.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
کارامل شکلاتی Yum2Yum2

[عکس: 20121006210025_DSC05120.jpg]
فکر نمیکردم عروسی خودم انقدر بهم خوش بگذره
خدایا شکرت (1782)
پاسخ }
#6
[عکس: 20140109140816_6e341018e3b43213d84ced8048dd302e.jpg]


مواد لازم برای کرم :
شیر 1 کیلو
تخم مرغ 1 عدد
ارد 3 ق غ
شکر 5 ق غ
وانیل
موادلازم برای کارامل :
شکر 5 ق غ
اب 3 ق غ

طرز تهیه:
تمام مواد کرم را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه . روی حرارت متوسط گذاشته مدام هم میزنیم تا بجوشه و قتی جوشید زیر حرارت را کم میکنیم و 5 – 10 دقیقه میجوشونیم .
مواد کارامل را هم تو یک ظرف کوچکی ریخته و میجوشونیم تا رنگ کارامل به خودش بگیره . وقتی کاارمل مون اماده شد
از سس کارامل کف قالب یا پیاله مون میریزیم و از کرم مون روی کارمال ریخته و میزاریم تو دمای محیط سرد بشه . سرد که شد میزاریم تو یخچال بمونه . موقع سرو قالب رو برگردونده و سرو میکنیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#7
[عکس: 20130126104651_20130125400.jpg]
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
پاسخ }
#8
[عکس: 20130302155150_DSC00606small.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
Yum2
[عکس: 20130303125048_DSC_0229.JPG]
احساسم مثل شکوفه های گیلاس برزمین می ریزد ومن دفن شدن آرزوهایم را جرعه جرعه سرمی کشم تااستکان آخر
پاسخ }
#10
مواد لازم:

شکر 250 گرم

شیر داغ 370 گرم

خامه 250 گرم

وانیل 1 ق چ

اب 4 ق س

تخم مرغ بزرگ 5 عدد

زرده تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه

فر را با حرارت 160 درجه روشن کرده قالبی که با گنجایش 4 لیتر پیمانه از مایعات را کمی با کره چرب کنید
175 گرم از شکر را به همراه اب مخلوط کرده و کف قالب میریزیم شیر و خامه را روی حرارت ملایم قرار داده تا جوش اید 5 دقیقه بعد از جوشیدن ملایم ان را از روی حرارت بردارید زرده های تخم مرغ را به همراه تخم مرغ های کامل(زرده و سفیده جدا)وانیل و مابقی شکر هم بزنید تا سفت سفید و کشدار شود
مخلوط شیر و خامه داغ را روی تخم مرغ ریخته و مرتب هم بزنید مایه اماده شده را درون قالب ریخته روی ان را فویل بگیرید کف سینی فر را اب ریخته قالب را درون ان قرار دهید کرم را در فر به مدت 40-45 دقیقه بگذارید بماند چنگال یا کارد تمیزی را داخل کرم فرو برده در صورت تمیز بیرون امدن کرم اماده است 30 دقیقه بعد از بیرون اوردن از فر و خنک شدن کرم ان را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید
به وسیله چاقوی نوک تیز اطراف کرم را از قالب جدا کرده ظرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده قالب را در ظرف برگردانده و به ارامی تکان دهید تا کرم از ان جدا شود

این مقدار کرم برای 6 تا 8 نفر کافی است

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20130712153228_images.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }