خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کرم کره ای سوییسی برای روکش کیک

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کرم کره ای سوییسی برای روکش کیک

مواد لازم برای روکش و بین لایه کیک با قالب 23 سانتی:
1 فنجان شکر
4 سفیده تخم مرغ بزرگ
26 قاشق غذا خوری کره نرم
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

مواد لازم برای تمرین(اگه میخواین امتحانی درست کنین و دستتون بیاد از این میزان استفاده کنین ):
1/4 پیمانه شکر
1 سفیده تخم مرغ بزرگ
6 قاشق غذاخوری کره، نرم
1/4 قاشق چای خوری وانیل



روش تهیه:
سفیده تخم مرغ و پودر شکر رو توی کاسه فلزی ریخته و روی قابلمه آب در حال جوش قرار بدین و با همزن بزنین تا زمانیکه شکر کاملا در تخم مرغ حل بشه و وقتی مخلوط رو بین انگشتتون میذارین هیچ دونه شکری حس نشه

[تصویر:  20130311140819_2634590572_7171171d7f.jpg]

مواد رو از روی قابلمه وردارین و با دور تند همزن بزنین تا سفید و حجمش دوبرابر بشه(دقت کنین باید زیر مواد خوب هم بخوره تا رو پفی نشه و زیر بصورت مایع باقی بمونه)

[تصویر:  20130311151856_2633773403_22d922984c.jpg]


وانیل رو اضافه وهم بزنین
بعد کره نرم رو اضافه و بزنین تا کرم یکنواختی بدست بیاد(بین 10 تا 15 دقیقه)

[تصویر:  20130311152204_2633776371_562d6716de.jpg]


نمونه کیک روکش شده با کرم کره ای سوییسی

[تصویر:  20130311152322_2634604062_db562661ea.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, s.hatami, پری سان61, niloofar00, تپراک, ft.81, Atefe joon, افسانه 52
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کرم کره ای سوییسی برای روکش کیک
(۶-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ عصر)مامان حنانه نوشته شده توسط:  تو این عکس انگار از ماسوره هم استفاده شده درسته؟
تودستور اینجور خامه ما از روغن مایع بجای کره میشه استفاده کرد؟
خیر نمیشه جایگزین کرد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۶-۹-۱۳۹۲, ۰۷:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کرم موزی برای روکش کیک و کاپ کیک 1368Sheri 0 810 ۲۳-۷-۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ عصر
آخرین ارسال: 1368Sheri
  کرم شکلاتی برای روکش کیک )Mitra( 7 4,567 ۲۱-۳-۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ صبح
آخرین ارسال: elipari
  کرم وانیلی خیلی آسون برای روکش کیک Galaxy 0 1,145 ۷-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  کرم لیمو کره ای (برای روکش کیک) Galaxy 4 2,063 ۲۲-۵-۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ صبح
آخرین ارسال: payam.roman
  کرم کره ای برای روکش کیک (Buttercream Frosting) Galaxy 0 1,056 ۲۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  روکش خامه ای پرتقال و عسل برای تزیین کیک Galaxy 0 1,321 ۲۲-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد