خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کرم کره ای مرنگ ایتالیایی(Italian meringue buttercream)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
کرم کره ای مرنگ ایتالیایی(Italian meringue buttercream)
کرم کره ای مرنگ ایتالیایی(Italian meringue buttercream) یا IMBC کرم ساده ایه و به راحتی میتونید درستش کنید و برای کاور کیک و تزیین ازش استفاده کنید


[تصویر:  20140601115649_img_cupcakes-imbc1.jpg]

با این مقدار مواد 8 پیمانه باتر کریم بهتون میده پس با توجه به مقدار کرمی که نیاز دارید مقدارهارو نصف یا دو برابر کنید

مواد لازم:

آب سرد 1/2 پیمانه
شکر 2 و 1/4 پیمانه
سفیده تخم مرغ 1 پیمانه( 6 عدد)
کره به دمای محیط رسیده 680 گرم
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

کره رو 2 ساعت قبل از یخچال در بیارید تا به دمای محیط برسه

سفیده رو با همزن بزنید تا سفید شه و فرم بگیره

شکر و آب رو روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد

از زمانی که جوش اومد حرارت رو کم کنید و 7 دقیقه زمان بگیرید تا بجوشه در این حالت حبابهایی که ایجاد میشن دیر میترکن و شربت غلیظ شده

حواستون باشه که شربت تیره و کاراملی نش چون در این صورت وقتی داخل سفیده بریزیدش مثل سنگ سفت میشه

[تصویر:  20140601115741_Italian-meringue-buttercream-1.jpg]

همزن رو روشن کنید و از کنار ظرف شربت داغ رو کم کم روی سفیده فرم گرفته بریزید و سریع با همزن هم بزنید

مراقب باشید شربت داغ روی دستتون نپاشه که بدجوری میسوزید
[تصویر:  20140601115821_Italian-meringue-buttercream-2.jpg]

وقتی همه شربت رو اضافه کردید با درجه تند همزن انقدر بزنید تا حجم کرم دو برابر شه و کرم کاملا سرد شه(حدود 10 دقیقه) کرم باید کامل سرد شه تا زمانی که کره رو اضافه میکنید کره آب نشه
[تصویر:  20140601115918_Italian-meringue-buttercream-3.jpg]

حالا کره رو خرد کنید و هر دفعه یک تکه از کره رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا ترکیب شه بعد تکه بعدی رو اضافه کنید

وقتی همه کره رو به کرم اضافه کردید نوبته اضافه کردن وانیل یا هر اسانسی که دوست داریده

در این مرحله کرم به خوبی فرم میگیره و راحت میتونید روی کیک رو تزیین کنید و از ماسوره استفاده کنید
[تصویر:  20140601115941_Italian-meringue-buttercream-4.jpg]

اما اگه فرم نگرفت نگران نباشید ،کرم رو برای چند دقیقه داخل فریزر بذارید تا خنک شه بعد با همزن بزنید تا کامل فرم بگیره

اگه کرم اضافه اومد میتونید تو ظرف در بسته بریزید تا بو نگیره و تا 3ماه فریز کنید ،زمانی که لازم داشتید از فریزر در بیارید تا به دمای محیط برسه ،با همزن بزنید تا دوباره فرم بگیره و بتونید استفاده کنید

باتر کریم قهوه: 2 ق غ قهوه+2 ق غ آب جوش+3 پیمانه باتر کریم

باتر کریم لیمویی: 1/2 پیمانه آب لیمو+2 پیمانه باتر کریم

باتر کریم شکلاتی:100تا150 گرم شکلات آب شده و سرد شده+1 پیمانه باتر کریم


ترجمه اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۱۱-۳-۱۳۹۳, ۱۱:۰۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nasimbahari, گلسا90, loyee_15, mozhgan57, z.arghavani, minoo_rm, vahidepoor, elhaam, laleh joon, Galaxy, luna, saratnt, مهرناز مامانی, 1368Sheri, niloofar00, negin.s



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد