تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کره های چاشنی دار
#1
امیدوارم این تاپیک جدید باشه.
یعنی من که سرچ کردم و مشابه این ندیدم. و امیدوارم اخطار نخورم.

چد نوع کره طعمدار این جا قرار میدم و کاربردشون.


کره با چاشنی زیتون
این کره برای استیکها و گوشتهای قیمه ای سرخ شده گوساله خوشمزه است.
می توانید قبل از سرخ کردن زیر پوست مرغ قرار دهید یا با ماکارونی و یا سبزیجات پخته مثل سیب زمین
و گوجه یا هویج بخورید.
زیتون سبز یا سیاه بدون هسته حدود 155 گرم یا یک فنجان
خلال رنده شده یک عدد پرتقال
موسیر رنده شده دو عدد
آویشن خرد شده 2 ق چایخوری
سیر رنده شده یک ق چ
کره و پودر فلفل تازه
زیتون ها را در مخلوط کن ریخته تا خرد شود. خلال پرتقال پیازچه موسیر آویشن سیر را به آن اضافه کنید.
حالا این مواد را با کره کمی شل شده و نه مذاب شده خوب قاطی کنید. نمک و فلفل بزنید.
پاسخ }
#2
کره با چاشنی خردل پیازچه


پودر خردل یک ق غ
شکر یک دوم ق چ
سرکه سفید یا آب 2 ق غ
سس خردل یک چهارم فنجان حدود 60 گرم
کره یک دوم فنجان حدود 125 گرم و دو ق غ دیگر
پیازچه خرد شده یک چهارم فنجان
در کاسه کوچکی پودر خردل، شکر، سرکه یا آب را مخلوط کنید. بعد با سس خردل در مخلوط کن بریزید.
حالا کره و پیازچه را هم بریزید. دوباره هم بزنید تا یک دست شود. نمک و فلفل هم بریزید.
پاسخ }