تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کره پسته صبحانه (Pistachio Butter)
#1
[عکس: 20130512111107_DSC_1652-1024x678.jpg]

مواد لازم:
2 پیمانه پسته خام بدون نمک
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری عسل
1/8 قاشق چایخوری دارچین



روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
پسته هارو کف سینی فر روی کاغذ روغنی پخش کنین تا حدود 6-8 دقیقه بمونه برشته بشه ولی مراقب باشین نسوزه
برشته شدن پسته بسته به فرتون داره پس مدام چک کنین که نسوزه
پسته داغ رو توی آسیاب بریزین تا پودر بشه
حالا پودر پسته داغ رو همراه با عسل و نمک و دارچین توی غذاساز بریزین بذارین 5 تا 8 دقیقه خوب مخلوط بشه بعد بچشین و اگه دوست داشتین بهش نمک بیشتری اضافه کنین
کره پسته رو در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }