خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کره پوره بادام

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
کره پوره بادام
پوره بادامClap

[عکس: 99525.JPG]




مغز بادام نيم كيلو : پوست داخليش رو هم ميگيريم به اين ترتيب : تو اب گرم خيس ميكنيم بعد چند ساعت پوستشونو ميگيريم .

اب 1.5 ليوان
شكر 1 فنجان
طرز تهيه :
ابتدا اب و شكر رو با هم مخلوط ميكنيم ميزاريم روي حرارت تا بجوشه و قتي جوشيد 5 دقيقه ميجوشونيم و بعد از روي حرارت بر ميداريم ميزاريم تا ولرم بشه .
بادام هاي پوست گرفته رو ميريزم تو اسياب يا غذاساز تا قشنگ پودر بشن . بعد ميريزيم تو يك كاسه و كم كم از شربت روش ميريزيم و هم ميزنيم تا يه خمير نرمي بدست بياريم . بعد با دست شكل داده و يكي دو ساعت ميزاريم تو يخچال و بعد هم سرو ميكنيم


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
(آخرین تغییر در ارسال: 28-02-2011, 10:46 AM توسط sima.)
28-02-2011, 10:44 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد