تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کره پوره بادام
#1
پوره بادامClap

[عکس: 99525.JPG]




مغز بادام نيم كيلو : پوست داخليش رو هم ميگيريم به اين ترتيب : تو اب گرم خيس ميكنيم بعد چند ساعت پوستشونو ميگيريم .

اب 1.5 ليوان
شكر 1 فنجان
طرز تهيه :
ابتدا اب و شكر رو با هم مخلوط ميكنيم ميزاريم روي حرارت تا بجوشه و قتي جوشيد 5 دقيقه ميجوشونيم و بعد از روي حرارت بر ميداريم ميزاريم تا ولرم بشه .
بادام هاي پوست گرفته رو ميريزم تو اسياب يا غذاساز تا قشنگ پودر بشن . بعد ميريزيم تو يك كاسه و كم كم از شربت روش ميريزيم و هم ميزنيم تا يه خمير نرمي بدست بياريم . بعد با دست شكل داده و يكي دو ساعت ميزاريم تو يخچال و بعد هم سرو ميكنيم


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }