تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرپ سوخاری
#1
[عکس: 20130603172816_2.jpg]

مواد لازم:
کرپ:
3 عدد تخم مرغ
300 گرم آرد
150 گرم شیر
100 گرم آب
کمی نمک
یه نشگون شکر

فیلینگ:
پنیر ورقه ای
250 گرم ژامبون

مخلوط سوخاری:
3 عدد تخم مرغ
200 گرم پودر سوخاری

برای تزیین:
200 گرم خامه
3-4 عدد خیارشور
1 عدد گوجه فرنگی


روغن برای سرخ کردن



روش تهیه:
مواد کرپ رو با همزن بزنین تا یکدست بشه
کف تابه نچسب رو با قلمو چرب کنین و از مواد با ملاقه وسط تابه بریزین و با حرکت دورانی به کل تابه برسونین
زیاد مواد نریزین که کرپ ضخیم بشه

وقتی کرپ ها آماده شد وسط هرکدوم مقداری ژامبون و یه ورقه پنیر قرار بدین و دو طرف کرپ رو به سمت وسط جمع کنین و اون طرف باز مونده رو رول کنین تا سر و ته کرپ هم بسته بشه و مواد بیرون نریزه و با خلال دندون فیکس کنین

[عکس: 20130603172430_1.jpg]

تخم مرغهارو خوب بزنین تا رگه نداشته باشه
در ظرف دیگه پودر سوخاری بریزین
رول کرپ هارو اول در تخم مرغ بزنین و بذارین اضافه ش بریزه و بعد توی پودر سوخاری خوب بغلطونین و دوباره در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بزنین

در ماهیتابه دو بند انگشت روغن بریزین و رول کرپ هارو در روغن داغ سرخ کنین و روی دستمال حوله آشپزخونه بچینین تا روغن اضافیش بره و با خامه و گوجه و خیار شور تزیین و سرو کنین
تا داغه سرو کنین که پنیرش گرم و شل باشهYum2



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130629203254_asd.jpg]

کرپ سوخاری پر شده با سیب زمینی پخته و له شده با پودر سیر و جعفری خشک
روش تهیه و سرخ کردن کرپ ها مثل دستور بالاست فقط فیلینگش فرق میکنه


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }