خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کشک بادمجان(شوشتری)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
101
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 40


محل سکونت : خوزستان
ارسال: #1
Ksmiletris کشک بادمجان(شوشتری)
مواد اولیه:
بلغور گندم(درشته) 1/2 نیم لیوان
سبزی تره و پرپین (خرفه)خورد شده خام به میزان دلخواه
زردچوبه،فلفل،نمک
آرد گندم 1 قاشق غذاخوری
بادمجان نیم کیلو
آب 3 لیوان
نکاتی هست که قبل از درست کردن غذا باید بهتون بگمConsoling
اول بلغور گندم را به مدت 2 تا سه روز در آب میریزیم و می خیسونیم تا ترش بشن، البته این رو هم بگم وقتی ترش میشن بوی نامطبوعی ایجاد میکنن که ممکنه خیلی خوشایند نباشه، می تونید این کار رو انجام ندین و بلغورهارو تمیز کنید و بشورید و مستقیما داخل ظرف که آب جوش داخلش هست بریزید و اگر این کار رو انجام دادین باید در مرحله ی آخر پختن مقداری آبلیمو بریزید تا ترشی غذا رو تأمین کنه.
بادمجان ها رو با پوست به چهار قسمت تقسیم کنید به صورت عمودی و نمک بزنید تا تلخیش بره.(میتونید مقدار خیلی کمی از پوست بادمجان ها رو بگیرید اما خیلی کم، در ضمن اون سر سبز بادمجون رو هم یک کم با چاقو بخراشید تا تمیز بشه و یک مقداری از چوب بالاش رو کوتاه کنید)
اون مقدار آردی هم که گفتم به خاطر اینه که اگر غلظت غذاتون مورد دلخواهتون بود اضافه کنید و غذاتون غلیظ بشه و آبکی نباشه.
خب شروع می کنیم:
آب رو داخل قابلمه میریزیم سرشو می ذاریم تا جوش بیاد، وقتی جوش اومد بلغورها رو به همراه زردچوبه،نمک، فلفل داخل آب میریزیم. باید انقدر جوش بزنه تا لعاب بندازه و نرم بشه، وقتی این اتفاق افتاد سبزی ها رو اضافه کنید (مقدار سبزی دلخواهه تا حدی بریزید که تمام غذاتون پر از سبزی نشه) اگر در ظرف رو ببندید رنگ سبزی ها تیره میشه و اگر نذارید رنگ سبزی ها تغییری نمیکنه.وقتی که پخته شد نوبت بادمجون هاست، اول بشوریدشون تا اگر نمک اضافی بهشون هست شسته بشه، باز هم مقدار بادمجان ها دلخواهه اگر بادمجون خیلی دوست دارید می تونید تمام بادمجون هایی رو که گفتم به غذاتون اضافه کنید اگر هم نه که کمتر بریزید. باز هم اگر در قابلمه رو بذارید رنگ غذاتون تیره تر میشه و اگر درش رو نذارید روشن میشه رنگش.وقتی بادمجان ها نرم شد و رنگشون تغییر کرد و غذاتون قوام کافی رو داشت می تونید گاز رو خاموش کنید و غذا رو داخل یک کاسه بریزید با پونه تزئیین کنید و میل کنید.
نوش جانeat
[تصویر:  20130921014205_IMG_0003.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۶-۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ صبح، توسط persika.)
۱۳-۵-۱۳۹۲, ۱۰:۲۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از persika به دلیل این ارسال سپاس کرده.
afsoon_b82, N-M, niloofar00, گلسان, Atefe joon, فاطمه مامی پارسا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
264
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1438


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: کشک بادمجان(شوشتری)
من که خیلی دوستش دارم واقعا خوشمزه اسYum2
منظور از کشک تو این غذا همون بلغور گندم هست ،از قدیما به این میگن کشک.
امضای *ماهک*
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
۱۵-۵-۱۳۹۲, ۱۰:۲۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از *ماهک* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
persika, گلسان, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد