تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلاس مهارت توصیفی (سبد نان با خمیر )
#1
gaggaggaggaggag

ایده جالبیه برای دوستانموننننننننننننننن خیلی دلم میخواد تو این کلاس شرکت کنین
تو این کلاس من چیزی که مد نظرمه رو بهتون میگم بعد شما با توجه به توضیحات من و مواد لازمی که میگم برداشت خودتون رو از حرفهای من میپزین و اماده میکنین .

و عکسش رو میگیرین و مثل مسابقات عکسش رو برای من میفرستین angelicgag


اینجوری کسی تقلب هم نمیکنه . بهتون قول میدم کارهای جالبی میتونیم ببینیم و ایده بگیریم .
موافقین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توضیح بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟hih
خب خب عزیزان من ببخشین

فکر کنم همه کنجکاو شدن دیگه

خدا رو شکر که همه دیگه خمیر راحتی که اموزشش را گذاشتم :

اینجا

درست کردند و بلدن.

میخوام با این خمیر یه سبد برام درست کنین .


فقط خواهشا عکسها رو برای من بفرستین .

باشه ؟ سوالی داشتید بپرسین .

سوال ها رو اینجا میپرسین و من خصوصی جواب میدم باشه ؟
(۰۴-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۲۷ ق.ظ)hhaannii نوشته:  تا کی وقت هست سیما جون؟


تا جمعه هفته بعد یعنی 10روز دیگه وقت دارین .
(۰۴-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ ب.ظ)hhaannii نوشته:  من تا حالا این خمیرو درست نکردم ولی با اعتماد به نفس کامل حتما شرکت میکنم
hihFlowerysmile



عزیزم لازم نیست حتما با این خمیر باشه با هر خمیری که میدونین خوب در میاد حتما درست کنین .

کسی سوالی نداره hih
خانوما سوالات رو تو همین تاپیک میپرسین باشه من خصوصی جواب میدم
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
(۰۸-۱۱-۱۳۹۱, ۱۰:۱۱ ق.ظ)سمیه گلبانو نوشته:  سیما جون من دیشب خمیر درست کردم ولی اونجور که باید میشد نشد، مثلاً مایه خمیر بالا نیومد، خمیرم پف نکرد و ...
به همین خاطر امروز از صبح دارم تمام تاپیک های مربوط به نان و خمیر و سوال و جواب ها رو می خونم که به این نتیجه رسیدم که خمیر مایه من خرابه Laie_70
دو روز پیش خریدما ، ولی مثل اینکه تاریخش گذشته Swear
باید دوباره دست بکار شم.
- راستی الان اون خمیری که درست کردم به درد نمی خوره؟ حیفه آخه Consoling
عزیزم اگهخمیر مایه پف نکرد دیگه نبایدخمیر رو درست کنی که .



برای امتحان تو یه ماهی تابه کوچولو کمی روغن بریز یه چونه از خمیرت بردار تودستت باز کن (. یه دایره )
بعد سرخش کن دیدی نونت خوشمزه میشه و سفت نیست میتونی هم اینکار رو بکنی و هم تو فر بپزی Dunnof
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
خب خانوما الوعده وفا
من همین جا از شرکت کننده های عزیز واقعا کمال تشکر را دارم . کار همه خیلی عالی بود

FlowerysmileFlowerysmile


اولین شرکت کننده مون ترانه خانم

[عکس: 20130129224215_20130124210923_2.jpg]

[عکس: 20130129224248_20130124211045_3.jpg]


دومین شرکت کننده مون 1368sheri


[عکس: 20130129224316_20130126225804_2013-01-2700.43.322.jpg]

[عکس: 20130129224336_20130126225856_2013-01-2700.42.39.jpg]



سومین شرکت کننده هم sima

[عکس: 20130129224436_DSC02281.JPG]

[عکس: 20130129224455_DSC02280.jpg]

چهارمین شرکت کننده پارانزیم

[عکس: 20130129224524_20130129140048_DSC07141.JPG]

[عکس: 20130129224547_20130129140009_DSC07140.JPG]

و با تشکر ویژه از پارانزیم عزیز (1782)
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
(۱۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۹:۰۴ ب.ظ)negin.s نوشته:  دست همتون درد نکنه ، همه نون ها عالی شدنFlowerysmile
منم خیلی دوست داشتم درست کنم که نشد
ولی چه ایده جالبی سیما جون


من عاشق سبد شهرزاد شدم DreamyeyesfYum2
آموزش لطفا
ممنون نگین جان Dreamyeyesf(1782)
من پشت یک قالب مستطیلی خمیر رو پهن کردم و روی اون نوارهایی که از خمیر درست کرده بودم رو گزاشتم.Hanghead
سیما جون اگر میشه شما هم آموزش سبد خوشگلتون رو بزاریدuhum...من خیلی مشتاقم اون مدل سبد رو یاد بگیرمgag
پاسخ }
#5
شهرزاد جون از مراحل عکس نگرفتم
Hanghead

من پشت قالب تارت رو چرب کردم ؛ خمیر را باز کردم و کف و یک سانت از دیواره را با خمیر پوشوندم و باز مقداری خمیر را باز کردم و با قالب اشکی قالب زدم ورگبرگ اینا زدو روی خمیر و برگها رو با سفیده تخم مرغ روی خمیز گذاشتم . البته نصف برگ قبلی میرفت زیر برگ جدید . گزاشتم پخت و از قالب جدا کردم . مهمون داشتم دیگه نتونستم جدا عکس بگیرم .
چهارتا پایه هم داشت که مونده تو قاالب Just_Cuz_15Dunnof
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
[از این کلاس که جاموندم ! من اصلا این تاپیک رو ندیده بودم cryingcryingcrying

تو کلاس ها بعدی شرکت میکنم ولی Hanghead

پارانزیم عزیز هم سبدشون رو توضیح بدنFlowerysmile
[/quote]

مریم جون من ازخمیر نانی که سیما جون در کلاس مهارت گفته بودن استفاده کردم و به یه قسمت خمیر کاکائو اضافه کردم و یه کاسه آرکوپال و چرب کردم و خمیرهارو بعد از شکل داد رو کاسه قرار دادم و بعدا مخلوط زرده تخم مرغ با زعفران آب شده رو
روی خمیر زدم و در فر از قبل گرم شده بمدت 30 دقیقه قرار دادم.

[عکس: 20130203205626_DSC07128.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#7
برای ایده

[عکس: 20140610133513_87cd7929aa312153a32a7103b263c796.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#8
بینهایت کار لذت بخشی بود 83

[عکس: 20150901171529_IMG_20150824_191843.jpg]

[عکس: 20150901171624_IMG_20150825_155018.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خمیر ساده و راحت ( کلاس مهارت ) sima 146 85,422 ۱۷-۱۰-۱۳۹۵, ۱۱:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: مریم خانومی 1
  کلاس مهارت ( حلقه های پیاز onion rings ) sima 0 3,026 ۱۵-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۱۱ ق.ظ
آخرین ارسال: sima
  دومین کلاس مهارت توصیفی sima 24 11,513 ۳۱-۰۳-۱۳۹۲, ۰۹:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: sima
  تزیین کیک ساده و راحت برای روز مرد ( کلاس مهارت ) sima 6 14,385 ۲۲-۰۸-۱۳۹۱, ۰۱:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: مامان متین
  بیسکویت لینزر با تزیین رویال ( کلاس مهارت ) sima 0 4,415 ۱۶-۰۸-۱۳۹۱, ۰۵:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: sima