تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه)
#1
کلانــــــــــــــــه
"""دوستان عزیزم مدل های مختلفی از درست کردن کلانه در مناطق کرد نشین هست که اینم مدل ماست"""
یک غذای محلی کردی که در فصل بهار مورد استقبال خیلیا قرار میگیره
کلانه اصیل از خمیر نان و یک سبزی به اسم پیچک درست میشه و با روغن حیوانی و دوغ سرو میشه...
به صورت سنتی این غذا با استفاده از ساج طبخ میشه و البته خیلیا امروزه از فر استفاده میکنن...
مادر بنده طرفدار نوع سنتی این غذاست...
مواد لازم:
پیچک
خمیر نانوایی
روغن حیوانی
........
ابتدا سبزی پیچک رو پاک میکنیم میشوییم و بعد اون رو خرد میکنیم
پیچک نوعی از تره است که به صورت خود رو در کوهها یافت میشود این سبزی بلند و سر سفیدی دارند مقداری هم تند و خرد کردنش اشک آور است....
که بنده چون آلرژی دارم هیچوقت دورش نمیرم...
طبیعت این گیاه کوهی گرمه...
متاسفانه ازش عکس نگرفتم...
بعد خمیر رو گرد پهن میکنیم و داخلش رو پیچک میزاریم و به شکل صدفی میبندیم و روی ساج داغ میزاریم...
مامان بنده یه ساج داره که میزاره روی گاز پلوپز و به عبارتی تنور رو شبیه سازی میکنه....
همچی خونواده خود ساخته ای هستیم ما بله....
میزاریم دو طرف کلانه پخته شه و بعد روی اون کره یا روغن کرمانشاهی میمالیم و نوش جان میکنیم حتما حتما دوغ هم بزارید کنارش....
[عکس: 20140414164152_DSC_0444.jpg]
[عکس: 20140414164225_DSC_0445.jpg]
داخل کلانه:
[عکس: 20140414164657_DSC_0447.jpg]
[عکس: 20140414164924_DSC_0448.jpg]
گیاه پیچک :والک wild leek
این گیاه دارای برگهای باریک شبیه تره می باشد .
جوشانده آن جهت رفع ترش کردن معده وتلخی دهان موثر میباشد.برای دل درد وخونریزی معده ورفع انگلهای روده نیز مفید می باشد.
طریقه مصرف: به صورت کلانه و خام همراه با دوغ
***عکس پیچک رو هم در اولین فرصت براتون میزارم...
ختم 14000 صلوات
هر شب جمعه
ساعت 16 الي 24 به صورت جمعی...
در وبلاگ سفره صلوات
http://sofresalavat.blogfa.com
همین الان برای ثبت تعداد صلوات تشریف بیارید....

چشم به راه شماییم
پاسخ }
#2
یه مدل دیگه از کلانه،،به همراه روغن کرمانشاهی Yum2
[عکس: 20140524135111_DSC_0550.jpg]

اینم داخل خمیر:

[عکس: 20140524135141_DSC_0551.jpg]
ختم 14000 صلوات
هر شب جمعه
ساعت 16 الي 24 به صورت جمعی...
در وبلاگ سفره صلوات
http://sofresalavat.blogfa.com
همین الان برای ثبت تعداد صلوات تشریف بیارید....

چشم به راه شماییم
پاسخ }
#3
اینم کلانه ما تو فصل بهار توی حیاط خونه یکی از اقوام درست کردیم خیلی خوب و خوشمزه بود
اینجا روی چهارپایه چوبی خمیر نان رو که قبلا چونه گرفته بوده به صورت دایره باز کرده و میخواد روش پیچک بذاره
[عکس: 20150826141625_IMG__.jpg]
اینجام گذاشته روی ساج تا نون ها پخته بشه
[عکس: 20150826142005_IMG__.jpg]
واینجام کلانه های پخته شده رو بین شون روغن کرمانشاهی گذاشتن و روی هم چیدن که سرد نشن
[عکس: 20150826141910_IMG__.jpg]
[عکس: 20140918152906_siEqIo_480-Copy.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشه تره غذای محلی گیلان vor0ojak 14 5,346 ۱۸-۱۰-۱۳۹۴, ۱۱:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: maman hamin
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن غذای محلی استانها niloofar00 0 660 ۰۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: niloofar00
  شِفته ( غذای محلی اراک) خاله سیما 0 1,936 ۱۹-۰۹-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: خاله سیما
  آب پیازی (غذای محلی خوزستان) kentia 2 8,919 ۱۲-۰۶-۱۳۹۲, ۰۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: بانوی مهربانی
  آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم ) خاله سیما 1 767 ۲۹-۰۸-۱۳۹۱, ۱۰:۲۱ ق.ظ
آخرین ارسال: یاسمین81
  توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان خاله سیما 0 643 ۲۹-۰۸-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: خاله سیما
  که لانه یا کلانه (کردستان) Alisa 0 2,079 ۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Alisa