خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
87
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 192


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #1
کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه)
کلانــــــــــــــــه
"""دوستان عزیزم مدل های مختلفی از درست کردن کلانه در مناطق کرد نشین هست که اینم مدل ماست"""
یک غذای محلی کردی که در فصل بهار مورد استقبال خیلیا قرار میگیره
کلانه اصیل از خمیر نان و یک سبزی به اسم پیچک درست میشه و با روغن حیوانی و دوغ سرو میشه...
به صورت سنتی این غذا با استفاده از ساج طبخ میشه و البته خیلیا امروزه از فر استفاده میکنن...
مادر بنده طرفدار نوع سنتی این غذاست...
مواد لازم:
پیچک
خمیر نانوایی
روغن حیوانی
........
ابتدا سبزی پیچک رو پاک میکنیم میشوییم و بعد اون رو خرد میکنیم
پیچک نوعی از تره است که به صورت خود رو در کوهها یافت میشود این سبزی بلند و سر سفیدی دارند مقداری هم تند و خرد کردنش اشک آور است....
که بنده چون آلرژی دارم هیچوقت دورش نمیرم...
طبیعت این گیاه کوهی گرمه...
متاسفانه ازش عکس نگرفتم...
بعد خمیر رو گرد پهن میکنیم و داخلش رو پیچک میزاریم و به شکل صدفی میبندیم و روی ساج داغ میزاریم...
مامان بنده یه ساج داره که میزاره روی گاز پلوپز و به عبارتی تنور رو شبیه سازی میکنه....
همچی خونواده خود ساخته ای هستیم ما بله....
میزاریم دو طرف کلانه پخته شه و بعد روی اون کره یا روغن کرمانشاهی میمالیم و نوش جان میکنیم حتما حتما دوغ هم بزارید کنارش....
[تصویر:  20140414164152_DSC_0444.jpg]
[تصویر:  20140414164225_DSC_0445.jpg]
داخل کلانه:
[تصویر:  20140414164657_DSC_0447.jpg]
[تصویر:  20140414164924_DSC_0448.jpg]
گیاه پیچک :والک wild leek
این گیاه دارای برگهای باریک شبیه تره می باشد .
جوشانده آن جهت رفع ترش کردن معده وتلخی دهان موثر میباشد.برای دل درد وخونریزی معده ورفع انگلهای روده نیز مفید می باشد.
طریقه مصرف: به صورت کلانه و خام همراه با دوغ
***عکس پیچک رو هم در اولین فرصت براتون میزارم...
امضای mary324
ختم 14000 صلوات
هر شب جمعه
ساعت 16 الي 24 به صورت جمعی...
در وبلاگ سفره صلوات
http://sofresalavat.blogfa.com
همین الان برای ثبت تعداد صلوات تشریف بیارید....

چشم به راه شماییم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱-۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ عصر، توسط mary324.)
۲۵-۱-۱۳۹۳, ۰۳:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از mary324 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vahidepoor, samaneh1990, سولی.میلی, shalizeh-0123, فراسو, Galaxy, ساری گلی, niloofar00, معصومه خانومی, shrah56, گلسان, yasamin zahra, افرینش
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
87
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 192


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #2
RE: کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه)
یه مدل دیگه از کلانه،،به همراه روغن کرمانشاهی Yum2
[تصویر:  20140524135111_DSC_0550.jpg]

اینم داخل خمیر:

[تصویر:  20140524135141_DSC_0551.jpg]
امضای mary324
ختم 14000 صلوات
هر شب جمعه
ساعت 16 الي 24 به صورت جمعی...
در وبلاگ سفره صلوات
http://sofresalavat.blogfa.com
همین الان برای ثبت تعداد صلوات تشریف بیارید....

چشم به راه شماییم
۳-۳-۱۳۹۳, ۱۲:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از mary324 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ساری گلی, قلب, گلسان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
122
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 793


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #3
RE: کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه)
اینم کلانه ما تو فصل بهار توی حیاط خونه یکی از اقوام درست کردیم خیلی خوب و خوشمزه بود
اینجا روی چهارپایه چوبی خمیر نان رو که قبلا چونه گرفته بوده به صورت دایره باز کرده و میخواد روش پیچک بذاره
[تصویر:  20150826141625_IMG__.jpg]
اینجام گذاشته روی ساج تا نون ها پخته بشه
[تصویر:  20150826142005_IMG__.jpg]
واینجام کلانه های پخته شده رو بین شون روغن کرمانشاهی گذاشتن و روی هم چیدن که سرد نشن
[تصویر:  20150826141910_IMG__.jpg]
امضای asra73
[تصویر:  20140918152906_siEqIo_480-Copy.jpg]
۴-۶-۱۳۹۴, ۰۱:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از asra73 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نم نم بارون, saba44, azam1360, گلسان, mayok, yasamin zahra


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشه تره غذای محلی گیلان vor0ojak 14 4,885 ۱۸-۱۰-۱۳۹۴ ۱۱:۳۰ صبح
آخرین ارسال: maman hamin
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن غذای محلی استانها niloofar00 0 586 ۵-۱۲-۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ صبح
آخرین ارسال: niloofar00
  شِفته ( غذای محلی اراک) خاله سیما 0 1,816 ۱۹-۹-۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ صبح
آخرین ارسال: خاله سیما
  آب پیازی (غذای محلی خوزستان) kentia 2 7,159 ۱۲-۶-۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ عصر
آخرین ارسال: بانوی مهربانی
  آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم ) خاله سیما 1 692 ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ صبح
آخرین ارسال: یاسمین81
  توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان خاله سیما 0 583 ۲۹-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ صبح
آخرین ارسال: خاله سیما
  که لانه یا کلانه (کردستان) Alisa 0 1,992 ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ عصر
آخرین ارسال: Alisa


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد