تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 2.85 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلوچه برنجی
#1
Package_favorite 
ارد برنج 150گرم

ارد معمولی50گرم

روغن جامد 125 گرم

پودر شکر85 گرم

گلاب 4/1پیمانه

تخم مرغ 1عدد

پودر هل 1قاشق چایخوری

تخم خرفه به مقدار لازم


طرز تهیه:

روغن جامد را داخل ظرف ریخته همراه پودر شکر 1عددزرده تخم مرغ (ریز)را با هم زن می زنیم تا سفید شود اواسط کار هل را هم اضافه می کنیم سفیده تخم مرغ را جداگانه انقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد حال سفیده راهم به ان زرده که به حد کافی زده بودیم تا سفید شود اضافه می کنیم بعد ارد را کم کم اضافه می کنیم و درحین اضافه کردن ارد مواد را هم با هم زن می زنیم گلاب را هم در چند مرحله کم کم اضافه می کنیم در حین اینکه مواد را با هم زن می زنیم اضافه می کنیم بعد خمیر را به شکل گلوله های کوچک درمیاوریم با فاصله داخل سینی می چینیم مقداری تخم خرفه روی ان می پاشیم درطبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه.
منبع:shirinjoon
[عکس: 20120208170940_RiceCookies.JPG]
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
سلامcrying
من این کلوچه هارو دقیقا با همین دستور درست کردم ولی وقتی گذاشتمشون توی فر بعد که رفتم نگاه کردم دیدم همشون واااااا رفتن و خمیرش شل شده و پهن شده توی سینیcryingcryingcryingcrying
چرا این مدلی شدن؟
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#3
راستی من بجای پودر شکر از خود شکر استفاده کردم Dunnof نکنه واسه اون باشه؟Vahidrk
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#4
بله
حتما باید پودر شکر باشه
باید روغنت جامد باشه
گلاب هم نباید زیاد بریزی وگرنه وا میره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۲۴-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۵۴ ب.ظ)غزال70 نوشته:  سلامcrying
من این کلوچه هارو دقیقا با همین دستور درست کردم ولی وقتی گذاشتمشون توی فر بعد که رفتم نگاه کردم دیدم همشون واااااا رفتن و خمیرش شل شده و پهن شده توی سینیcryingcryingcryingcrying
چرا این مدلی شدن؟
اوایل برای منم پیش میومد متوجه شدم وزر خمیرم زیاد بوده و سطح سینی خیلی چرب بوده که اینطور شده ،از وقتی خمیر رو بعد از اضافه کردن کره و یا روغن جامد به آرد ،فقط در حد یکنواخت شدن و خیلی نرم با نوک انگشت ورز میدم و سینی نچسب تهیه کردم و چربش نمیکنم مشکلم حل شده امیدوارم برات مفید باشه قبل از فر هم میگذارم کمی استراحت کنه در محیط خنک
کسی را دوست میدارم 1 (111)
پاسخ }