خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 2.85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کلوچه برنجی

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite کلوچه برنجی
ارد برنج 150گرم

ارد معمولی50گرم

روغن جامد 125 گرم

پودر شکر85 گرم

گلاب 4/1پیمانه

تخم مرغ 1عدد

پودر هل 1قاشق چایخوری

تخم خرفه به مقدار لازم


طرز تهیه:

روغن جامد را داخل ظرف ریخته همراه پودر شکر 1عددزرده تخم مرغ (ریز)را با هم زن می زنیم تا سفید شود اواسط کار هل را هم اضافه می کنیم سفیده تخم مرغ را جداگانه انقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد حال سفیده راهم به ان زرده که به حد کافی زده بودیم تا سفید شود اضافه می کنیم بعد ارد را کم کم اضافه می کنیم و درحین اضافه کردن ارد مواد را هم با هم زن می زنیم گلاب را هم در چند مرحله کم کم اضافه می کنیم در حین اینکه مواد را با هم زن می زنیم اضافه می کنیم بعد خمیر را به شکل گلوله های کوچک درمیاوریم با فاصله داخل سینی می چینیم مقداری تخم خرفه روی ان می پاشیم درطبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه.
منبع:shirinjoon
[تصویر:  20120208170940_RiceCookies.JPG]
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ عصر، توسط *andisheh*.)
۱۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۴۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #2
RE: کلوچه برنجی
سلامcrying
من این کلوچه هارو دقیقا با همین دستور درست کردم ولی وقتی گذاشتمشون توی فر بعد که رفتم نگاه کردم دیدم همشون واااااا رفتن و خمیرش شل شده و پهن شده توی سینیcryingcryingcryingcrying
چرا این مدلی شدن؟
امضای غزال70
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com
۲۴-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۵۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #3
RE: کلوچه برنجی
راستی من بجای پودر شکر از خود شکر استفاده کردم Dunnof نکنه واسه اون باشه؟Vahidrk
امضای غزال70
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com
۲۴-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۵۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کلوچه برنجی
بله
حتما باید پودر شکر باشه
باید روغنت جامد باشه
گلاب هم نباید زیاد بریزی وگرنه وا میره
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
27
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: کلوچه برنجی
(۲۴-۱۲-۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ عصر)غزال70 نوشته شده توسط:  سلامcrying
من این کلوچه هارو دقیقا با همین دستور درست کردم ولی وقتی گذاشتمشون توی فر بعد که رفتم نگاه کردم دیدم همشون واااااا رفتن و خمیرش شل شده و پهن شده توی سینیcryingcryingcryingcrying
چرا این مدلی شدن؟
اوایل برای منم پیش میومد متوجه شدم وزر خمیرم زیاد بوده و سطح سینی خیلی چرب بوده که اینطور شده ،از وقتی خمیر رو بعد از اضافه کردن کره و یا روغن جامد به آرد ،فقط در حد یکنواخت شدن و خیلی نرم با نوک انگشت ورز میدم و سینی نچسب تهیه کردم و چربش نمیکنم مشکلم حل شده امیدوارم برات مفید باشه قبل از فر هم میگذارم کمی استراحت کنه در محیط خنک
امضای کیجا
کسی را دوست میدارم 1 (111)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۱۰-۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ عصر، توسط کیجا.)
۱-۱۰-۱۳۹۴, ۱۲:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از کیجا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قلب

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد