خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 2.85 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کلوچه برنجی

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite  کلوچه برنجی
ارد برنج 150گرم

ارد معمولی50گرم

روغن جامد 125 گرم

پودر شکر85 گرم

گلاب 4/1پیمانه

تخم مرغ 1عدد

پودر هل 1قاشق چایخوری

تخم خرفه به مقدار لازم


طرز تهیه:

روغن جامد را داخل ظرف ریخته همراه پودر شکر 1عددزرده تخم مرغ (ریز)را با هم زن می زنیم تا سفید شود اواسط کار هل را هم اضافه می کنیم سفیده تخم مرغ را جداگانه انقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد حال سفیده راهم به ان زرده که به حد کافی زده بودیم تا سفید شود اضافه می کنیم بعد ارد را کم کم اضافه می کنیم و درحین اضافه کردن ارد مواد را هم با هم زن می زنیم گلاب را هم در چند مرحله کم کم اضافه می کنیم در حین اینکه مواد را با هم زن می زنیم اضافه می کنیم بعد خمیر را به شکل گلوله های کوچک درمیاوریم با فاصله داخل سینی می چینیم مقداری تخم خرفه روی ان می پاشیم درطبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه.
منبع:shirinjoon
[عکس: 20120208170940_RiceCookies.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2012, 07:42 PM توسط *andisheh*.)
08-02-2012, 07:40 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #2
RE: کلوچه برنجی
سلامcrying
من این کلوچه هارو دقیقا با همین دستور درست کردم ولی وقتی گذاشتمشون توی فر بعد که رفتم نگاه کردم دیدم همشون واااااا رفتن و خمیرش شل شده و پهن شده توی سینیcryingcryingcryingcrying
چرا این مدلی شدن؟
14-03-2012, 10:54 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #3
RE: کلوچه برنجی
راستی من بجای پودر شکر از خود شکر استفاده کردم Dunnof نکنه واسه اون باشه؟Vahidrk
14-03-2012, 10:55 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کلوچه برنجی
بله
حتما باید پودر شکر باشه
باید روغنت جامد باشه
گلاب هم نباید زیاد بریزی وگرنه وا میره
14-03-2012, 11:06 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
27
تاریخ عضویت:
Sep 2013
مدال ها

اعتبار: 3


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: کلوچه برنجی
(14-03-2012, 10:54 PM)غزال70 نوشته: سلامcrying
من این کلوچه هارو دقیقا با همین دستور درست کردم ولی وقتی گذاشتمشون توی فر بعد که رفتم نگاه کردم دیدم همشون واااااا رفتن و خمیرش شل شده و پهن شده توی سینیcryingcryingcryingcrying
چرا این مدلی شدن؟
اوایل برای منم پیش میومد متوجه شدم وزر خمیرم زیاد بوده و سطح سینی خیلی چرب بوده که اینطور شده ،از وقتی خمیر رو بعد از اضافه کردن کره و یا روغن جامد به آرد ،فقط در حد یکنواخت شدن و خیلی نرم با نوک انگشت ورز میدم و سینی نچسب تهیه کردم و چربش نمیکنم مشکلم حل شده امیدوارم برات مفید باشه قبل از فر هم میگذارم کمی استراحت کنه در محیط خنک
(آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2015, 12:56 PM توسط کیجا.)
22-12-2015, 12:53 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد