تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 3.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلوچه خرمایی
#1
Package_favorite 
مواد لازم:
آرد سفید=1کیلوگرم
ادویه مخصوص(زیره-رازیانه-فلفل سیاه-تخم گشنیز-پودر زنجفیل-دارچین)=به میزان دلخواه
مایه خمیر=1قاشق مربا خوری
بکینگ پودر= کمی
نمک= 1قاشق چایخوری
شیر= 2-3 لیوان
شکر= 2قاشق غذاخوری
زعفران= کمی
روغن مایع=1 لیوان
خرمای هسته در اورده= به میزان دلخواه(تقریبا 500 گرم)

طرزتهیه:
ابتدا از دو قسمتی ازادویه وروغن را باهم قاطی کرده وخوب مخلوط میکنیم طوری که ارد گلوله گلوله شود.سپس شیر شکر زعفران راگرم کرده به حدی که ولرم شود.(جوش شیرین مایه خمیر راکه در کمی اب جوش حل کرده وبکینگ پودر ونمک) را قاطی ارد کرده سپس مخلوط شیر را که ولرم شده به مخلوط ارد اضافه میکنیم وبادست خوب ورز می دهیم.خمیر اماده شده را به مدت سه ونیم الی چهار ساعت می گذاریم استراحت کند .سپس خرما را که ازقبل هسته گرفتیم را قاطی بقیه ادویه کرده وخوب با دست له می کنیم(به نظر من بهتر است ادویه ای را که قاطی خرما می کنید پودر باشد ولی ادویه ای را که قاطی ارد می کنید درسته باشد برای اینکه زیر دندان برود وطعم خوبی داشته باشد)سپس خمیر را بصورت لایه نازک به قطر نان پهن کرده وخرمارابه قطر2 سانتی متر لوله کرده روی خمیر گذاشته ودو طرف خمیر را به هم می چسبانیم همانند رولت بلند! می شود سپس به هر شکلی که دوست دارید لوزی یا مربعی به اندازه چهاریا پنج سانت برش دهید.سپس درفر که درجه ان170الی190است به مدت 20 دقیقه بگذارید.
منبع:web.iran-forum
[عکس: 20120124140656_date2626_3.jpg]

ClapClapClap
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
این یه نوع کلوچه خرمایی هست که به دلیل اینکه توش فقط دو قاشق شکر استفاده میشه، شیرینی مناسبیه. درست کردنش هم خیلی ساده هست.

مواد اولیه:

*روغن مایع ۱۱۰ گرم
*شکر دو قاشق سوپخوری
*خمیر مایه یک قاشق سوپخوری
*آرد ۴۵۰ گرم
*شیر ۱,۱/۴پیمانه
*بهبوددهنده نان ۱/۴قاشق چایخوری
*نمک ۱/۴قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

خرما بدون هسته ۲۵۰ گرم
گردو خرد شده ۱۵۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

زرده تخم مرغ یک عدد
زعفران آب کرده یک قاشق چایخوری
شیر یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

خمیر مایه، شیر ولرم و شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرف را می بندیم ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا خمیر مایه پف کند، سپس روغن مایع را به این مواد اضافه می کنیم و در انتها آرد الک شده، نمک و پودر بهبوددهنده را با هم مخلوط و کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم، تا خمیر یک دست و لطیفی به دست آید. ۱۰ دقیقه خمیر را ورز داده و به مدت ۴۵ دقیقه استراحت می دهیم. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته داخل آن را (خرما خرد شده، گردو، دارچین و زنجبیل که با هم مخلوط کرده ایم) قرار می دهیم و طوری خمیر را جمع می کنیم که مواد میانی آن مشخص نباشد. روی آن را کمی فشار می دهیم و با برس مواد رویه را که با هم مخلوط کرده ایم، روی کلوچه ها می زنیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم.

نکـــته:
بهبوددهنده ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطاف پذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از مخلوط کردن، تخمیر و پخت سبب بهبود کیفی محصول نهایی می شوند.
منبع :آشپزی ایرانی
[عکس: 20130129094008_20130129093842_340008_336...3698_o.jpg]
پاسخ }
#3
[عکس: 20151128120548_y105.jpg]

[عکس: 20151128120655_y106.jpg]


زنده باد ایران اسلامی


[عکس: 20131204142049_images3.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Package_favorite کلوچه خرمایی شوشتری *andisheh* 12 8,079 ۳۱-۰۶-۱۳۹۴, ۰۶:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: رها نبوی
  کلوچه خرمایی عراقی Galaxy 0 4,139 ۲۵-۰۴-۱۳۹۳, ۱۱:۵۱ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy