تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 2.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلوچه خرمایی شوشتری
#1
Package_favorite 
کلوچه شوشتری

مواد لازم براي خمير :
آرد سنگک : 500 گرم
زيره ي سياه : يک قاشق سوپخوري
روغن جامد : 300 گرم يا کره 350 گرم
آب : يک دوم پيمانه


مواد لازم براي داخل کلوچه :
خرماي هسته گرفته : 250 گرم
پودر زنجبيل : يک قاشق مربا خوري
آب : يک قاشق سوپخوري
روغن يا کره : 2 قاشق سوپخوري
گردوي ريز خرد شده 100 گرم


مواد لازم براي رومال کرد ن :
زرده ي تخم مرغ 2 عدد
شير : 2 قاشق سوپخوري
تخم خرفه : 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :
آرد ، زيره و روغن را با هم مخلوط مي کنيم و رويش را بپوشانيد و يک شب در د ماي محيط استراحت د هيد . بعد از استراحت يک دوم پيمانه آب اضافه کنيد و خمير را ورز د هيد تا سفت و يک دست شود سپس روي آن را بپوشانيد و يک ساعت استراحت د هيد تا ور بيايد . از خمير گلوله هايي به اندازه ي يک گردو برداشته و در دست گرد کنيد و به کمک انگشت يک حفره داخل آن ايجاد کرده و از مواد مياني داخل آن قرار د هيد و خمير را کامل ببنديد و در سيني فر چرب شده قرار د هيد و روي آن را مهر بزنيد يا اين که با گوشت کوب معمولي روي آن را صاف کنيد و به کمک چنگال روي آن را سوراخ هايي ايجاد کنيد و يا مهر بزنيد . روي کلوچه ها مخلوط زرده وشير و تخم خرفه بپاشيد و در فر از پيش گرم شده با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 20 الي 25 د قيقه بپزيد .

طرز تهيه مواد مياني :
روغن را در تابه ريخته و خرما ، پودر زنجبيل ، گردو و آب را اضافه کرد ه و تفت د هيد تا خرما ها نرم شود . خرما ها را با قاشق چوبي کمي له کنيد تا حالت خميري پيدا کند .

نکته :
اين دستور 465 گرم کربوهيدرات ، 70 گرم پروتئين ، 400 گرم چربي و 5740 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اگر از کره استفاده نموديد زمان استراحت ، آن رادر يخچال قرار د هيد .FlowerysmileFlowerysmile

[عکس: 20120206172212_17211.JPG]
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
کلوچه شوشتری(تافتون)Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20130925224603_IMG_1161.JPG]

یک عصرونه عالی
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }
#3
طرز تهیه کلوچه خرمایی شوشتری:Yum2
مواد اولیه خمیر کلوچه:
1 کیلو آرد گندم( میتونید نصف آرد سفید و نصف آرد گندم استفاده کنید که ترد تر باشه)
300 گرم روغن
100 گرم زیره و رازیانه
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری( در آب گرم حل شود)
خیلی کم نمک (باید با آب و مایه خمیر حل شود)

ابتدا آرد را به همراه روغن و زیره و رازیانه مخلوط میکنیم [عکس: 20131210220403_IMG_1518.JPG]

سپس مایه خمیر حل شده به همراه آب و نمک را به آن اضافه میکنیم و آب ولرم روی آرد میریزیم و خوب ورز میدهیم، به اندازه ای آب اضافه میکنیم که خمیری مانند زیر بدست آید خمیر باید به صورتی باشد که یک تکه از ظرف جدا شود

[عکس: 20131210220754_IMG_1521.JPG]

حالا باید مواد میانی کلوچه را آماده کنیم:
خرما700 گرم - زنجبیل و دارچین - روغن

[عکس: 20131210221016_IMG_1520.JPG]

مواد رو با هم میکوبیم تا یک دست بشه برای اینکه راحت تر کوبیده بشه میتونید مواد رو گرم کنید

[عکس: 20131210221033_IMG_1523.JPG]

کلوچه هارو به شکل زیر آماده میکنیم

[عکس: 20131210221335_IMG_1535.JPG]

[عکس: 20131210221350_IMG_1527.JPG]

به مدت 10 تا 15 دقیقه تو فر میذاریم تا زیر کلوچه ها برشته بشه بعد شعله بالایی فر رو روشن میکنیم تا روی کلوچه ها هم برشته بشه

[عکس: 20131210221606_IMG_1536.JPG]

کلوچه های خوشمزمون آماده استYum2Yum2Yum2

[عکس: 20131210222043_IMG_1543.JPG]

[عکس: 20131210222053_IMG_1540.JPG]

ممنون از مامان و بابای عزیزمFlowerysmile
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }
#4
کلوچه خرمایی خوشمزززززززززززززهYum2Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20140310080554_IMG_2087.JPG]
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۱۹-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۴۶ ب.ظ)خانم طلایی نوشته:  عزیزم برای عمل اومدن خمیر مایه شکر نیاز نداره؟Dreamyeyesf

خانومی ما همیشه از خمیر مایه فوری استفاده میکنیم و شکر نیاز نداره فقط باید حتما خمیر مایه ای که استفاده میکنید تازه باشه وگرنه کلوچه ها سفت میشن و دندان شکنhih
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }
#6
کلوچه خرماییYum2Yum2Yum2

[عکس: 20140410001114_IMG_2225.JPG]

کلوچه شکریYum2Yum2Yum2 ( انشاالله سر فرصت دستور اینم میذارم)

[عکس: 20140410001132_IMG_2224.JPG]

تافتونYum2Yum2Yum2

[عکس: 20140410001132_IMG_2230.JPG]
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }
#7
(۲۰-۰۱-۱۳۹۳, ۱۱:۴۱ ب.ظ)چشم عسلی65 نوشته:  ماهک عزیز میشه بگین اگر خواستم با نصف دستور درست کنم باید میزان خمیر مایه هم نصف بشه یانه

عزیزم به ازای هر یک کیلو آرد یک قاشق غذاخوری خمیرمایه باید بذاری ، اگه آرد 500 گرم باشه خمیر مایه هم میشه نصف قاشق غذاخوری1 (49)
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }
#8
ماهک عزیز منم این کلوچه رو درست کردم اما یکم خشک شد میشه بگین چرا؟
[عکس: 20140706001430_2014-06-2202.26.56-1.jpg]
خدایااااااااااااااااااااااااااا ازت خواهش میکنم به منو عشقم یه فرزندسالم و صالح عطا کن.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
کلوچه شوشتری مدلش اینجوریه که یکم روش خشک میشه و داخل کلوچه که خرما باشه نرمهYum2

ولی اگه زیاد خشک شده میتونی یه کاسه آب بذاری تو فر عزیزم 1 (49)
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }
#10
همسري عاشقشهDreamyeyesf
[عکس: 20141123000603_.jpg]

دستور خمير اين كلوچه
1 ق س مايه خمير + 1 ليوان شير + 3 ق س شكر را با هم مخلوط ميكنيم .و اجازه ميديم تا خمير مايه حباب بزنه و عمل كنه
1 تخم مرغ درشت+40 گرم كره+4ق غ روغن مايع + خمير مايه عمل امده را خوب مخلوط ميكنيم
بعد به تدريج به اين مايع ارد اضافه ميكنيم(توي ارد.كمي هم بايد نمك اضافه كنيم)تا 400 گرم را راحت بريزيد.اما بعد از اون با احتياط .تا حدي كه به دست نچسبه.
و با دست تميز اين چسبندگي را تست كنيد. اين خمير بايد حدود 15 دقيقه ورز بخوره
بعد هم جاي گرم و استراحت
استراحت دوم ندادم.روي كار را هم بعد از زدن مهر زرده تخم مرغ+ماست زدم و خرفه و كنجد پاشيدم روشون
خوشحال ميشم از فروشگاه ني ني هاي ايراني بازديد كنيد.83
لينك كانال تلگرام:
http://tlgrm.me/joinchat/Cfh5-D7SNu2WaypUh8IQbg
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Package_favorite کلوچه خرمایی *andisheh* 2 3,042 ۰۷-۰۹-۱۳۹۴, ۱۲:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: گلسا 92
  کلوچه خرمایی عراقی Galaxy 0 4,041 ۲۵-۰۴-۱۳۹۳, ۱۱:۵۱ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy